Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
  Postilista
  Sponsorit
  Linkitä
  Kotisivuksi
  Minä itse
 SähköpostiMinä itse

 Tällä sivulla on nyt sitten se pakollinen osio, missä täytyy kertoa itsestään niille molemmille, jotka ovat allekirjoittaneesta kiinnostuneita.  Päivänvalon näin 5.8.1981 Seinäjoen keskussairaalassa. Ylihärmästä muutimme Euran Kauttualle, jossa asustelimme noin viisi vuotta. Siellä puuhailtiin kaikkea enemmän ja vähemmän järkevää Jannen ja Janin kanssa (Jos tunnistit itsesi tuosta, niin heitäppä mua emaililla, olis mukavaa tietää, mitä teille kuuluu nykyään). Eurasta muutimme Poriin, missä asustelemme vielä nykyäänkin.

Ala-asteen kävin Porissa Kalaholman ala-asteella (mukava pikku koulu), yläasteelle jatkoin Kuninkaanhaan yläasteellaa ja lukion kävin samaisen koulun lukion päädyssä. Ylioppilaaksi kirjoitin keväällä 2000 (siihen liittyen; käykää ostamassa pois allekirjoittaneen vanhat lukiokirjat, jotta pääsen niistä eroon ja saan autettua tilapäistä kassakriisiäni). Välillä on tullut kokeiltua lyhyemmän aikaa kaikenmoisia harrastuksia, mutta rakkaimpana harrastuksena on ollut seitsenvuotiaasta saakka partio, jonka parissa tätä nykyäänkin puuhailen Väinän vartijat nimisessä lippukunnassa.

Varusmiespalvelus tuli suoritettua vähän ympäri Suomen maata: Alokasaika Suomenlahden meripuolustusalueen merivoimienkoulutuskeskuksen neljännessä komppaniassa. Samaisen joukkoyksikön kurssiosaston rannikkojalkaväkilinjalla kävin AUKI:sen, jonka jälkeen siirryin rukkiin Reserviupseerikurssin Sissikomppaniaan tiedustelulinjalle. Kokelasaika kului lähes kokonaan MerivKoulKesk kolmannessa komppaniassa ensin alokaskoulutuksen, sitten laivamiehistön joukkokoulutuskauden ja lopuksi tiedustelujoukkueen parissa. Välissä tuli poikettua taas Haminassa, tällä kertaa tiedustelu-upseerikurssilla, jossa sain koulutuksen jääkäripataljoonan tiedustelu-upseeriksi. Pääasiallisen kouluksen olen saanut rannikkotiedusteluryhmän ryhmänjohtajaksi ja sotilasarvoni on reservin aliluutnantti. Voit myös katsoa inttiurani varrella ottamani valokuvat.

Tällä hetkellä vietän pientä, mutta sitäkin rattoisampaa aikaa vapaana taitelijana. Tuota ihanuutta kestää elokuun viimeisimpiin päiviin saakka, jonka jälkeen aloitan opinnot Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

Alla on Alma median edesmenneen Aurinko.netin tiedekyselyn antama analyysi meikäläisen mielenlaadusta (huomatkaa että kysely on keskittynyt pelkästään tieteen tiimoilta oleviin asioihin, kuten myös se että testi on tehty melkoisen monta vuotta sitten):

Pistemääräsi on 4, joten testin mukaan olet:
Tietoon tyytymätön: Jalkasi ovat kyllä maan pinnalla, mutta pääsi toisinaan pilvissä. Uskot, tai ainakin haluat uskoa, että ihmiseen ja maailmankaikkeuteen kätkeytyy arvoituksia, joita ei järjellä ainakaan vielä ole kyetty ratkaisemaan.

Lisäksi vaikutat olevan:
Skeptikko: Mielestäsi tieteellinen metodi on osoittautunut parhaaksi keinoksi hankkia pätevää tietoa maailmasta. Vaikka tiede ei välttämättä voikaan ratkaista kaikkia maailman kysymyksiä, on se silti paras sihti jolla huuhtoa todellisen tiedon kultakimpaleet huuhaan ja valetieteen seasta. Et pidä itseäsi tylsänä nillittäjä-ihmisenä vaan näet skeptisismin ainoana järkevänä tienä "kaikki käy"-ajattelun välttämiseksi.

Lisäksi vaikutat olevan:
Tiedefanaatikko: Miksi turvautua magiaan ja muuhun huuhaahan, kun tiede oikein käytettynä voi antaa vastauksen perimmäisiin kysymyksiin. Tieteellä tarkoitat luonnollisesti luonnontieteitä. Sitä paitsi viides ydinvoimala olisi rakennettava.

 Tossa alhaalla on mun ICQ paneelini. Siitä esim. näet onko meikäläinen linjoilla tällä hetkellä. Voit myös pyytää meikun sättimään, lähettää mulle tiedostoja, tai vaikka vaan yksin kertaisesti lähettää mulle viestejä, jotka tulevat samantien näytölleni (olettaen, että satun olemaan linjoilla). Niin joo, mun ICQ numero on 12265724.

This Site is Powered by the ICQ Respond-Online Panel© 1998-2000 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 3.8.2001Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi