Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Kilpailut

 Tervetuloa kilpailusivulleni. Tälle sivulle on kerätty melkoisesti netistä löytyviä kilpailuja, joihin kaikkiin osallistuminen on ilmaista. Sinun kanattaa lisätä tämä sivu bookmarks listaasi (paina CTRL + D) osoitteella http://www.iki.fi/lassej/kilpailut. Siitä huolimatta saatat löytää toimimattomia linkkejä. Kun näin käy, ilmoitathan siitä minulle.
 Listassa on ensimmäisenä uusin kilpailu, mainoksen jälkeen päivittäiset kilpailut ja toisen mainoksen jälkeen loput kilpailut summittaisessa palkintojen arvon mukaisessa järjestyksessä. Elikkä hyvää onnea vaan. Palkintoina olisi:

Kilpailut netissä - uusimmat

Kasapäin erituotteita helposti
Voita vaikka mitä käyttämällä ilmaisia huutoja, jotka saat kun rekisteröidyt Sunnycentin huutokauppaan tästä linkistä. Huuda ilmaiseksi vaikka kameraa, läppäriä tai isoa laatikollista karkkia!

Hemmotteluviikonloppu kahdelle
Voita lomaviikonloppu kahdelle täynnä hemmotteluhoitoja. Saat ottaa kaverin mukaan koko viikonlopun ihanalle arjesta irtautumiselle. Lähde kisaamaan mukaan heti ja nappaa myös tärkeät vitamiinit!

50 euron muotilahjakortti
Voita 50 euron lahjakortti Cybershop-verkkokauppaan lähettämällä oma kuvasi. Jokaisen kuvansa lähettäneet kesken arvotaan 50 euron lahjakortti joka ikinen kuukausi. Tsekkaa millaisia kuvia muut ovat lähettäneet ja lähetä omasi voittamaan!

CDON.com lahjakortti 60 euroa
Voita kuudenkympin lahjakortti CDON.comiin tilaamalla kymmenen laadukasta kondomia ilmaiseksi. Saat aina tarpeellisia kondomeja postikulujen hinnalla ja osallistumisen isoon CDON.com-arvontaan. Osallistu ja kokeile onneasi!

The Body Shop -lahjakortti
Voita arvokas The Body Shopin lahjakortti. Lahjakortin arvo on 60 euroa ja sillä ostaa purtilon jos toisenkin maailmankuulusta kosmetiikkakaupasta. Osallistuminen onnistuu tilaamalla käteviä itseruskettajapyyhkeitä kymmenen kappaletta nollalla eurolla. Postikustannukset tulevat maksettavaksesi. Saat rusketuksen ja voit voittaa!

Liput Lady Gagan keikalle Helsinkiin
Voita liput tämän vuosikymmenen diivan keikalle Helsinkiin 13.10.2010. Osallistumisen hoidat helpoiten tilaamalla kännykkään uuden soittoäänen tietysti itse Ladyn tuotoksista. Voit myös lähettää matkaan postikortin aivan kuin ennen vanhaan. Osallistujien kesken arvotaan liput voittajalle ja hänen kaverilleen mahtavalle keikalle. Tilaa soittarisi oitis!

Kilpailu liikennesäännöistä
Testaa mikä on oma tietämyksesi liikennesäännöistä. Etenkin kesällä mopoilijoiden ja autoilijoiden kurvaillessa samoilla kaduilla, kannattaa terästää muistia liikenteen säännöistä. Testaa oma tietämyksesi!

Voita iPod Touch
Voita itsellesi mediasoittimien aateli eli iPod Touch kahdeksan gigan muistilla. Voittamiseen auttaa soittoäänen tilaaminen kännykkään tai postikortin lähettäminen arvontaan. Muista kysyä liittymän omistajalta lupa ennen soittarin tilausta. Osallistu siis iPod Touchin arvontaan heti.

Lahjakortteja tutkimukseen osallistuville 15-19-vuotiaille
Vastaamalla ilmaiseen tutkimukseen, jossa selvitetään nuorten mielipiteitä, voi voittaa hintavia lahjakortteja itselleen. Vastaamiseen menee muutama minuuttia ja vastauksista myös kasvaa arpaonni lahjakorttien arvontaan. Vastaa kysymyksiin ja vaikuta samalla yritysten tuotevalikoimiin vastauksillasi. Lahjakorttiarvonta aukenee tästä!

Matka New Yorkiin
Mielipidemaailman tämän kertaisesssa kilpailussa palkintona on matka New Yorkiin. Täytä siis tietosi, klikkaa mukaan ja olet pian hyvällä tuurilla matkalla Isoon Omenaan, vaikka Empire State Buildingia katsomaan!

Muut arvonnat ja nettikilpailut

Tältä sivulta löydät kätevästi
  • Uusimmat kilpailut netissä
  • Nettikilpailut
  • Arvonnat mihin osallistua
Luksusmatka Tallinnaan kahdelle
Matkakuumeen oireet helpottavat heti kun osallistut tähän kilpailuun. Tarjolla on luksusmatka Tallinnaan kahdelle ja yöpyminen sviitissä paikan päällä. Osallistumiseen vaaditaan joko postikortti tai helposti tilattava soittoääni kännykkään. Muista, että tarvitset liittymän omistajan luvan tilaamiseen. Osallistu ja voit voittaa!

BMW tai Audi -henkilöauto
Fiksuhuuto on suomen ensimmäinen senttihuutokauppa. Tässä kaupassa on nyt huutokaupan kohteena muiden muassa useampikin upea henkilöauto. Huutoja saa ostettua rahalla, lisäksi saat kymmenen ilmaista huutoa, kun rekisteröidyt palveluun. Täytä siis tietosi ja heittäydy huutamisen huumaan!

Tuhannen euron arvoinen palkintopaketti
Tästä kilpailusta voit voittaa jokaikinen kuukausi, eli kaksitoista kertaa vuoden aikana joku tulee iloiseksi saamastaan tuhannen euron potista. Osallistuminen on helppoa, liityt vain paneeliin. Aktiiviset panelisiti ovat aina mukana arvonnassa. Liity mukaan nyt heti!

Vaihtuvat palkinnot
Liity samantien Tule ja voita -sivulle, jonka kautta nappaat tiedot parhaista palkinnoista. Sivulta löydät aina loistavia kilpailuita ja palkintoja, jotka vain odottavat sinun osallistumistasi. Rekisteröityminen on nopeaa, kirjoita vain sähköpostiosoitteesi ja mahtavat kisat ovat ulottuvillasi.

Voita kaikki kilpailut
Voitakilpailut.fi on uusi sivu, joka listaa parhaimmat nettikilpailut. Kätevästi jaotellulta sivulta löydät mieleisesi kilpailut niin palkinnon arvon kuin laadunkin suhteen. Saat kilpailut myös itsellesi näppärästi niin sähköpostin, Facebookin kuin vaikka Twitterinkin välityksellä.

50000 euroa käteistä
Seiskan tilauskampanjan yhteydessä arvontaan 50000 euron kokoinen käteiskasa. Mikäli haluat osallistua vain arvontaan, muista ruksia ainoastaan osallistun vain arvontaan -täppä. Voittomahdollisuuden lisäksi jokainen tilaaja saa myös lähes 35 euron arvoisen selkärepun.

Iso kasa tekstiviestejä
Uudessa Viestikunkku.fi -palvelussa voit lähettää tekstiviestejä erittäin näppärästi. Vastaanottajalle viestit ovat aivan kuin omasta puhelimesta lähetettyjä, lähettäjän numerona näkyy oma kännykkänumerosi, eikä viesteihin lisätä mitään mainoksia tai muutakaan ylinmääräistä. Rekisteröitymällä nyt mukaan Viestikunkun porukkaan osallistut vielä kilpailuun, jonka palkintona on iso kasa tekstareita!

...ja vielä lisää kilpailuja - osallistu näihinkin!

3000 euron arvoinen lomamatka
Voit voittaa upean 3000 euron arvoisen lomamatkan liittymällä Ipsos kuluttajapaneelin jäseneksi. Osallistuminen on helppoa, lue säännöt, hyväksy ne ja täytä tietosi. Jatkossa saat kutsuja kyselyihin, joista voit voittaa vielä lisää palkintoja. Lycka till!

Matka Alpeille tai 5000 euroa käteistä
Fitness-lehden tarjouksen yhteydessä olevasta kilpailusta voit varmistaa itsellesi lomareissun ensi talvelle. Ja mikä olisikaan parempi talvireissun kohde kuin Alpit? Elleivät Alppien valkeat rinteet kuitenkaan houkuttele, voit valita palkinnoksesi myös mukavan tukun käteistä. Muista ruksia ainoastaan osallistun vain kilpailuun -täppä, ellet haluat ottaa vaarin myös Fitnessin oivasta tarjouksesta.

label

2000 euron matkalahjakortti
Bookplussan lokakuun loppuun asti kestävässä kilpailussa pääpalkintona on Aurinkomatkojen lahjakortti, arvoltaan 2000 euroa. Itselleni ainakin kelpaisi pieni etelänloma ;-) Bookplussalla on myös toinen erinomainen tarjous: rekisteröitymällä heidän palveluun saat ilmaisia kirjoja. Rekisteröitymisen jälkeen voit nimittäin ladata asiakastiedot-sivulta ilmaiseksi seuraavat kirjat: Mitä on miehellä mielessä, Superruokaa ja PC & Windows XP käyttökuntoon. Rekiseröitymään pääset suoraan tai Bookplussan sivujen yläosassa olevasta kirjaudu-linkistä.

Nettikilpailut - Miten osallistua näppärästi?

Ota osaa kilpailuihin usein
Tee osallistumisesta tapa. Valitse vaikka sunnuntaiaamu tai tiistain kahvitauko ajaksi, joilloin osallistut kaikkiin uusiin kilpailuihin. Vain osallistumalla voit voittaa ja mitä useampaan kilpailuun osallistut sitä suuremmat ovat voittamisen mahdollisuudet.

Osallistu kilpailuihin huolella
Varmista, että ymmärsit mitä kilpailussa kysytään, sillä jotkut kilpailuista hyväksyvät vain oikeat vastaukset. Anna myös oikeat tietosi, sillä vääristä tiedoista palkinnot saattavat mennä sivu suun.

Käytä automaattisia lomakkeentallentajia
Monissa selaimissa on valmiina ominaisuus, jonka avulla saat täytettyä omat tietosi lomakkeeseen nopeasti. Näin säästät huomattavasti aikaa kun sinun ei tarvitse kirjoittaa käsin aina samoja tietoja joka paikkaan.

Osallistu kuhunkin kilpailuun vain kerran
Monet kilpailun järjestäjät tarkastavat voittajan osalta, onko henkilö osallistunut kilpailuun useamman kerran. Jos tällaista lyödetään, voi se johtaa kilpailusta hylkäämiseen ja näin saatat menettää jo voittamasi palkinnon

Mitä teen jollen koskaan voita mitään?
Älä luovuta vaan jatka osallistumista. Enemmin tai myöhemmin on myös sinun vuorosi voittaa!

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 5.12.2010


Takaisin alkuunJos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi