Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Kännykkäkilpailu

 Internet siirtyy koko ajan yhä enemmän ja enemmän langattomalle puolelle. Senpä vuoksi kilpailusivunikin laajentavat nyt mobiilikilpailuihin. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu lähettämällä tekstiviestien allaolevien ohjeiden mukaan. Lystistä tosin peritään pieni hinta, sillä operaattorit sun muut tahot haluavat kakusta omansa päältä pois. Tähänkään asti ei kilpailuhin osallistuminen ole katsonut aikaa; nyt ei ole paikallakaan enää väliä!

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole yhtään mobiilikilpailua käynnissä. Muut kilpailut löydät kilpailujen etusivulta ja mobiilipalvelut puolestaan omilta mobiili-sivuiltani.

Katso myös MAF.fi:n Kännytonnit -kilpailu, jossa voit voittaa tietokilpailukysymyksiin vastaamalla 25.000 euroa.

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com
© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 2.4.2006


 
Takaisin alkuun