Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen kännykkä

 Matkapuhelimet kehittyvät nykyään hurjaa vauhtia. Kännykkään on lisätty viime aikoina wapit ja webit kuin myös vaikka lämpömittarikin. Toisaalta kännykkä on nykyään sellainen perustavara, että ilman sitä pärjääminen on hyvin hankalaa. Mukavan lisän kännykkämarkkinoille on viime aikoina tuoneet vielä mokkulat, joiden avulla pääset helposti nettiin ilman bluetooth -yhteyksien virittelyä.
 Vaikka Nokian kännykät ovatkin tulleet edullisemmiksi muiden valmistajien mallien ohella, on uusi kännykkä silti nykyisinkin melkoinen sijoitus. Aina silloin tällöin pääsee alle satasella, mutta usein uusi mieleinen puhelin maksaa kuitenkin toista sataa, usein jopa satoja euroja. Meidän tavallisten taatelintallaajien iloksi liittymäkilpailu on kuitenkin kiristynyt siihen malliin, että puhelimia saan nykyään jopa ilmaiseksi!

Valitettavasti ilmaisia kännyköitä tarjoavia tarjouksia ei ole tällä hetkellä, mutta seuraavassa on listattuna hyviä kännyköihin liittyviä tarjouksia.

Kännykkä eurolla

Ota kännykkä yhdellä eurolla. Tätä kikkaa varten rekisteröidy euron maksavaan Pointshop VIPiin seitsemäksi päiväksi. Seitsemän päivän jälkeen saat lunastaa itsellesi kännykän tienaamillasi pisteillä. Sinun ei siis tarvitse tehdä kuin helppo liittyminen ja saat heti kättelyssä tarpeeksi pisteitä kännykän lunastamiseen. Hienoa tässä tarjouksessa on, ettei kännykkään liity minkäänlaisia kytkyä, joten voit käyttää sitä omalla SIM-kortillasi vaikka heti. Oma euron kännykkäsi odottaa tässä!


Kännykkä

Ohjelma:Info:
KierrätäKännykkä

Palauta vanha luuri ja saat rahaa takaisin

Monta kertaa uuden puhelimen hankkiessa vanha jää käyttämättömänä pyörimään kaappien nurkkiin. Harva edes tietää kuinka kyseiset aparaatit oikeaoppisesti kierrätetään. Uusi palvelu on avattu nyt tekemään käynnyköiden kierrätyksestä helppoa ja jopa niinkin mukavaa, että vanhasta puhelimesta saa rahaa takaisin omalle tilille.

Kierratakannykka.fi on palvelu, jonne voit lähettää vanhat puhelimesi kierrätyspussissa. Pussin saa tilautta ilmaiseksi sivulta ja sen avulla lähetät puhelimet matkaan kohti kierrätystä. Useimmista malleista maksetaan sinulle jopa yli 30 euroa rahaa takaisin. Rikkinäiset ja toimintakuntonsa jo menettäneet puhelimet kierrätetään asianmukaisesti. Palveluun voi lähettää myös toimivia puhelimia, jolloin takaisinmaksussa saa jo kivan summan pätäkkää luuristaan. Esimerkiksi kommunikaattoreista pulitetaan jopa reilua 60 euroa.

Tilaa pussi ja laita luuri matkaan.

Kierrätä kännykkä ja saat rahaa takaisin myös Ostohyvityksenä, kun teet sen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Lisäosat Nokian, Samsungin, LG:n ja Philipsin kännyköihin

Handsfreet, laturit, adapterit ja kaikki mahdolliset lisäsat tekevät puhelimestasi täydellisen. Älä turhaan heitä kännykkää menemään, jos vanha handsfree hajoaa. Ota edulliseen hintaan uusi lisäosa tästä!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 7.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi