Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiVoittajat

 Tällä sivulla kaikki onnekkaat saavat brassailla voitoillaan, tehden muut kateudesta vihreiksi. Tämä sivu on myös todista siitä, että kilpailuihin todellakin kannattaa osallistua. Jos sinä haluat kuulua voittajien etuoikeutettuun joukkoon, niin mene ilmoitus sivulle, ja täytä voittaja ilmoitus ja voitto ilmoitus lomake. Tee ilmoituksesi pian, niin saadaan vähän enemmän porukkaa tähän listaan.
 Jos satuit voittamaan jotain mistä et pidä tai mitä et tarvitse kannattaa sinun laittaa se myyntiin Nettihuuto.comiin.

Muutosta huolimatta voittajien lista näkyy toistaiseksi myös tällä sivulla.

Kirsi Hakala
Voitti Pringles-kilpailusta itselleen repun. Ja reppu oli komeaa ottaa mukaan Koneistoon jonne Kirsi myöskin voitti festaripaketin (tällä kertaa Sisun kilpailusta).

Teemu
Meinasi kuolla nauruun, kun kuuli mikä oli hänen voittonsa Metropoliz.netin kilpailusta: Silmälasinpuhdistimet. Syytä naurunpyrskähdykseen tuskin kenenkään tarvitsee arvailla...

Laiza
Sai palkinnoksi Keskipohjanmaa-lehden verkkokilpailusta digitaalisen kameran. Kommentit oli, että: "Nyt ei tarvitse enää lainailla veljen kameraa!"

Mikä
Voitti Tunturilta 699 euron arvoisen polkupyörän. Pyörää Mika ei tosin itse käyttänyt, vaan myi sen äidillensä ;)

Tarulla
...kävi tuuri, sillä hän voitti CD-levyn staditriviasta, eläinvideon Valituilta Paloilta, sekä yhden pääsylipun Heurekalta.

Meiraa
...onni potkaisi ja hän voitti Metropolitzin kilpailusta suuuuren kylpypyhkeen, huivin, t-paidan ja laserkynän. Tiesitkö muuten, että Metropolitzista saa tilattua myös ilmaisia logoja.

Janne Tyni
Janne voitti 24 donitsia Arnoldsin järjestämästä kilpailusta. Toivottavasti ei syönyt kaikkia kerralla. Myöhemmin Janne on voittanut myös City-puhelimen, Kimmo Rintasen mailan ja MM-lippiksen Lännen puhelimen kilpailusta.

Salla Korhonen
Voitti hienon esiliinan Farmit.netin kilpailusta. Salla on tainnut ottaa palkintonasa heti käyttöön, joten hänen pikkuveljensä ovat melkein enemmän ihastuneita palkinnoista kuin Salla itse.

Hanna
Voitti kameran valokuvafirma Ifi:n kilpailusta.

KlikkaajaVoita.netistä on voitettu seuraavaa:
Markus Larjomaa: Klemmariteline ja hyrrävempain.
Katri Kallionpää: Näppärä lompakko (Se on oikein ihanaa keinonahkaa... oikein monenmonta taskua ja kaikkea...)
Minä itse: Star Wars juliste.
Paaljon isompi lista voittajista löytyy KlikkaajaVoita.netin omilta sivuilta.

Victoria Furu
Voitti äidin nimellä Kari Grandi-rannekellon Valiolta, ja Herbinan hiustenhoitotuotteita Demiltä.

Heli
Voitti leffalipun, ja Rowfinger-tavaraa (paita, naamari ja avaimenperä). Nämä palkinnot hän voitti Finnkinon leffatriviasta.

Laura
Voitti ceedeelevypyörylän Levis-Storen kilpailusta.

Satu
Voitti Varamiespalveluiden kilpailusta mustekynän ja sukat. "Kynässä hieno ominaisuus että sillä voi vaihtaa markkoja senteiksi ja euroiksi mutta mitään se ei kyllä kirjota..."

Riku Immonen
...voitti Jyväshyvän keksilotosta aika läjän keksejä.

Tiia Lönnqvist
Tässäpä "ihan pieni" lista siitä mitä Tiia on voittanut: Voltan pölynimuri, Libresse T-paita, Virtahepo T-Paita 2 kpl, hiirimatto, 1 kpl 2 hengen lippu Wild Wild West leffan ennakkoon, 7 kpl 2 hengen lippua Austin Powers: Agentti joka tuuppasi minua-leffan ennakkoon, Go-leffan CD-boxi, 300mk:n lahjakortin Micmacille, Pop & Rock koulukalenterin, liput Saipa-Jokerit matsiin, 3 kpl 2 hengen lippua radio :n 4-vuotis bileisiin, liput HYPE-klubin tapahtumaan, Waltarin + Coconut girlin CDt, lipun kiertävään sirkukseen (pvh.70,-), Liput Jamiroquain keikalle, Leviksen Jamiroquai paidan, Synkronized-albumin, Camillan at the weekend, Waltarin; Every bad day, Eminemin Guilty conscience, Dj Bobon Together sinkut, Red Hot Chili Peppersin levyn, Pastirol Fisherman-hatun, 1200g Pastroleja (omena), 2 kpl Melanie C : Northern star -levyjä, 1 kpl 2 hengen lippu Big Daddy leffan ennakkoon + 2 kpl BD pinssiä sekä kortti, 4kpl Finnkinon vapaalippuja (vapaa näytös,teatteri+ajankohta), kuten myöskin Kainuun sähkön järjestämästä Ekosähkökisasta tuotepaketin. Eikä vieläkään riitä: 300mk:n lahjakortin Stockmannille Pikku-Kalle.netin kilpailusta... ja joku vielä sanoo ettei näistä kilpailusta koskaan voita mitään!

Tuukka Juntunen
Puolen vuoden yrittämisen jälkeen Tuukallakin tärppäsi ja hän voitti Floran kokoelma CD:n.

Eeva Liisa Kontturia
... lykästi syntymäpäivänään: Hän voitti Omon kilpailusta pyykinpesukoneen ! Ja tuli kuulemma vielä tarpeeseenkin.

Heli
Heli voitti Finnkinon leffatriviasta yhden leffalipun, ja Jenkin kilpailusta taas kaksi kappaletta samaisia lippuja. Onnetar suosi häntä myös Dancenet 3 CD:llä Anttilan Megastoren kilpailusta.

Kimmo Tyni
Voitaisiin valita kuukauden onnenmyyräksi. Tässä on hänen varsin kattava voitto luettelonsa: Aikakone CD ko. bändin veppisivun kilpailusta, Nokian 8110i kännykkä Chiquita kuorilla viime kesänä KissFM:n kilpailusta, sekä uusimpana voittona leffalippu Finnkinon leffatriviasta. Kimmo itse kommentoi voittojaan lyhyen ytimekkäästi: "Kannattaa osallistua!". Ja tuosta puheenvuorosta oli joka sana. totta. Maaliskuun lopulla Kimmon palkintosaldo lisääntyi vielä seuraavilla palkinnoilla: Hiirimatto Carneval.netistä. Kaksi leffalippua American Pie ennakkonäytöskseen Kiss FM:ltä.

Satu Peltola
Voitti Omon kilpailussa oikean pesuaineallergikon toivelahjan... Pyykkipulveria! Tuuri ei ihan riittänyt pääpalkintona olleeseen pyykkikoneeseen.

Merja Kokkonen
S-kanava palkitsi Merjan mehevällä HK:n Kassler kinkulla.

Teemu Kuusinen
Voitti radioporin ja New Driwerssin järjestämässä kilpailussa SIP:n internet liittymän sekä 300 markan New Driwerssin lahjakortin. Lisäksi tämän onnenmyyrän säkkiin on tarttunut Zip-asema, Abba Gold levy, Grandi-rannekello ja uusimpana voittona leffaliput leffapussi kilpailusta.

Jorma Tuomainen
Jorma voitti pepsin kilpailussa Step to Me singlen. Sen lisäksi hän on voittanu Rela vyölaukun ja SIP:in internet liittymän

Antti Itäsalo
Antti poika meni, näki ja voitti kuulemma makeen T-paidan Ingmanin kuukausittaisessa kilpailussa. Lisäksi hän voitti toisenkin t-paidan (tällä kertaa Jurassic Park aiheinen) Finnkinon kilpailussa.

Lisäksi allekirjoittanutkin on voittanut nettikilpailuista jotain pientä, kuten esimerkiksi Kaksi lippua Ruisrockkiin, kaksi lippua Nosturin kesäbileisiin, 300 markan lahjakortin, Internet liittymän, Alien 3 videon ja joitain turhia avaimenperiä.

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 2.4.2006


 
Takaisin alkuun

Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi