Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia lomakkeenpostittajia

 Palautetta pitäisi sivuista saada, mutta kuullussessi maagiset kirjaimet CGI menee sormi suuhun ja pupu pöksyyn. Mikä siis neuvoksi? No tietenkin: Valitse tuosta alhaalta mieleisesi palvelu, ja siinä se.

Suomalaiset:
Palvelu:Infoa:
SuperForm Matti Erkamaan ylläpitämän SuperCgi-palvelun lomakkeenpostittaja SuperForm jatkaa muiden SuperCgi-palvelujen tapaan tutun laadukkaalla linjalla. Tämäkin palvelu on helposti mukautettavissa sinun tarpeisiisi. Voit valita kiitossivun osoitteen, lomakkeen lähettämän sähköpostin otsikon sekä haluatko sähköpostiin mukaan lähettäjän IP-osoitteen tai selaimen tyypin. SuperFormin hallintasivulla voit myös seurata lomakkeesi käyttökertojen määrää. Yhdellä rekisteröitymisellä saat palvelusta käyttöösi myös bannerinvaihdon ja laskurin

Ulkomaiset:
Palvelu:Infoa:
AnyForm Oma suosikkini ulkomaalaisista. Palvelu on nopea ja luotettava, eikä sen asennuskaan tuota ylitsepääsemättömiä ongelmia edes allekirjoittaneen kaltaiselle nakkisormelle.
Bravenet.com Liityttyäsi bravenetin jäseneksi voit täyttää lomakkeen, jonka tuloksena sinulle postitetaan HTML-koodi, mikä onkin valmis koodi palautelomakkettasi varten. HTML:n tunteminen ei ole pahaksi, vaikka palvelu onkin tehty varsin helpoksi.
CGI For Me Lomakkeenpostittaja on yksi monista CGI-skripteistä, jotka saat käyttöösi rekisteröidyttyäsi tähän palveluun.
Freedback Hyvä palvelu, mikä tarjoaa lähes kaiken tarvittavan. Ei myöskään vaadi mitään erityistä asiaan perehtymistä.
Mailform Tämä palvelu on tarkoitettu erityisesti niille joilla ei ole mahdollisuutta omiin CGI-skripteihin.
Response-O-Matic Auttaa sinua tekemään HTML-koodin, joka käyttää palvelun omaa skriptiä.
© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 1.4.2006
Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi