Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaista kotisivutilaa

 Alla on kattava kokoelma kotisivutilan tarjoajista. Taulukossa kohta osoite on se osoite minkä tulet saamaan kotisivusi osoitteeksi. Kohta FTP, taas ilmoittaa, että tukeeko kyseinen palvelu FTP-siirtoa. Eiköhän olisi sinunkin aika tehdä omat kotisivut.
 Jos olet valmis maksamaan hieman kotisivujesi houstauksesta suosittelen seuraavia palveluja: Domainkeskus.com ja ActiveIsp. Heiltä saat varmasti hyvän kodin sivuillesi, www.sivuni.domain osoitteet ja muut herkut.

Palvelu:Osoite:Tila:Mainokset:FTP:
Kotisivukone

http://tunnus.kotisivukone.com
http://tunnus.palvelee.fi
http://tunnus.tarjoaa.fi
http://tunnus.yrittaa.fi
http://tunnus.ehdolla.fi
http://tunnus.auttaa.fi
http://tunnus.ota.fi
http://tunnus.asua.fi
http://tunnus.sukuseura.fi
http://tunnus.blogikone.fi
http://tunnus.albumi.fi
http://tunnus.nettilemmikki.fi
http://tunnus.edustaa.com
http://tunnus.jarjestaa.com
http://tunnus.voittaa.com
http://tunnus.ajatukset.net
http://tunnus.julkaisee.net
http://tunnus.nettilehti.net
http://tunnus.tarinoi.net
http://tunnus.tiedottaa.net
200 mtEiEi

Infoa: Kotisivukone on uusi suomalainen todella näyttäviä kotisivuja helposti tuottava palvelu. Voit kokeilla kotisivukonetta ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Kotisivukone on tarkoitettu kaikille - yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yrityksille, mutta sitä käyttävät myös monet alan ammattilaiset, kuten mainostoimistot. Kotisivukoneella luot helposti omat kotisivut kymmenessä minuutissa. Halutessasi voit katsoa millaisia sivuja muut ovat kotisivukoneella tehneet.

Sivujen luominen onnistuu helposti. Rekisteröidyt palveluun, valitset kotisivupaketin sekä haluamasi ominaisuudet, määrittelet ulkoasun ja lopuksi tarkastat yhteenvedosta, että sivut miellyttävät silmääsi :-)

Kotisivukoneen kaikille käyttäjille kuuluvat useat eri ulkoasuvaihtoehdot, oma osoite ylläolevista vaihtoehdoista, palautelomake, reilusti tilaa, sisältösivut, perustilastot kävijöistä ja tiedostoselain kuvien ja muiden tiedostojen käsittelemiseen. Lisäksi voit halutessasi hankkia lisäominaisuuksia. Lisäksi saat nyt 12 kk:n tilausta tehdessäsi ilmaisen .net tai .com domainin.

Kotisivukoneella saat siis sivusi ilmaiseksi kahden viikon ajaksi. Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi tapahtumien omien kotisivujen tekemiseen, idean testaamiseen tai vain sivujen tekemisen harjoitteluun. Kahden viikon jakson jälkeen Kotisivukone maksaa yksityisille muutaman euron kuukaudessa. Diili on siis oiva, joten kannattaa kokeilla kotisivujen tekemistä samantien!

Kotisivukone-tilauksesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä tilauksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Fanisivukone

Fanisivukone tekee mukaansa tempaavat ja kiinnostavan näköiset Fanisivut Facebookiin parissa minuutissa. Fanisivukone on tullut pelastukseksi yrityksille, joiden riveistä ei löydy koodaajaa vaan innovatiivisia tekijöitä. Fanisivukoneen avulla luot hienot ja näyttävät Facebookin fanisivut asiakkaillesi nopeasti ja helposti.

Fanisivukone on helppokäyttöinen, joten sen avulla kuka tahansa voi luoda Facebookiin toimivat sivut. Usein fanisivujen ongelmana on niiden vaikea päivittäminen ja heikko signaali. Kun sivu on tyylikkäästi tehty saat postattua faniesi seinälle firmasi uusimmat terveiset.

Fanisivun luot rekisteröitymällä ilmaiseksi Fanisivukoneeseen. Valitse haluamasi värimaailma ja raahaa tarvittavat elementit sivulle. Pääset luomaan sivun ilmaiseksi ja näin kokeilemaan palvelua. Jos haluat lisätä toimintoja ja välilehtiä voit valita myös maksullisen version. Standard-versiossa pääset upottamaan videoita sivulle, lisäämään RSS-syötteet ja luonnollisesti seuraamaan huomattavasti isomman fanijoukon liikkeitä. Prerium-versio mahdollistaa hurjan määrän lisätoimintoja, mukaan lukien seurannan, sivujen teemojen luonnin ja rajattoman fanimäärän.

Fanisivukone toimii nopeasti, joten luo ensimmäinen Fanisivusi hetkessä.

One.com Haluamasi 4 GbEiOn
Infoa: One.com on tanskalainen webhotelli palveluntarjoja. Heidän palvelunsa ovat erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, saat gigan tilalla varustetun kotisivupaikan reilulla eurolla kuukaudessa.
 Webhotelli on myös hyvin kattavasti varusteltu. Paketti sisältää esimerkiksi virus- ja späm suodattimet, kotisivueditorin, blogin ja statistiikat.
 Parasta One.comissa on kuitenkin, että liittyessäsi heidän palveluun saat 50 - 75 euron Google AdWords arvosetelin. Tämä tarkoittaa, että pelkästään tämän kupongin arvo on niin suuri, että käytönnössä saat sillä itsellesi ilmaisen kotisivutilan yli kolmeksi vuodeksi.
 Siirry siis One.comin sivuille ja klikkaa Order. Näin pääset eteenpäin ja rakentamaan sivujasi!

Lisää ulottuvuutta markkinoinnille

Suoramarkkinointi on hyvin edullinen ja tehokas markkinointi keino. Vaikka sinulla olisi jo mainostettava tuote ja konsepti valmiina tarvitset luonnollisesti rekisterin potentiaalisista asiakkaista. Luotettava ja ajantasalla oleva lista suomalaisista yrityksistä on saatavillasi helposti tästä.

Bisnesrekisteri on 480 000 kontaktin lista, josta löytyy suomalaiset yhdistykset ja yritykset. Kun tarvitset ulottuvuutta viestillesi ja tähtäät B2B-markkinoiden valloitukseen, tutustu Bisnessrekisteriin ja aloita tienaaminen.

Capnovalta webhotelli kaikilla mausteilla

Koti sinun nettisivuillesi. Vaihtoehtona erikokoiset webhotellit, joista löytyy seitsemän eri vaihtoehtoa eri kokoisille nettisivuille. Hinnat kasvavat mitä monipuolisempaa pakettia hamuat, mutta nettisivut saat pystyyn edullisimmin 3,53 eurolla kuussa (sis. ALVin). Kahden vuoden soppari ja nettisivusi turvalliseen kotiin.

Angelfirewww.angelfire.com/ok/tunnus 20 MtPop-upEi
Geocitieswww.geocities.com/tunnus 11 MtErilaisiaOn
Infoa: Suosituin, nykyään Yahoon omistama palvelu. Myös alihakemistot ovat nyt sallittuja.
Fortune Citymembers.fortunecity.com/tunnus/ 100 MtJoka sivun alussa ja pop-up ikkuna sivulta poistuttaessaOn
Prohosting  10 MtJokaisella sivullaOn
Infoa: Täydet CGI-oikeudet ilmaiseksi
Tripodtunnus.tripod.com 11 MtPop-upOn
Infoa: Sivuille voi liittää videoita ja SlideShow-esityksiä suoraan RealProducer ohjelmasta.

Kotisivut pelkkää rahanmenoa?

Kun olet alkanut tekemään omia kotisivujasi olet varmastikin huomannut, että niiden suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa on melkoinen vaiva. Varmaan olet myös sitä mieltä, että tuosta vaivasta olisi kiva saada vähän korvaustakin. Nykyään tuo onkin mahdollista; laittamalla sivuillesi kumppanien mainoksia voit muuttaa sivusi kävijälaskurin lukemat euroiksi.

Tämän mahdollistavat mainostajat, jotka maksavat sinun sivuillesi laittamien bannereidensa klikkausista. Kattavan listan suomalaisista mainostajista löydtä ilmaista rahaa sivuiltani. Älä enää anna kotisivujesi käydä joutukäyntiä, vaan ryhdy ansaitsemaan rahaa nukkuessasikin!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 8.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi