Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen sähköposti

 Ilmaisia sähköpostipalveluita on kahta lajia: Ensinnäkin www-pohjaiset sähköpostipalvelut, ja toiseksi palvelut, jotka ohjaavat sinulle tulleet viestit toiseen osoitteeseen. Www-pohjainen posti sopii ertyisesti ihmisille, joilla ei ole omaa tietokonetta, tai jotka haluavat itselleen toisen osoitteen ilmaiseksi. Www-pohjaisen postin etu on, että sitä voidaan lukea miltä tahansa Internettiin kytketyltä koneelta, vaikkapa koulusta tai kirjastosta.
 Palvelut, jotka ohjaavat sähköpostin toiseen osoitteeseen taas ovat sinua varten jos esim. osoitteesi on yrityksen jossa olet töissä, etkä halua esiintyä verkossa kyseisen yrityksen nimellä.
 Jos olet valmis maksamaan hieman sähköpostipalvelustasi suosittelen ActiveISPtä. Heiltä saat laadukkaat E-mail palvelut sinulle tai yrityksellesi hyvin edulliseen hintaan (Löydät sähköpostipalvelut heidän sivuiltansa klikkaamalla tuotteet ja sähköposti).

Www-pohjainen posti

Suomalaiset:
PalveluOsoiteKansiotOsoitekirja Allekirjoitukset
NetPosti  On  

Infoa: NetPosti on Itellan tai tuttavallisemmin Postin palvelu, jossa voit siirtää virallisia kirjeitä saapumaan sähköisessä muodossa vanhanaikaisen paperikirjeen sijaan. Paperiset laskut, viranomaisen kirjeet ja ilmoitukset voi tilata siis NetPostiin. Palvelun käyttöä varten tarvitsee verkkopankkitunnukset tai palveluun voi myös tilata omat Postin käyttäjätunnukset. Tunnistus-palvelun avulla voit olla varma, että omaan NetPostiin tulee juuri sinulle lähetetyt kirjeet. Kun uusi viesti on saapunut NetPostiin, lähettää palvelu siitä viestin sähköpostiin. Erittäin kätevää, sillä kaikki muukin posti alkaa olla jo sähköistä. Palvelu on ilmainen ja sen kautta pääsee mm. selaamaan viranomaisten lomakkeita, isoa lehtivalikoimaa ja hallinnoimaan laskuja. Ilmainen tapa säästää aikaa ja vaivaa, ja lukea tärkeät postit netissä, toimi nyt ja liity mukaan!

Suomi24.fi @suomi24.fiOnOnOn
Infoa: Suomi24.fi:n webbisähköposti tarjoaa monipuoliset asetukset niin käyttöliittymän ulkoasuun kuin lähetettyihin ja vastaanotettuihinkin viesteihinkin. Kaikki tärkeimmät ominaisuudet löytyy ja tilaa viesteille annetaan 3 mt. Rekisteröitymällä tähän palveluun saat myös muita ominaisuuksia mm. ilmaisten tekstiviestien lähetysmahdollisuuden. Yli kolme kuukautta käyttämättä olleet sähköpostiosoitteet poistetaan automaattisesti.
Webinfo @webstudio.fiOnOnEi
Infoa: Webinfo tarjoaa ilmaisen sähköpostin lisäksi myös kaukosäätimen, mihin voit tallentaa suosikkilinkkisi. Näin pääset käsiksi suosikkilinkkeihisi helposti miltä tahansa koneelta.
Virtahepo @virtahepo.netOnEiEi
Infoa: Palvelu on nopea ja toimiva, joskin sen löytäminen on pienoisen työn takana.

Ulkomaiset:
PalveluOsoiteKansiotOsoitekirja
Alloymail @alloymail.comOnOn
My Own Email MoniaOnOn
ROTFL @rotfl.comEiEi
RocketMail @rocketmail.comOnEi
Mail.com @mail.com + satoja muitaOnOn
Infoa: Valittavana sähköpostiosoitteesi päätteeksi on tuhansia eri vaihtoehtoja, mm. europe.com. Plussaa tulee myös mainoksettomuudesta.
Postmaster @postmaster.co.ukOnOn
Net@ddress @usa.netOnOn
Hotmail @hotmail.comOnOn
Infoa: Jostain kumman syystä suosituin palvelu. Hotmail on ruuhkainen, sekä mainoksien paljouden vuoksi vielä usein hidaskin. Eikä osoite @hotmail.com:kaan ole paras mahdollinen. Suuren käyttäjämäärän vuoksi suosituimmat nimet ja tunnukset on varattu jo aikoja sitten
Yahoo! Mail @yahoo.comOnOn
Infoa: Nopea ja helppokäyttöinen, eikä mainoksiakaan ole liikaa. Mielestäni paras vaihtoehto ulkomaalaisista.
iName @iname.comOnOn
Excite @excite.comEiOn
Wowmail @wowmail.comOnOn

Sähköpostin uudelleenohjaus

Palvelu:Osoite    Palvelu:Osoite:
Crosswinds@area.crosswinds.net    iName@iname.com
Net@ddress@usa.net    NetForwardMonia
Populus Email@populus.com    ROTFL@rotfl.com
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 22.2.2010


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi