Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

UKK

 Jos näitä sivuja selatessasi on lyötynyt ihmetyksen aihetta, tai muuten vain mieltäsi vaivaa jokin seikka, niin vastauksen siihen pitäisi löytyä tältä sivulta, mutta jos on käynnyt niin hassusti, ettei kellekään muulle ole tullut samaa ongelmaa mieleen, niin kysy sitä minulta sähköpostilla tai lomakkeella.

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com

Muutosta huolimatta Useimmiten kysytyt kysymykset löytyvät vielä toistaiseksi tältä sivulta.

Jos itse olet maksimoinut omat voittomahdollisuutesi, niin oletko koskaan voittanut mitään?
Kyllä vain! Itseasiassa mielestäni ihan hyvinkin. Onnetar on potkaissut meikäläistä muun muassa Formula-matkalla, vaatelahjakorteilla, riihikuivalla kahisevalla Ruisrock-lipuilla ja muulla mukavalla. Tarkempi lista on tarjolla voittajat-sivun alareunassa. Kuten siis huomaatte, kilpailuihin kannattaa todellakin osallistua!

Voiko ulkolaisiin kilpailuihin luottaa?
Kaikkiin allekirjoittaneen sivulla esiteltyihin ulkolaisiin kilpailuihin voit. Olen itse osallistunut kokeeksi niihin kaikkiin eikä ongelmia ole ollut. Suosittelen kuitenkin hieman skeptisyyttä muihin kohtaamiisi ulkolaisiin kilpailuihin, sillä usein niihin osallistumalla saat vain sähköpostilaatikkosi täyteen roskapostia. Näiltä sivuilta löytyviin kilpailuihin voit kyllä luottaa.

Jos voitan ulkomaisista kilpailuista, tulisiko minulle jotain kustannuksia esim. postimaksu, kilpailuvero tms?
Tähän kysymykseen on vaikea vastata yksiselitteisesti, sillä eri kilpailunjärjestäjillä ehdot vaihtelevat. Esimerkiksi FreeStuff4Us ilmoittaa sivuillansa, että voittaja on vastuussa palkinnosta aiheutuvista veroista. Kuitenkin täytyy muistaa, ettei vero ole kuin pieni osa palkinnon arvosta. Valistuneena veikkauksena voisin puolestaan sanoa, ettei postimaksuja pääsääntöisesti tarvitse makssa.

Miksi en koskaan voita kilpailuissa?
Et selvästikään yritä tarpeeksi ;-) Lue jäljempää ohjeet siitä, miten maksimoit voittomahdollisuutesi.

Miksi tällä sivulla on kysymyksiä niin kovin vähän ?
Yksinkertaisesti sen vuoksi että ihmiset eivät ole lähetelleet niitä kysymyksiänsä. Ilmeisesti kaikki on ollut niin selvää ;-)

Kuinka saan mahdollisimman suuret voittomahdollisuudet ?
Ensinnäkin sinun kannattaa osallistua ensimmäiseksi kaikkiin kilpailuihin joihin voit osallistua vain kerran. Sitten vastaat kaikkiin kuukausi-, viikko-, ja päivittäisiin kilpailuihin, jonka jälkeen teet kilpailusivusta Bookmarkin painamalla CTRL + D. Tämän jälkeen palaat tälle sivulle joka päivä osallistumaan päiväkilpailuihin. Samalla tarkistat myös joka toinen päivä ilmestyvät uudet kilpailut. Viikkokilpailuihin osallistumiseksi sinun kannattaa valita aina joku tietty päivä, esim. sunnuntai jolloin aina vastaat kaikkiin viikottaisiin kilpailuihin. Saman jutun teet kuukausikilpailulle. Valitset taas päivän esim. joka kuukauden ensimmäisen sunnuntain, jolloin aina vastaat näihin kaikkiin kilpailuihin.

Kukas sinä oikein olet, kun olet näin paljon vaivaa nähnyt nettisivujen eteen?
No, vaivahan on melkoisen suhteellinen käsite. Lisätietoa kysymykseen löydät minä itse-sivulta jolla kerrotaan allekirjoittaneesta itsestään sekä info-sivulta, jossa on juttua sivujeni historiasta.


Nimi:
Sähköpostiosoite:
Kysymys:
Haluan liittyä postilistalle:© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 2.4.2006
Takaisin alkuun