Etusivu
 Kilpailut
  Viikoittaiset
  Kuukausittaiset
  Ulkomaiset
  Paikalliset
  Kännykkä
  Voittajat
  Ilmoitus
  UKK
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiUlkomaiset kilpailut

 Tunnetustihan ruoho on vihreämpää aidan tuolla puolen, mutta nyt voit kokeilla miten on tilanne kilpailujen ja ulkomaiden kanssa. Netistähän tunnetusti rajat puuttuvat, joten voit huoleti osallistua myös näihin ulkomaisiin kilpailuihin, joissa palkinnot myös ovat usein melkoisesti kotoisia suurempia. Alla on lista valikoiduista kilpailuista, oleppa hyvä!

Muutosta huolimatta ulkomaiset kilpailut löytyvät toistaiseksi myös tältä sivulta

Päivittäiset kilpailut

Näihin kilpailuihin voit osallistua kerran joka päivä.

1,1 miljoonaa euroa
Tuttu lotto taas. Valitset Luckysurfin sivuilla 50 tarjolla olevasta numerosta seisemän mieleistäsi ja olet mukana miljoonan dollarin, eli 1122000 euron arvonnassa. Sivuilta voit voittaa myös muita palkintoja, kuten esimerkiksi digitaalisen videokameran. Eli kerrataampa: Valitset pallot ja täytät pyydetyt tiedot ja siinä se! Lottoon voit osallistua kerran joka päivä

1,1 miljoonaa euroa
Tästäkin kilpailusta voit voitta miljoona dollaria (1122000 euroa). Edellisessä kilpailussa mahdollisuudet voittoon ovat kyllä parempia, sillä tässä kilpailussa sinun tulee valita onnennumerosi 63 numeron joukosta. Pallot valitset joko klikkaamalla ne itse tai painamalla "Random pick" -nappulaa. Arvontaan taas osallistut painamalla "Submit Picks" -nappia. Jokainen voi arpoa lottorivejänsä kymmenen kappaletta päivittäin. Voit tuplata määrän kahteenkymmeneen rekisteröitymällä palveluun. Näin tekemällä kasvatat samalla kasvavat myös voittomahdollisuutesi.

Kertakilpailut

Näissä kilpailuissa taas tarjolla olisi:

Tietokone
Freestuff4us:in kilpailussa on tarjolla 2,0 gigahertsin taajuudella toimivalla Pentium4 prosessorilla varustettu tietokone. Koneesta löytyy 17 tuuman näyttö, 20 gigatavua kovalevyä, ynnä kaikki muut tarvitsemasi herkut. Jollet usko onnen potkivan, mutta silti haluat tietokoneen, suosittelen sen hankkimista SmartItstä.

Sega Dreamcast ja viisi peliä
Freestuff4us:in toisessa kilpailussa tarjolla on Segan Dreamcast pelikonsoli sekä viisi vapaavalintaista peliä. Lisäherkkuna tästä pelikonsolista löytyy 56 kbps:n nopeudella toimiva modeemi.

Fender Stratocaster-kitara
Tästä kitarasta löytyy kaikki mahdolliset herkut joista musiikkia juurikaan ymmärtämättömänä en oikein osaa mennä mitään sanomaan. Kilpailun järjestää taas Freestuff4Us.

Kotipaikka.com

Kilpailusivuni muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut kilpailusivuni muuttavat 10.12.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/kilpailut. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla kilpailusivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain kilpailut, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä kilpailuita hakukoneellamme.
  • Kilpailut on nyt jaoteltu paitsi osallistumismahdollisuuksien myös palkinnon tyypin mukaan.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta kilpailusivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (10.12.2002) Kotipaikan kilpailusivuilta löytyy yhteensä 143 eri kilpailua, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 2.4.2006


 
Takaisin alkuunJos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi