Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti
Ilmaista seuranhakua

 Lehtien treffipalstojen hinnat ovat aivan tähtieteellisiä, seurapuhelimista puhumattakaan. Yli kympinkään minuuttitaksat eivät ole harvinaisia. Ja nyt parinhaku onkin tarjolla aivan ilmaiseksi. Siitä vain onnea kokeilemaan. (P.s: Näissä palveluissa ei kannata käyttää omaa sähköposti osoitetta. Järkevämpää on hakea oma ilmainen sähköposti-osoite siihen tarkoitukseen.) Katso myös miten soittelet edullisesti tulevalle sydämen valitullesi.

Suomalaiset:
Palvelu:Info:
CCDate

Chattaile uusien tuttavuuksien kanssa CCDaten treffipalvelussa. Sinun ei tarvitse löytää unelmiesiprinssiä tai prinsessaa, mutta kannattaa kokeilla CCDaten mahdollisuuksia. Chattailu on ilmaista kahden viikon ajan, jonka jälkeen voit joko jatkaa tutustumista uusiin ihmisiin tai poistaa tunnuksesi. Hauskaa ajanvietettä ja mielenkiintoisia ihmisiä! Liity mukaan tästä

CCDateen liittymisestä voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Deitille

Deitille on netissä toimiva seuranhakupalvelu. Deitille-palvelusta voit löytää itsellesi sopivan treffiseuran tai myös vakampaan suhteeseen halukkaita kandidaatteja.

Lisäksi Deitille järjestää tapahtumia, joissa pääset luonnollisesti tutustumaan muihin sinkkuihin. Tapahtumien, kuten risteilyt, avulla pääset näkemään ja kokemaan muiden seuraa ihan oikeassa elämässä.

Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi, saat kolmen päivän ajan käyttää kaikkia Deitille-palveluita ilmaiseksi. Jos treffiseuraa ei ole tärpännyt tässä ajassa voit muuttaa jäsenyyden maksulliseksi.

be2

be2 on hyvin edistynyt kumppanin etsintäpalvelu, jossa on yksi merkittävä ero muihin verrattuna - se ei tarjoa ehdokashakua vaan ehdottaa suoraan itsellesi sopivimpia ehdokkaita.

Ehdokaslistan be2 tekee hyvin kattavan persoonallisuustestin perusteella. Tässä testissä kartoitetaan sekä omia luonteenpiirteitäsi, että toiveitasi kumppanistasi. Luonnollisesti saa testin tulokset käyttöösi myös itsellesi.

Testin yhteydessä luot itsellesi käyttäjätunnukset, joilla pääset katsomaan itsellesi valikoituja kumppaniehdokkaita nyt ja myöhemmin. Jokaisesta ehdokkaasta näet, miten he vastaavat sinun luonteenpiirteitäsi ja kumppanillesi asettamia toiveita.

Palveluun mukaanlähteminen on helppoa: Klikkaa be2:n sivuille, klikkaa 'Kokeile ilmaiseksi - rekisteröidy nyt' -nappia ja jatka sivuston ohjeiden mukaan. Lycka till!

Deitti.net Luultavasti Suomen laajin treffipalvelu. Yleensä parinhakijat ovat sieltä rohkeammasta päästä.
Marnetti Taas suht normaali palvelu chatteineen. Erikoisuutena sokkotreffit
Seuralaisia.net Ei kovin lupaavalta vaikuta. Systeemi on vanha ja rajoittunut sekä seuran hakijatkin tuntuvat pikaisen testin perusteella olevan kaikenkarvaisia päiväkahviseuran tarjoajia. En suosittele.
Sinkut.net Tässä palvelussa luot itsellesi hyvin tarkan profilointi lomakkeen, jonka avulla muut sinkut löytävät sinut. Palvelusta löytyvät myös chat ja keskustelufoorumit. Myöskin tietoja tulevista sinkku-bileistä löytyypi täältä. Voidaksesi täyttää profilointilomakkeen sinun on oltava vähintään 17-vuotias.
50plusmatch

50plusmatch nimensä mukaisesti auttaa yli 50-vuotiaita löytämään rakkauden samanhenkisistä sinkuista.

Valittavana on ilmais- tai täysijäsenyys. Täysijäsenenä mm. pääset lähettämään henkilökohtaisia viestejä toisille käyttäjille ja näet ketkä ovat katsoneet profiiliasi. Mutta ei huolta, ilmaisjäsenenä pääset myös hyvin deittailun makuun! Liity nyt sillä koskaan ei ole liian myöhäistä löytää rakkaus!

50plusmatch-liittymisestä voit rakkauden lisäksi myös saada rahaa takaisin, liittymällä Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Rekisteröidy!
Victoria Milan Victoria Milan on Suomen ensimmäinen parisuhteessa oleville miehille ja naisille tarkoitettu deittisivusto. Käyttäjät voivat etsiä elämäänsä intohimoa, nettiflirttiä tai salasuhdetta. Liittyminen on täysin ilmaista ja pysyt täysin anonyymina. Päätät ja asetat myös itse rajat, joita toisten käyttäjien tulee kunnioittaa kun he ovat yhteydessä sinuun. Liity tästä mukaan Victoria Milaniin.

Mobiilipalvelut seuranhakijan palveluksessa

Kuvatervehdykset kännykkään

Ensi kontaktien jälkeen oiva tapa muistaa miellittyään on kuvaviestit. Suosittelen sinua katsomaan listan tarjolla olevista kuvaviesteistä - sieltä löytyy sopivan hempeitä kuvia tunteidesi ilmaisuun.. Ja kun lisäät vielä kuvaan itse kirjoittamasi viestin on persoonallinen kortti valmiina lähetettäväksi miellittysi kännykkään.

Kannattaa kokeilla heti!

Älä unohda Ostohyvityksen treffiosiota

Muista katsastaa Ostohyvityksen treffitkategorian tarjonta. Voit liittyä vaikka useampaan seuranhakupalveluun ja saat Ostohyvityksen - eli rahaa takaisin! Klikkaa itsesi Ostohyvitykseen ja rekisteröidy, mikäli et niin ole vielä tehnyt!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 14.3.2012


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi