Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmainen valokuvapaperi

 Musteen ohella paperi on oleellisimpia tulostuksen laatuun vaikuttavia tekijöitä. Tavalliselle toimistopaperille tulostettuina valokuvat eivät pääse oikeuksiinsa. Mustesuihkutulostimin toiminnasta johtuen värit eivät levity tasaisesti tai kiinnity kunnolla. Kuten monessa muussakin, käytetyt ainekset ratkaisevat tässäkin - valitsemalla laadukkaammat välineet onnistut varmemmin.
 Nykyisen yhä useammin kaikki perheen valokuvat otetaan digikameroilla. Tämä tuo esille uuden tärkeän asian - kuvien arkistoinnin. Parhaimmat otokset kannattaa tulostaa paperille - tällöin kuitenkin tulee pitää huoli siitä, että käytetty paperi on oikeanlaista. Huonolaatuiselle paperille tulostettuna kuvat haalistuvat ja vähitellen katoavat. Valitsemalla laadukasta valokuvapaperia varmistat, että kuviesi värit säilyvät kirkkaina pitkään.
 Ja luonnollisesti netistä löytyy yrityksiä, jotka tarjoavat valokuvapaperia ilmaiseksi. Valitse alta toimittaja printterisi merkin mukaan. Kustakin yrityksestä löydät alta kattavan kuvauksen.

HP ja Lexmark

Palvelu:Info:
InkClub

InkClub on euroopan johtava Internetissä toimiva valokuvapapereiden toimittaja. Mukavana kädenojennuksena he tarjoavat jokaiselle uudelle asiakkaalle ilmaisen pakkauksen valokuvapaperia

Ilmaiseksi tarjottava paperi on kahdenkymmenen arkin pakkaus laadukasta Premium-paperia. Kukin arkin koko 10 x 15 cm ja paperin paksuus on 240 g

Tilasin itse lähetyksen Inkclubista ja kaikki meni kuten pitikin. Paperit oli huolellisesti pakattu ja postin kusti kiikutti lähetyksen perille muutamassa päivässä. Tulostusjälki kokeilemillani papereilla oli hyvää.

Tee näin tilataksesi itsellesi ilmaisen valokuvapaperin:

  1. Siirry linkistä InkClubin sivuille
  2. Vasemman reunan valikosta löydät tulostimesi merkin, klikkaa sitä.
  3. Sivulle avautuu lista tulostimen malleista, valitse niistä omasi
  4. Valokuvapapereista painan tuotteen, jossa lukee "Uuden asiakkaan etu vain 1 taloutta kohden", kohdalta 'Osta'-nappia
  5. Paina sivun alareunasta 'Kassalle'-painiketta
  6. Näpyttele tietosi ja jää odottelemaan pakettia

Itse valokuvapaperi on tosiaankin ilmainen, mutta Inkclun pyytää tilauksesta toimituskulut 4,95. Maksat toimituskulut papereiden mukana tulevalla tavallisella laskulla. Toimituskuluista huolimatta on tämä diili hyvä, ja jos haluat pienentää toimituskulujen suhteellista vaikutusta tilaa samalla vaikka mustekasetti itsellsi.

Inkclubin ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Canon, Epson, Brother ja muut tulostimet

Palvelu:Info:
Finink

Finink on Suomalainen yritys, jonka myymälä sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. InkClubin tavoin myös he tarjoavat uusille asiakkailleen ilmaisen paketin valokuvapaperia. Heiltä valokuvapaperia voivat tilata kaikkien merkkien omistajat.

ValokuvapaperiTarjolla oleva paperi on A6-kokoista ja sitä on paketissa 20 arkkia. Paperin tarkka koko on 105 x 148,5 mm, eli se on noin kymppikuvan kokoinen. Laadukas paperi on tarkoitettu erityisesti valokuvien tulostukseen ja se sopii kaikenmerkkisille printtereille. Ulkoasultaan paperi on kiiltävä ja valokuvamainen. Paperille tulostettu muste kuivuu nopeasti ja on kestävää.

Tilaaminen on helppoa. Valitset Fininkin sivuilta ensin printterisi merkin ja sen jälkeen mallin. Lisää ostoskoriisi tuote, jonka kohdalla lukee "Ilmaistuote uusille asiakkaille! 1/talous." Tässä vaiheessa tuotteelle näkyy vielä hinta, mutta hinta vähennetään kassalla automaattisesti jos olet uusi asiakas.

Valokuvapaperin saat ilmaiseksi, mutta toimituksesta sinun on maksettava 3,95 euron toimituskulut. Kuitenkin, mikäli noudat paperin Fininkin myymälästä, sinun ei tarvitse maksaa toimituskuluja. Halutessasi saat siis paketillisen laadukasta valokuvapaperia maksamatta senttiäkään. Siirry siis Fininkin sivuille jättämään tilauksesi!

Finink-ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Ilmainen digikuvien kehitys valokuviksi

Valokuvien tulostamiseen kotona valokuvapaperille on myös olemassa vaihtoehto. Voit kehittää digikuvasi aidoiksi paperikuviksi valokuvakehittämöissä. Tästä lystistä tietenkin maksat kuvien kehittämisen kappalehintaan sekä päälle postikulut. On kuitenkin olemassa palveluita, jolla saat digikuvat paperille ilmaiseksi!

Parilla klikkauksella teetät 50 valokuvaa maksutta. Kuvat ovat tavallisen kymppikuvan kokoisia ja ne kuljetetaan suoraan kotiisi postin mukana - lue tästä lisää ilmaiset valokuvat -sivulta.

Photoboxin ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Liity mukaan nyt!

Eirikuvalta valokuvat ja oheistuotteet

Eirikuvalta tilaat laadukkaat valokuvat suoraan kotiin tai lähimpään liikkeeseen, jolloin säästät toimituskulujen verran. Eirikuvan valikoimasta löytyvät niin perus valokuvien kehittämispalvelut sekä mahtavat lahjaideat. Voit esimerkiksi teetättää valokuvistasi canvas-taulun, mukin tai tyynyliinan. Nyt Eirikuvalle naputtelemaan tilaus.

Eirikuvan ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan ilmaiseksi!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 11.10.2011


Takaisin alkuun