Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset luettelot

 Älä maksa itseäsi kipeäksi ystäviesi yhteystietojen löytämisestä. Puhelinyhtiöiden numeronetti ja Soneran vastaava palveluhan veloittaa yhdestä numerohausta lähemmäs kolme markkaa. Seuraavat palvelut tarjoavat saman aivan ilmaiseksi. Kun yhteystiedot ovat löytyneet, voit lähettää ystävällesi vaikkapa ilmaisia tekstiviestejä, sähköpostia (hanki itsellesi ensin ilmainen sähköpostiosoite ) tai ehkäpä piristät häntä sähköpostikortilla.

Ilmaiset puhelinluettelot:

Suomalaiset:
Palvelu:Info:
02.fi

02.fi tarjoaa vihdoin palvelun, jota on kaivattu pitkään, nimittäin ilmaisen numerohaun.

Tämän myötä voit rauhassa heittää menemään kotiisi kiikutettavat puhelinluettelokasat ja tehdä numerohaut mukavasti netissä. Ja koska haut ovat ilmaisia säästät vielä sievoisen summan verrattuna puhelimitse tapahtuviin numerotiedusteluihin tai tekstarilla tehtäviin hakuihin.

Lakiteknisistä syistä sinun täytyy kerran rekisteröityä palveluun lähettämällä tekstiviesti, mutta tämän ja jälkeen saat tehdä hakuja mielinmäärin. Klikkaa siis ja tutustu palveluun!

Ulkomaiset:
Palvelu:Info:
411 Locate Vastaava jenkkiläinen palvelu, joka myös hakee nimellä ja puhelinnumerolla. Taitaa vain olla aika huimasti numeropalvelua laajempi...

Ilmaiset sähköpostiosoite hakemistot:

Suomalaiset:
Palvelu:Info:
Eemeli Suurin ja ehkä myös kaunein sähköpostiosoitteiden hakukone Suomessa. Eemelin tietokannasta lötyy noin 100000 sposti osoitetta.
Etsi Eemelistä
 Alla olevalla lomakkeella voit suoraan etsiä Eemelin tietokannasta. Kirjoita vain kaipaamasi henkilön nimi laatikkoon ja paina etsi-nappia.

Ulkomaiset:
Palvelu:Info:
WhoWhere? Rapakon takana kaikki on suurta ja silleen. Jenkkiläinen vastine Eemelistä, joskin osoitteita täältä löytyy noin 16 miljoonaa kappaletta, eemelin sadantuhannen sijaan
© 1998-2008 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 19.10.2008


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi