Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaista bannerinvaihtoa

 Bannerinvaihto on varma ja kätevä tapa saada enemmän kävijöitä sivullesi. Lisäät vain vaihtojärjestelmän bannerin omalle sivullesi ja jäät odottelemaan vierailijoiden vyöryä. Taulukossa bannerin koko on ilmoitettu pikseleissä ja kohta suhde kertoo sen missä suhteessa banneriasi näytetään, esim. jos suhde on 2:1 sinun banneriasi näytetään yhden kerran aina kun olet näyttänyt järjestelmän banneria kaksi kertaa.

Suomalaiset:

Lisää liikennettä ja tuloksia sivullesi

Sinulla on jo ainakin tarpeeksi hyvä verkkokauppa tai palvelu, mutta kaipaisit mielelläsi lisää tapahtumaa sinne. Ja tapahtumista mukavimmat ovat tietenkin kävijöiden ohella myynnit, leadit, rekisteröinnit, tarjouspyyynnöt ja kaikki muu, mitä varten sivusi onkaan olemassa.

Netissä on lukuisia erilaisia markkinointitapoja, jotka ottavat aikaa ja rahaa, mutta tulokset ovat monasti epävarmoja. Nykyään on kuitenkin mahdollista mainostaessa hankkia juuri sitä mitä haluat, olivat ne sitten mitä tahansa edelläluetelluista tapahtumista, ja vielä siten että maksat ainoastaan tuloksista.

Tähän vielä verrattain uuteen markkinointitapaan pääset tutustumaan esimerkiksi TradeTrackerillä, jonka tiimoilta helpoin askel eteenpäin on jättää yhteydenottopyyntö.

Palvelu:Bannerin koko:Suhde:
Bannerinvaihto.fi 468x60, 120x60, 88x31 ja 120x240 2:3 - 9:10
Infoa: Mainostoimisto Kouvalaisen ylläpitämä Proban.net vei bannerinvaihtojen ykköstilan heti alkuunsa entiseltä ykköseltä Hyperiltä. Järjestelmän jäseniksi hyväksytään ainoastaan sisällöltään ja ulkoasultaan tarpeeksi laadukkaata sivustot, ainoastaan noin 20% sivuistoista hyväksytään systeemiin mukaan. Näyttöjen vaihtosuhde muuttu dynaamisesti siten, että suhde on tosiasiallisesti noin 80-90%. Dynaaminen näyttösuhde määräytyy siten että näyttökertoihin perustuva pohjahyötysuhde on 1:1,4 ja yhdestä klikkauksesta ansaitset kolme näyttökertaa lisää. Voit valita aihepiirit joiden sivustoilla mainoksiasi näytetään ja joiden mainoksia näytetään sinun sivuillasi. Huommattava etu Probanissa on myös se ettei bannerin lisäksi sivuillesi tule mitään ylinmääräistä sälää, nappeja tai tekstilinkkejä. Huomattavaa on myös, että keskimääräinen näytettyjen bannereiden klikkaussuhde järjestelmässä on ollut lähes 9 prosenttia, mihin ei kovin moni muu järjestelmä pysty!
SuperBV 400x40 ja 468x60 1:1
Infoa: Matti Erkaman ylläpitämän SuperCgi palvelun bannerinvaihto SuperBV vaikuttaa hyvältä systeemiltä. Bannerin maksimikoko on 30 kilotavua, ja se ladataan SuperCgin omalle palvelimelle. Plussaa tulee siitä, että voit valita haluatko palvelun logon bannerin vasemmalle puolelle, mainostekstin bannerin alapuolelle tai ei mainoksia lainkaan. Yhdellä rekisteröitymisellä saat palvelusta käyttöösi myös laskurin ja lomakkeenpostittajan.

Ulkomaiset:
Palvelu:Bannerin koko:Suhde:
123Banners 440x40 2:1
Banner Works 400x50
Come Visit Network 440x40 2:1
Free-Banners 400x50 2:1
Link Exchange 400x40 tai 468x60 2:1
Infoa: Microsoftin omistama luultavasti maailman suurin bannerin vaihto järjestelmä.
Link Trader 400x50 10:7
Swap the Net 400x40 3:2
Trade Banners 400x40 4:3
Ultimate Banner Exchange 400x40 3:2
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 24.8.2010


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi