Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaisia mustekasetteja

 Nykyisin asiat on niin että tulostinvalmistajat hankkivat rahansa mustekasetteja myymällä. Printterin saat usein naurettavan halvalla, mutta mustekaseteista joudut maksamaan itsesi kipeäksi. Itseasiassa usein mustekasetit maksavat enemmän kuin itse tulostin!
 Tulostinvalmistajien repertuaarista löytyy myös muita konnankoukkuja - usein uudessa printterissä on mukana mustetta vain muutaman hassun sivun tulostamiseen. Ja kun tämä alkuannos on kuluttettu loppuun sinun tuleekin suunnata kulkusi kohti mustekauppaa
 Nyt voit tehdä tästä huijauksesta lopun tilaamalla itsellesi mustekasetit joko halvalla tai ihan ilmaiseksi InkClubin kautta.

Palvelu:Info:
InkClub InkClub on uusi, Ruotsalaisperäinen tulostimien mustekasetteja valmistava ja myyvä yritys.  Huomion arvoisen yrityksestä tekee se, että he antavat jokaiselle yhden ilmaisen mustepatruunan. Näin ollen säästät huomattavasti tulostuskustannuksissa. Kun ennen uusi mustekastetti maksoi kymmeniä euroja saat sen nyt ilmaiseksi.
 Ilmaisia mustekasetteja on tarjolla Canonin ja Epsonin (printterini on muun merkkinen?) tulostimiin. Muun merkkisissä tulostimiin puolestaan on tarjolla huomattavasti tavallista edullisempaa mustetta.
 Tilasin itse InkClubista mustetta kokeeksi ja kaikki sujui mainiosti. Paketti oli huolellisesti pakattu ja saapui postin mukana muutamassa päivässä. Mukana seurasi normaali lasku, jossa oli mustekasetin tilaamisesta koituneet toimituskustannukset 4,95 eur. Laitoin musteen tulostimeeni ja kaikki toimi heti kuten pitikin. Tulostusjälki oli kokeilemallani mustalla värillä hyvää.
 Saadaksesi ilmaisen mustekasetin toimi näin:
 1. Klikkaa oheisesta linkistä InkClubin sivuille.
 2. Valitse vasemman reunan valikosta tulostimesi merkki (ilmaisen mustekasetin saa Canonin ja Epsonin tulostimiin).
 3. Valitse listasta tulostimesi malli
 4. Paina ylimmältä ("Mustepatruuna mustaIlmoitustuote, hinta 0,00 eur") riviltä "Osta" nappulaa.
 5. Klikkaa alareunan harmaassa osiossa olevaa Kassalle -painiketta.
 6. Täytä tietosi ja siinä se!
 Kannattaa muistaa, että vaikka itse mustekasetti onkin ilmainen, joudut maksamaan sen toimituskustannukset 4,95 eur. Tästä huolimatta InkClubista tilaamasi mustekasetti on lähes ilmainen sillä normaalin alkuperäisen mustekasetin hinta liikkuu noin 40-50 eurossa (vertaa InkClubin kaikki kustannukset sisältävään 4,95 euroon) - ja mikä parasta sinun ei edes tarvitse lähteä kotoasi ;-)
Finink

Fininkiltä löytyy niinikään mustetta isoon valikoimaan eri tulostimia, sekä lisäksi erinomainen ilmaistuote tulostimen omistajalle - mustekasetin täyttöpakkaus.

Mustekasetit ovat varsinainen päänvaiva, sillä ne eivät sovellu heitettäväksi tavalliseen roskikseen, mutteivät ne myöskään sovi ongelmajätteen mukaan. Jotkut valmistajat tarjoavat kierrätyspalveluita, joissa mustekasetin voi lähettää takaisin valmistajalle uudelleen täytettäväksi tai kierrätettäväksi. Itse kasetti on kuitenkin pitkäikäinen, joten mikset käyttäisi sitä itse uudemman kerran hankkimalla täyttöpakkauksen? (Jos olet itse kasettia vaille, voit myös tilata useimpiin Canonin, Epsonin, Lexmarkin, Brotherin, Samsungin ja HP:n tulostimiin sopivan mustekasetin maksutta)

Mustekasetin täyttöpakkauksen saa maksutta ja pakettiin kuuluvat myös asiankuuluvat tarvikkeet. Täyttö tapahtuu ruiskulla ja koko toimenpide vaatii hieman sorminäppäryyttä. MacGyverin kaltaisia niksejä ei tarvitse osata ja pahimmalta sotkulta säästyt käyttämällä muovihanskoja operaation ajan.

Ota täyttöpakkaus talteen toimimalla näin:

 1. Klikkaa tästä tarjoukseen
 2. Surffaa sivulta kohtaan "mustekasetin täyttösarja"
 3. Lisää tuote ostoskoriin
 4. Siirry kassalle
 5. Tilaa ilmaista mustetta

InkClub ja Finink -ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Printterini on jokin muu?

Yllä esitelty tarjous on voimassa vain isoimpien tulostin merkkien omistajille. Jos printterisi merkki on kuitenkin esimerkiksi Toshiba tai jokin muu, on sinulle kuitenkin tarjolla muita hyviä vaihtoehtoja:

Ilmainen valokuvapaperi

Finink tarjoaa ilmaista valokuvapaperia kymppikuville kaikkiin tulostimiin. Voit siirtyä heidän sivuilleen edelläolevista linkeistä tai lukea lisää ilmaista valokuvapaperia -sivulta. Jos et omista printteriä tai olet laiska valokuvien tulostaja, kannattaa kääntyä Photoboxin 50 ilmaisen valokuvan puoleen. Pääset heti teettämään digikuvistasi paperiversiot ja hinnaksi jää vain pienen pieni postimaksu.

Edullisia mustekasetteja

Mikäli olet etsimässä nimenomaan mustekasettia, etkä tulostimesi merkin puolesta voi saada ilmaista mustekasettia, voit kuitenkin hankkia mustekasetin edullisesti 112ink.fistä, Inkclubista, Fininkistä tai Mustekasetti.comista. Voit siirtyä heidän sivuille joko edelläolevista linkeistä tai allaolevasta painikkeesta:

Ilmainen valokuvakehitys

Kotona omilla mustekaseteilla tulostamiselle on myös olemassa vaihtoehto: Digikuvien kehittäminen valokuviksi asialle omistautuneissa yrityksissä. Yksi näistä yrityksistä tarjoaa ilmaisen valokuvakehityksen, kannattaa tutustua!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 5.10.2011


Takaisin alkuun


01 Banner