Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia tekstiviestejä

 Äläpä enää maksa tekstiviesteistäsi, vaan lähetä ne ilmaiseksi netistä. Ahkera tekstailija voi näin säästää helposti jopa satoja euroja vuodessa (fanaattisimmat säästävät nuo summat jo kuukaudessa). Taulukossa kohta merkit kertoo montako merkkiä pitkän tekstiviestin voit lähettää palvelusta. Ota siis tarjouksesta vaarin ja lähetä ilmainen tekstari jos toinenkin!

Suomalaiset:
Palvelu:Info:Merkit:
Viestikunkku.fi

Viestikunkku on uusi palvelu, joka nostaa riman aivan uudelle tasolle palveluissa, joissa voit lähettää ilmaisia tekstiviestejä.

Viestikunkussa on monia ominaisuuksia, jotka ovat hyvin harvinaisia ilmaisia tekstiviestejä tarjoavissa palveluissa. Viestikunkussa mm.

 • Viestin lähettäjän numerona näkyy oma kännykkänumerosi - kaverisi saavat siis vastattua viesteihisi ilman mitään säätämistä
 • Voit kirjoittaa viestiisi täydet 160 merkkiä asiaa - ja mikä mukavinta, toisin kuin muissa palveluissa lähettämääsi viestiin ei lisätä mitään mainoksia vaan se menee vastaanottajalle juuri sellaisena kuin sinä sen kirjoitit
 • Voit lähettää päivittäin niin paljon tekstiviestejä kuin vain haluat.
 • Saat lähetettyä tekstiviestejä joka puolelle maailmaa, kaikki maat ovat listalla mukana.

Viestikunkussa on myös monia muita käteviä ominaisuuksia, mukana ovat esimerkiksi kännyköistä tutut välitystiedot, joiden avulla näet onko viestisi saaja jo vastaanottanut viestin. Palvelu pitää myös arkistoa tekstiviesteistä, josta voit näppärästi tarkastaa mitä olet milloinkin lähettänyt. Bonuksena saat tilattua palvelusta itsellesi myös soittoääniä, mobiilipelejä ja taustakuvia.

Viestikunkkuun liittyminen on helppoa ja sujuu näin:

 1. Klikkaa itsesi Viestikunkun sivuille
 2. Klikkaa sivulla olevaa "Liity jäseneksi nyt..." -tekstiä
 3. Täytä tietosi ja paina Tallenna
 4. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, klikkaa siinä olevaa linkkiä.
 5. Minkä jälkeen saatkin oman salasanasi tekstiviestillä

Liity siis oitis Viestikunkkuun ja lähetä ensimmäiset ilmaiset tekstiviestit samantien!
Viestikunkku.fi

160
GoMobile GoMobile on ensimmäinen prepaidliittymä Suomessa, joka tarjoaa ilmaiset tekstiviestit ja vielä puheaikaa kaupan päälle.

Tekstiviestejä voi lähettää palvelusta ilmaiseksi mihin tahansa suomalaiseen kännykkänumeroon. Tekstiviesteissä näkyy lähettäjän numerona oma puhelinnumerosi, jolloin lähettämiesi tekstiviestien vastaanottajat pystyvät näppärästi vastaamaan viesteihisi.

Voidaksesi käyttää GoMobilen palvelua, sinulla täytyy olla heidän prepaidliittymänsä. Tämä rajoite ei juuri haittaa, sillä GoMobile prepaid -liittymän puhelut ja kännykästä lähetetyt tekstiviestit on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisiksi - ja saat lähettää heidän nettisivuilta ilmaisia tekstiviestejä vapaasti! Lisäksi sinun ei tarvitse välttämättä luopua nykyisestä kännykkäliittymästäsi vaan voit vaikka ottaa GoMobilen prepaide-liittymän sen rinnalle.

Päästäksesi lähettämään ilmaisia tekstiviestejä, toimi näin:

 • Mene GoMobilen sivuille
 • Klikkaa Tilaa tästä -painiketta ja täytä tietosi.
 • Odota, että saat postitse prepaid-liittymän SIM-kortin

 • Saatuasi Sim-kortin palaa takaisin sivuille, klikkaa Oma GoMobile ja rekisteröidy palveluun
 • Ja oletkin valmis lähettämään tekstiviestejä!

Palvelusta lähetetyt tekstiviestit tulevat puhelimeesi nopeasti ja niissä näkyy lähettäjän numerona oma puhelinnumerosi - eli saat mainiosti korvattua niillä tavallisia tekstiviestejäsi.

Prepaid -liittymän toimituskulut ovat 3,9 euroa, mutta vastineeksi kortilla on mukana puheaikaa seitsemän euron edestä. Lisäksi kun rekisteröit liittymäsi GoMobilen sivuilla saat vielä 10 euroa puheaikaa. Eli ilmaisten tekstiviestien lisäksi liittymässä tulee vielä oivasti ilmaisia puheluita. Tarjous on ainutlaatuisen hyvä, joten kannattaa laittaa tilaus vetämään!

 
   
Liittymät

Monilla operaattoreilla on nykyisin liittymiä, joissa on joko hyvin edulliseen kuukausimaksuun kuuluvat tekstiviestit tai liittymiin saa hyvin edullisia tekstiviestipaketteja.

Operaattorit muistavat paljon tekstareita lähettäviä asiakkaitaan muutenkin. Esimerkiksi Soneran ja Saunalahden liittymähallinnasta on mahdollisuus lähettää ilmaisia tekstiviestejä.

Vaihtoehtoisesti voit myös etsiä itsellesi sopivimman liittymän Kilpailuttajan liittymävertailun sivulta. Järjestelmä toimii siten, että syötät sivulle puhelu- ja tekstiviestimääräsi, jolloin järjestelmä laskee sinulle edullisimman liittymän.
© 1998-2012 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 4.1.2012


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi