Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia laskureita

 Nyt kun sivullasi on ennennäkemätön kävijätulva bannerivaihdon ansiosta olisi kävijät mukava saada laskettua. Yksinkertaista kävijöiden laskemista varten alla on useita vaihtoehtoja, ja jos kaipaat yksityiskohtaisempia tietoja kävijöistäsi, niin käyppä kurkkaamassa analysoijat sivu.

Suomalaiset:
Palvelu:Info:
Laskuri.tiedot.net Tiedot.net palvelua ylläpitävä Daous tarjoaa myös ilmaisen kävijälaskuripalvelun. Tarjolla on viisi eri vaihtoehtoa, joista minkään ei kyllä voi sanoa hivelevän silmää. Sinun pitää kopioida saamasi koodi sivullesi täydellisenä, jolloin laskurin alle tulee teksti "Ilmainen WWW-laskuri" sekä linkki laskuri.tiedot.net sivulle.
SuperCnt Matti Erkamaan ylläpitämän SuperCgi-palvelun laskuripalvelu SuperCnt vaikuttaa palvelulta, joka ei kapene ulkomaistenkaan vastaavien palveluiden rinnalla. Voit muokata laskurista haluamasi näköisen; voit määrätä laskurin numerotyylin, kehyksen värin, muistaako laskuri ip-osoitteet (näin samasta osoitteesta ei rekisteröidy useampia kävijöitä lyhyen ajan sisällä) sekä laskurin numeroiden minimäärän. Erityistä plussaa tulee siitä että voit valita tuleeko laskurin alapuolelle SuperCnt:n oma mainos. Lisäksi voit asettaa laskuriisi pohjiksi haluamasi kävijämäärän. Voit myös halutessasi lähettää palvelun palvelimelle täysin omat laskurinumerosi. Yhdellä rekisteröitymisellä saat palvelusta käyttöösi myös bannerinvaihdon ja lomakkeenpostittajan

Ulkomaiset:
Palvelu:Info:
Being Seen Useita erilaisia laskureita ainostaan pienen leikka-liitä operaation päässä
Free Webpage Hit Counter Sivullesi ilmestyy 400x40 kokoinen banneri, josta muun sälän seasta löytyy myös kävijälaskuri.
HTML Counter Aivan tavallinen peruslaskuri.
Internet Count Ilmainen laskuri sivuille, joilla on vähemmän kuin 300 kävijää kuukaudessa.
Fast Counter Microsoftin omistaman LinkExchange FastCounter luultavasti paras tällä hetkellä saatavilla olevista vaihtoehdoista. Se on pieni, muunneltavissa oleva, ja ilmoittaa sähköpostilla aina kun tietty kävijämäärä ylittyy.
Web Right Services Laskuri valittavana yli 560 vaihtoehdosta. Vaatimuksena on että laitat mainosbannerin sivullesi.
© 1998-2009 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 10.4.2009


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi