Mietelauseet [ Lassen kotisivu ]

 Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
 Mietelauseet
   Lisää omasi
   Aiheittain
   Kännykkään
   Win 95 vinkki
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiMietelauseet

 Mietelause sivulleni on kerätty mietelausahduksia, joita on lähetetty minulle netin kautta (Allekirjoittaneen ajatusmaailmaa ei saa siis mitenkään leimata allaolevien aforismien perusteella). Voit leikata niitä vaikkapa sähköpostiesi allekirjoituksiin, tai muuten vaan ihmetellä näitä legendaarisia lausahduksia. Jos mielessäsi on jokin lausahdus, niin jaathan sen muidenkin kanssa ja ilmoitat siitä minulle, niin lisään sen allaolevaan listaan. Lue myös ohjeet, mikäli haluat ihailla aina erilaista mietelausetta windowsin käynnistyksen yhteydessä.

Lähetä onnitteluadressi tai -kortti netin kautta

Mainio palvelu, jos haluat muistaa ystävää/valmistuvaa/hääparia/syntymäpäiväsankari/ketä tahansa onnittelukortilla tai adressilla. Valitse netistä sopiva kortti tai adressi, runoile haluamasi teksti korttiin ja tilaa. Lähetys menee suoraan ystävällesi, eikä sinun tarvitse muistaa postittaa korttia ajoissa. Tutustu sivustolle ja tilaa kortit. Tilaukset onnistuvat myös ulkomaille!


15.1 Mietelauseet muuttavat uuteen osoitteeseen. Lisää infoa alla!

Kotipaikka.com

Mietelauseet muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut mietelausesivuni muuttavat 15.1.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/mietelauseet. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla mietelausesivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain mietelauseet, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä mietelauseita hakukoneellamme.
  • Mietelauseet on jaoteltu eri kategoriohin aiheen perusteella.
  • Voit valita minkä kielisiä mietelauseita haluat lukea.
  • Voit lähettää mietelauseet sivuilta suoraan ystävillesi.
  • Satunnaisen mietelauseet arpominen.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta mietelausesivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (15.1.2003) Kotipaikan mietteistä löytyy yhteensä 480 eri mietelausetta, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 15.10.2010
Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi