Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia analysoijia

 Jos haluat tietää kävijöistäsi muutakin, kuin heidän määrän olet tullut oikeaan paikkaan. Lisää tietoa mahdollisuuksista alempana.

Palvelu:Info:
IndexTools Track back on your visitors - IndexTools.com IndexTools tarjoaa myös ilmaisen vaihtoehdon palvelustaan. Palvelu vaikuttaa hyvin luotettavalta ja lisäksi siinä on ominaisuuksia, joita löydät vain hyvin harvoista muista ilmaisista palveluista.
 Suurimpina etuina mainittakoon itse laskurin näkymättömyys ja salasanasuojatut tilastot. Sinun ei siis tarvitse häiritä kävijöidesi surffailukokemusta laskureilla, eivätkä muut pääse tutkailemaan sinun sivujesi tilastoja.
 Ilmaisen laskurin saat koekäyttöön reiluksi kahdeksi viikoksi, tämän jälkeen palvelu muuttuu maksulliseksi. Ominaisuuksia palvelusta löytyy niin paljon, ettei niitä mahdu tässä listaamaan, vaan sinun kannattaa itse tutustua palveluun.
Aaddzz Laskuri valittavissa eri vaihtoehdoista. Luonnollisesti palvelu tarjoaa myös tilastot.
Addfreestats Asialliselta vaikuttava palvelu tarjoaa kaikki hyvältä websivunliikenteenlaskurilta vaadittavat ominaisuudet. Lisäbonuksena tässä tapauksena on mahdollisuus saada sivuillesi laatikko, jossa näkyy aina, montako vierailijaa sivuillasi juuri sillä hetkellä on.
Better Counter Näkymätön Java-apletti, joka laskee kaikki sivun näytöt. Käyttääksesi palvelua ilmaiseksi sinun täytyy lisätä palvelun logo sivullesi.
ClaimItFor Palvelu tarjoaa viikoittaiset ja kuukausittaiset tilastot, sekä näyttää 20 viimeisen kävijän osoitteen.
CountMaster Palvelun tilastoista selviää vierailijoidesi tulopaikka, käyttöjärjestelmä, selain sekä vierailun päivämäärä ja aika. Laskurin voit valita useista eri vaihtoehdoista.

eXTReMe Tracking Luultavasti tämän hetken suosituimpia ja käytetyimpiä palveluita. Rekisteröityminen oli kätevää, eikä sen yhteydessä kyselty ylinmääräisiä tietoja. Trackkeri tilastoi yksittäiset kävijät sekä antaa niistä päivä-, viikko- ja kuukausiraportit: Lisäksi saat tiedot siitä, että mikä tunti päivästä ja päivä viikosta on ollut vilkkain. Analysoija osaa antaa myös edellämainitut raportit siten, että niistä on vähennetty/niihin on lisätty uudelleenlataukset. Kävijöidesi maantieteellinen jakauma puolestaan selviää domainien, maiden ja maanosien perusteella. Järjestelmistä, joita kävijäsi käyttävät selviää taas selaimet, käyttöjärjestelmät, näyttöjen koot ja värien määrät, sekä se onko heillä javascript päällä vai ei. Extreme Tracking osaa myös vastata kysymykseen mistä kävijäsi tulevat. Se kertoo 20 viimeistä kävijää niin toisilta verkkosivuilta, sähköpostiviesteistä kuin usenet-ryhmistäkin. kuten myös hakukoneille annetetut hakusanat.
  Liityin kokeeksi systeemiin; malli sivuillesi tulevasta kuvasta näkyy ohessa, ja sitä klikkaamalla pääset tarkemmin tutkailemaan palvelun antamia tilastoja.
Freestats Tarkat tilastot, mutta vaatii valtavan bannerin.
NedStat Tietääkseni suosituin palvelu. Tarjoaa tunnittaiset, päivittäiset ja viikoittaiset tilastot, sekä tiedon mistä vierailijat tulevat.
Site-Stats Varteenotettava palvelu, joskin joka laskurin perään on liitetty banneri.
SuperStats Tämänkin muuten hyvän palvelun pilaa 400x40 kokoinen banneri, joka on laitettava analysoitavalle sivulle.
© 1998-2004 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 1.4.2004


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi