Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaisia kyytejä

 Bensa on hävyttömän kallista ja VR:kin korottaa lipun hintojaan. Mummon luo Mänttään ja serkkua katsomaan Seinäjoelle olisi kuitenkin tarve. Taas kerran ratkaisu löytyy netin ilmaispalveluista. Alla on lista netistä löytyvistä kyydin tarjoajia ja tarvitsijoita yhdistävistä palveluista.
 Palvelujen ylläpitäjät eivät ole missään vastuussa asikkaiden keskenään sopimien kyytien suhteen. Huomaa myös että Suomen lain mukaan henkilöiden kuljettaminen tiellä moottoriajoneuvolla korvausta vastaan on ilman liikennelupaa kielletty.
 Kyydit sovitaan tavallisesti sähköpostilla (hanki itsellesi ilmainen sähköpostiosoite ) tai puhelimitse (lähetä tekstiviestit ilmaiseksi).

Auto käyttöösi halvalla

Autoa tarvitsee aina silloin tällöin. Jos ajat alle 12 000 kilometriä vuodessa on oman auton hankintaa pohdittava tarkkaan. Pääkaupunkiseudulla asuville helpotus on jo käsillä, sillä CityCarClub tarjoaa autoja niitä vähän tarvitseville erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Toiminta perustuu siihen, että jokainen rekisteröitynyt käyttäjä saa auton käyttöönsä periaatteessa milloin vain. Autot pyritään toimittamaan mahdollisimman lähelle käyttäjän asuinpaikkaa. Autojen jättöpaikkoja on pääkaupunkiseudulla yli 100. Jäsenenä voi maksaa palvelusta kuukausihintaa tai vaihtoehtoisesti maksaa vain ajetuista matkoista. Rekisteröityminen on ilmaista ja nyt White-tasolla ajelun voi hoitaa ilman kuukausimaksua. Rekisteröidy siis CityCarClubiin ja nauti clubilaisten edullisista autoista.

Tarkasta liikennesääntöjen osaamisesi

Aloita kyyditseminen omalla mopolla hankkimalla mopokortti. Korttia varten jokainen vuoden 1985 jälkeen syntyneen suorittaa teoriakoe. Tästä kokeesta on hyötyä monella tapaa. Liikenne sääntöjen tuntemus kasvaa ja on helpompi ajella kaupungilla turvallisesti. Kortin suorittaminen vaatii pientä pänttäystä ja tähän pänttäykseen onkin tarjolla pientä apua. Mopokoe on tekstiviestillä tilattava palvelu, jossa pääsee viikoksi harjoittelemaan teoriakoetta netissä. Helpota teoriakokeen läpäisemistä ja tilaa mopokoe.

Erinomaisia tarjouksia, eli melkein ilmaiset kyydit
Palvelu:Info:
Laini Laini on uusi matkailusivusto, joka tarjoaa helpon keinon lähteä matkaan tutustumaan piilotettuihin helmiin. Lainista löytyy elämysmatkoja erilaisiin tapahtumiin ja kohteisiin. Matkan voi varata helposti ja sen voi maksaa verkkomaksutavoin. Käy tutustumassa matkatarjontaan osoitteessa www.laini.fi

Täysin ilmaiset kyydit
Palvelu:Info:
Pikavuorot.fi Pikavuorot.fi on paras sivusto linjaliikenteen hintavertailulle! Löydät sieltä juna- ja linja-autoliikenteen edullisimmat hinnat listattuna. Mukana on mm. Matkahuolto, VR, OnniBus.com ja Pohjolan Liikenne. Käy sivuilla ja löydä nopeasti edullisimmat vuorot!
Palvelu:Info:
Tilausajot.net Tilausajot.net on Suomen suosituin tilausajosivusto, jonka avulla voit kilpailuttaa kaiken kokoiset tilausajokuljetukset helposti, nopeasti ja yhdellŠ lomakkeella - ilmaiseksi. Palvelun kautta tavoitat yli 150 liikennöitsijää ympäri Suomen!
Jätä tarjouspyyntö nyt, se vie vain hetken!
Palvelu:Info:
Kimppa.net Ulkoasultaan varsin amatöörimainen kimppa.net tarjoaa ihan toimivalta tuntuvan kimppakyyti palvelun. Lomakkeisiin kerrotaan matkasta toivottu lähtöaika ja -paikka, kohde, kulkuväline, toivottu saapumisaika ja lisätiedot. Omat sivut palvelusta löytyy kyydin tarjoajille, tarvitsijoille sekä säännöllisten matkojen tarjoajille ja tarvitsijoille. Saat myös helposti poistettua ilmoituksesi palvelusta sen jälkeen kun ne eivät enää ole ajankohtaisia. Ilmoituksia palvelussa oli koepäivänä, 16.8 noin nelisenkymmenstä kappaletta. Kimppa.netin sivuilta löytyy myös tarinoita kimppakyydeistä.
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 4.1.2017


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi