Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset digikuva valokuvat

 Digikameroiden valloitettua valokuvien markkinat on valokuvien ottaminen lisääntynyt hurjasti. Kun aikaisemmin jokainen kameran räpsäytys maksoi filmin ja kehityksen muodossa 20 senttiä voi valokuvia ottaa nykyään ilmaiseksi niin paljon kuin sielu ja kovalevytila sietävät (ja jälkimmäistähän on yleensä tarjolla vaikka kuinka).
 Aina silloin tällöin kuitenkin tulee tilanteita joissa muistoja on mukava saada muistiin paperikuville asti, ja tällöin tulee kysymykseen digikuvien kehittäminen aidoiksi paperisiksi valokuviksi. Tässä tilanteessa perinteisesti ovat auttaneet kivijaloissa olevat valokuvausliikkeet tai suuremmat netissät toimivat kehittämöt, kuten Fotonetti, Ifi, Ifolor kuin myös Eirikuvakin. Etenkin pienien erien teettäminen saattaa tulla usein suhteessa kovin kalliiksi, joten tsekkaa alta miten saat digikuvistasi paperikuvia ilman pennin hyrrää!

Ohjelma:Info:
Photobox

Photobox on tällä hetkellä Euroopan johtava kehityspalvelu. Kuvat kehitetään Englannissa ja Ranskassa, josta ne matkaavat postin matkassa omaan postilaatikkoon. Photoboxin vahvuutena on nopea toimitus sekä erittäin iso tuotevalikoima. Nyt Photobox tarjoaa 50 kuvan kehityksen ilmaiseksi, siten että maksettavaksi jää ainoastaan toimitusmaksu. Toimitusmaksu määräytyy tilauksen koon mukaan. Onneksi EU:n maiden sisällä tavarat liikkuvat harvinaisen sutjakasti ja myös edullisesti. Esimerkiksi 50 ilmaisen kuvan toimitusmaksu on vain 3,99 euroa. (Suurempien tilauksien toimitushinnat löydät helposti tästä taulukosta.

Viidenkymmenen ilmaisen digikuvan kehitys ratkaisee ainakin seuraavat ongelmat:

 • Kiitoskortit
 • Vauvakuvat isovanhemmille
 • Syntymäpäiväkuvat kavereille
 • Vanhat valokuvat uusiksi
 • Kutsukortit juhliin
 • Matkakuvat

Teetä digikuvat paperille hyvissä ajoin ja saat parhaat hetket ikuistettua myös vanhanaikaisesti.

Foto.com

Foto.com on erikoistunut digikuvien kehittämiseen paperikuviksi. Yritys valmistaa hurjan määrän kuvia, vuorokaudessa valmistuu noin neljä miljoonaa valokuvaa. Foto.com tarjoaa jokaisen tilauksen ensimmäiset kymmenen valokuvaa ilmaiseksi, eikä tilauksessa ole minimimäärää, joten saat siis digikuvistasi ihka ilmaisia valokuvia.

Sivuilta saat tilattua valokuvia vaikka missä muodoissa ja koissa, esimerkiksi valokuvakirja, suurtuloste, onnittelukortti tai juliste omasta digikuvastasi onnistuu käden käänteessä. Ilmaiseksi on saatavilla digikuvien standardikokoa 10 x 15 cm.

Palvelun sivut ovat englanniksi, mutta toimitukset Suomeen ovat tavallista tavaraa ja tulevat perille tutun Postin kiikuttamina. Toimitusaika on noin 3 - 5 päivää. Ilmaiseksi saatavat kuvat ovat siis aitoja valokuvia omista digikuvistasi, jotka näyttävät paremmilta ja säilyvät pidempään kuin esimerkisi valokuvaprintterillä tulostetut kuvat.

Ilmaisten digikuvien tilaaminen onnistuu näin:

 1. Klikkaa itsesi Foto.comin sivuille
 2. Klikkaa sivun keskellä olevaa Order your photo prints -painiketta
 3. Valitse mieleisesi kuvien siirtotapa
 4. Lataa teetettävät valokuvat Foto.comin palveluun (voit siirtää ja teettää kuvia niin paljon kuin haluat, ensimmäiset kymmenen kuvaa ovat ilmaisia)
 5. Valitse kuvien pinnoitteeksi matta tai kirkas. Samalla sivulla voit valita myös kuvien koot, korjata punaiset silmät ja paljon muuta.
 6. Kun kuvat ovat mieleisesti, klikkaa sivun alareunasta Order tilataksesti kuvat
 7. Täytä yhteystietosi ja klikkaa Next
 8. Tarkasta tilauksesi tiedot
 9. Jonka jälkeen maksat valokuvien toimituskulut luottokortilla, Paypal -palvelulla tai Nordean verkkomaksulla
 10. Seuraa palvelun ohjeita loppuun asti ja kuvat ovat pian kotiovellasi!

Digikuvien teettäminen valokuviksi on siis ilmaista kymmenen kuvan osalta, mutta luonnollisesti maksat tilauksesi toimituskulut. Toimituskulut tosin ovat varsin edulliset, 1-5 kuvalta sentin vaille kaksi euroa ja kymmeneltä kuvalta 2,99 euroa. Nämä toimituskulut ovat kuitenkin linjassa muiden vastaavien palveluiden kanssa, joten et Foto.comissa et maksa liian suuria toimituskuluja.

Foto.comilla on kymmenen ilmaisen kuvan lisäksi vielä toinenkin ässä hiassaan. Kuvat 500 tuhanteen kappaleeseen maksavat vain sentin kappale, eli ovat lähestulkoon ilmaisia. Laita siis tilaus menemään ja tilaa itsellesi kymmenen ilmaista kuvaa, tai kerralla vaikka vähän isompikin satsi!

Oma kuva mukin kylkeen

Kaikilta löytyy tietokoneelta kasapäin kuvia, joita kuitenkin harvoin tulee katseltua. Valitse kuvistasi kaikkein paras ja teetä se mukin kylkeen. Näin lempikuvasi katsoo sinua silmiin aina kun avaat astiakaapin oven tai kun hörppäät höyryävää juomaa mukistasi. Mukin voit teettää ilmaiseksi tästä!

Digikuvat tarralle!

Teetä digikuvista tarroja, joita voit liimailla haluamiisi paikkoihin. Tarrat onnistuvat kaikenlaisista digikuvista. Etsi siis tietokoneeltasi tärkeät kuvat, teetä ne tarroiksi ja liimaa! Yhdessä pakkauksessa on 140 tarraa ja tarrojen koko on 6,8 cm x 2,1 cm.

Teetä tarrat vaikka omalle urheiluseuralle, firmalle tai kaveriporukalle. Toimitus 9 vrk kuluessa ja hinta alle kolmekymppiä.

Valokuvat Eirikuvasta

Eirikuva on netin monipuolinen valokuvakauppa, josta tilaat kaikki digikuvat. Voit myös tilata valokuvistasi lahjaksi vaikka taulun, tyynyliinan tai palapelin, sillä Eirikuvan laajasta valikoimasta löytyy lahjaideat jokaiselle. Saat tuotteet suoraan kotiisi tai kun tilaat tuotteesi Eirikuvan liikkeeseen, et joudu maksamaan toimituskuluja. Tilaa kuvat tai ikimuistoinen lahja tästä!

© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 4.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi