Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia postikortteja

 Nyt voit ilahduttaa sähköpostin omaavaa ystävääsi aivan ilmaiseksi. Muistuta häntä vaikkapa tulevasta juhla- tai merkkipäivästä. Eikä häntä myöskään sovi unohtaa jouluna tai juhannuksena. Ja eikun kirjoittelemaan, koska edes kolmen markan kirjemaksu ei ole enää esteenä.

Suomalaiset:
Postikortti:Info:
SipoArt

SipoArt -verkkokaupalla on valikoimissaan hurja määrä erilaisia taidejulisteita. Verkkokaupassa on myös hauska ominaisuus, jonka avulla voit lähettää minkä tahansa sivulla myynnissä olevan kuvan ystävällesi sähköpostikorttina.

Postikortin lähettäminen on helppoaa: Valitse mieleisesi kuva ja klikkaa sitä. Aukeavalta sivulta valitse suuren kuvan alta Lähetä julistekuva sähköisenä postikorttina -linkkinä. Tämän jälkeen täytyä omat ja vastaanottajan tiedot, kerro viestisi ja kortti on valmis lähtemään matkaan. Helppoa!

Jos joku SipoArtin kuvista miellyttää oikein kovasti voit myös tilata sellaisen kotisi seinälle julisteena tai sisustustauluna.

Lasinen lapsuus Muistuta lähimmäisiäsi ei-niin-mukavista asioista A-klinikka säätiön korteilla. Voit valita korttisi joko Lasten ajatuksia juomisesta -sarjan tai Muista lasta -sarjan korteista.
Netello Netellon ekortti-palvelussa voit lähettää (melko vaatimattomilla) piirroskuvilla varustettuja kortteja. Kortteja löytyy 16 eri kategoriasta, joiden aiheet vaihtelevat piirretyistä maisemista aina koulu ympyröihin. Kortteja säilytetään neljä viikkoa lähettämisen jälkeen.
© 1998-2008 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 18.4.2008


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi