Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiPaikalliset kilpailut

 Tämän sivun jujuna on se, että sinun täytyy asua, tai muuten vain oleskella paljon tietyllä alueella, jotta voisit osallistua, tai hyötyä tämän sivun kilpailujen palkinnoista. Kilpailut on jaoiteltu ko. alueiden mukaan.

Palkintoina olisi:

Muutosta huolimatta paikalliset kilpailut löytyvät toistaiseksi myös tältä sivulta.

Helsinki ja Tampere

Lahjakortti ravintolaan
Knossos Cretanfoodin järjestämässä kilpailussa arvotaan 300 markan lahjakortti käytettäväksi ravintola Knossoksessa Tampereella tai Helsingissä. Kilpailu päättyy 15.1.

Helsinki

Lahjakortti
Tunnista tunnettu rakennus Foto-Hassen kilpailussa. Palkintona on sadan markan lahjakortti Foto-Hassen myymälään.

Turku

Videovuokrausta
Itäisen Pitkäkadun Makuuni arpoo kuukausittain leffojen vuokraukseen oikeuttavia lahjakortteja. Jos haluat elokuvat omaksesi ilman tuuria suosittelen ostamaan DVD-levysi DCON.comista.

Tampere

Näytelmälippuja
Teatteri Mukamas arpoo jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä vapaalipun Mukamaksen kotinäytäntöihin Tampereen Pispalassa.

Pori

Leffalippuja
Promenadi.netin kuukausittaisessa kilpailussa on palkintona viisi kappaletta elokuvalippuja Finnkinon Porissa sijaitsevan Promenadikeskuksen näytöksiin. Jos haluat elokuvat omaksesi ilman tuuria suosittelen ostamaan DVD-levysi DCON.comista.

CD-levy
Promenadi.net esittelee kerran viikossa Porin Anttilan kanssa viikon levyn. Esittelyn yhteydestä löytyy myös kilpailu, josta voit voittaa tuon levyn omaksesi. Viikolla 41 palkintona oli Maarit Hurmerinnan Metsäntyttö 14, viikolla 40 Liven V ja viikolla 39 Aerosmithin Just Push Play

Jääkiekkolippuja
Veikkaa kuinka käy ässien seuraavassa kotiottelussa ja saatat voittaa liput seuraavan kotiotteluun. Kilpailun järjestävät Promenadi.net ja Porin seudun Osuuspankki.

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 2.4.2006

Takaisin alkuunJos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi