Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiKuukausikilpailut

 Tältä sivulta löydät kaikki kilpailut, joihin voit osallista kerran kuussa. Sinun kannattaa valita joku päivä kuukaudesta (esim. kuukauden ensimmäinen sunnuntai), jolloin aina tulet osallistumaan kaikkiin kuukausikilpailuihin. Näin maksimoit voittomahdollisuutesi (Lisää aiheesta voit lukea Ukk-sivulta).

Uusimmat kilpailut

Lahjakortti (arvo 50 euroa)
Hauska kilpailu kaikille muodista kiinnostuneita. Voit leikkiä itse supermallia ottamalla itsestäsi kuvan ja lähettämässä sen Cybershopin verkkokauppaan. Kuvat julkaistaan tuotteiden yhteydessä ja voit samalla voittaa 50 euron lahjakortin. Surffaa siis kauppaan tästä ja lähetä oma kuvasi mukaan.

Lahjakortteja, elokuvia ja paljon muuta
Joka kuukausi joku voittaa. Kun rekisteröidyt Tule ja voita -sivulle teet kilpailuun osallistumisesta helpompaa aikoihin! Joka kuukausi arvotaan palkintoja rekisteröityneiden kesken. Palkinnot vaihtelevat matkalahjakorteista uutuusleffoihin, CD-levyistä tuotepalkintoihin. Katsasta palkintotarjonta ja osallistu heti kilpailuihin!

Mielipidemaailman kuukausikilpailu
Kaikki haluavat olla voittajia, ja Mielipidemaailman ansiosta lähes jokainen voi saavuttaa tämän tavoitteen. Kuukausittain järjestettävän arvonnan voittoihin on varattu 5 000 euroa, ja osallistujien on mahdollista voittaa palkinto vaikka joka päivä. Palkinnoista, joita on kaikkiaan 31, suurin on 1 000 euroa ja pieninkin 50 euroa. Palkinnonsaajat arvotaan kuukausittain niiden henkilöiden joukosta, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen tutkimukseemme. Mielipiteellä voittaminen Mielipidemaailmassa on nyt entistä helpompaa, joten kannattaa osallistua heti!. Huom! kilpailuun osallistuminen astuu voimaan vasta kun ole toiminut Mielipidemaailman sähköpostiisi lähettämien ohjeiden mukaisesti.

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. ( Kuukausittaiset kilpailut löydät klikkaamalla tätä linkkiä)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 10.8.2010


 
Takaisin alkuunJos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi