Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaista rahaa

Kaikille

 Rahasta tuntuu ihmisillä olevan aina puutetta. Myös rakennemuutos rassaa ja pienelle ylinmääräiselle olisi aina tarvetta. Alla on esitelty erilaisia tapoja mukavienkin sivutienestien saamisen pelkällä hiirenheiluttelulla. Vähän kuin pajatso olisi suotuisa aina! Tsekkaa myös alla oleva lista loistavista tarjouksista, joiden avulla rahasi eivät mene hukkaan.

Jätä luottohakemus, rahat tilillesi tuota pikaa

Kun olet tekemässä suurempia hankintoja, kannattaa rahoitus huolehtia kuntoon. LHV tarjoaa edullista kulutusluottoa, jota voi hakea helposti netin kautta. Napsauta tästä hakulomakkeelle, jonka voit täyttää samantien. Luottoa voit saada 1000-6000 euroa jopa 36 kuukauden maksuajalla. Tee hakemuksesi ja saat rahat tilillesi!

Palvelu:Info:
Ostohyvitys

Suomen ensimmäinen verkkokaupat yhdistävä sivusto, jolta saat itsellesi rahaa takaisin. Ostohyvitys jakaa rahaa tekemiesi ostoksien perusteella. Shoppailet siis tavalliseen tapaan netissä, mutta saatkin verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista rahaa takaisin. Summat voivat liittyä ostoksiesi loppusummaan tai ne voivat olla kiinteitä maksuja esimerkiksi jonkin tietyn tuotteen tilauksesta. Ilmaista rahaa siis tarjolla helposti liittymällä Ostohyvitykseen. Koska tämä homma kuulostaa epätodellisen mahtavalta, alla vielä yksi esimerkki kuinka Pekka tienaa ilmaiseksi rahaa.

Pekka lähtee kesäksi mökille ja haluaa sinne mukaan langattoman netin. Hän metsästää nettitikkutarjouksia netissä ja päättää hankkia uuden nettitikun ja liittymän siihen. Ostohyvityksen kautta Pekka saa jopa 14 euroa rahaa itselleen ostamalla nettitikun. Lisäksi Pekka haluaa uudet rullaluistimet, jotka hän päättää hankkia netistä. Ostohyvityksen kautta Pekka saa 3 % ostoksiensa hinnasta itselleen.


Rahaa

Liity mukaan Ostohyvitys.fi -sivulle ja antsaitse rahaa helposti.


Vivus - kuluton pikavippi

Vivukselta edullista vippiä äkilliseen rahapulaan. Tee hakemus 1-400 euron arvoisesta pikalainasta netissä. Saat rahat muutamassa minuutissa tilillesi, kun teet nettihakemuksen. Usein pikalainoissa maksat itsesi kipeäksi käsittelykustannuksista ja korosta, mutta Vivus antaakin ensimmäisen vipin ilman kuluja. Saat siis pari sataa euroa rahaa tilillesi ilman käsittelymaksua. Maksat siis takaisin sen summan, jonka olet lainannutkin.

Lainaa saadaksesi sinun tulee olla yli 19-vuotias suomalainen. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen puhelinliittymä (ei prepaid), pankkitili sekä luottotietosi tulee olla kunnossa.

Pikavippi on kätevä keino saada pikaista apua rahapulaan. Pikavippiä tarjoavia palveluita nousee kuin sieniä sateella, joten tässä sinulle hyvä vaihtoehto jeesaamaan omissa raha-asioissasi.

Sponsoroi.fi

Rahaa yhdistykselle ihan ilmaiseksi! Sponsoroi.fin kautta voi jokainen suomalainen yhdistys rekisteröityä ja kerätä toimintaansa varten rahaa vaivattomasti. Sivuston toimintaperiaate antaa rekisteröityneille yhdistyksille rahaa sivun kävijöiden tekemien ostoksien mukaan. Jokainen sivustolle saapuja voi valita sivulle rekisteröityneiden yhdistyksien listasta yhden, jonka toimintaa haluaa tukea. Tämän jälkeen kävijä suuntaa verkkokauppojen listaan, jonka kautta voi klikata itsensä ostoksille. Kävijän tekemien ostoksien määrästä tilitetään yhdistykselle tai seuralle rahaa esimerkiksi 5 % ostoksien summasta.

Urheiluseurat, harrastejärjestöt, partiolippukunnat, 4H-kerhot ja mitkä tahansa yhdistykset voivat liittyä Sponsoroi.fin rinkiin mukaan. Erinomainen keino esimerkiksi jalkapallojoukkueelle kerätä varoja ympäri vuoden ilman ovelta ovelle myyntiä, sukkien, vessapaperin tai pyykinpesuaineen kauppaamista. Eniten yhdistys hyötyy, kun se kannustaa jäseniään tekemään nettiostokset Sponsoroi.fin kautta, jolloi rahaa kertyy tasaisesti oman seuran kassaan. Yksittäinen henkilö voi helposti kerryttää seuralle jopa 200 euroa tekemällä esimerkiksi elektroniikkaostokset, lento- ja hotellivaraukset sekä lehtitilaukset Sponsoroi.fin kautta.

Rekisteröi yhdistys mukaan tai liity itse lahjoittamaan rahaa ostoksillasi.

Rahaa

Sijoita Tuottoa.fi kautta

Tuottoa.fi tarjoaa helpon tavan saada tuottoa sijoituksellesi, jos et ole kiinnostunut pörssissä hippuloinnista. Tuottoa.fi -palvelua pyörittää OPR-Vakuus, joka tekee sijoittamisesta hieman joustavampaa ja myös mukavan tuottoisaa puuhaa. OPR:än sijoittamalla saa yhtiön B-luokan osakkeita, jotka oikeuttavat osinkoon. Osinkoa maksetaan kerran kuussa sijoittajan tilille ja osakkeet voi myydä OPR:lle takaisin milloin itse haluaa. Firma on pienestä iästään huolimatta saavuttanut Kauppalehden Menestyjäyritys 2011-tittelin. Sijoita ja tienaa sijoituksellesi mukava tuotto.

Lainaa rahaa muille, kääri mukavat tuotot

Sijoita lainamarkkinoille ja päätä itse kuinka suuren tuoton sijoituksellesi haluat. Fixura toimii lainasi välittäjänä ja vältyt itse lainanantajan ikäviltä velvollisuuksilta kuten perinnältä ja byrokratialta. Sijoitustasi lainaavat tavalliset kuluttajat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Laita eurot poikimaan.

Tienaa lisää uudessa duunissa!

Hae uutta työtä, jossa saat laittaa omat taitosi poikimaan euroja. Tarjolla on kilpailukykyisesti palkattua työtä, joten tarkistathan heti halutaanko juuri sinun paikkakunnallasi tekijöitä. Vaikka kyseessä on myyntityö, ei kannata kääntyä kannoilla vaan hankkia erinomaista työkokemusta ja tuikitärkeitä myyntitaitoja. Varaa itsellesi haastatteluaika tästä heti.

Älä haaskaa rahojasi parkkisakkoihin

Tutustu viimeisimpään uutuuteen, automaattiseen parkkikiekkoon. Asettamalla parkkikiekon ON-asentoon säilytyksen ajaksi, voit olla varma, ettei kiekkosi ole koskaan väärässä ajassa. Kun aloitat pysäköinnin napsautat vain kiekon OFF-asentoon ja parkkeeraamisesi jatkuu kaikkein sääntöjen mukaan ja vaivattomasti. Tilaa heti laite, joka maksaa itsensä varmasti takaisin.

Suomen paras korko!

BIGBANKilta paras talletuskorko, jonka avulla määräaikaissijoituksesi poikii rahaa aivan tosella tapaa kuin muissa pankeissa. BIGBANK tarjoaa korkeampaa talletuskorkoa 12 kuukauden talletuksille kuin muut pankit Suomessa. Jos voit siis sijoittaa rahasi pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan, mutta osakkeilla ja rahastoilla leikkiminen tuntuu liian riskipitoiselta kannattaa harkita pankkitalletusta. Vaikka pankkitalletuksissa on tavallisesti pienimmät tuotot, on riski rahojen menettämiseen myös pieni. BIGBANKin kaikki talletukset 50 000 euroon saakka on taattu sata prosenttisesti takuurahasto. Lisäksi rahojen tallettamisesta saatavaa tuottoa ei syö tilin hallinnointikustannukset, sillä sellaisia ei tässä pankissa ole ollenkaan. Sijoittamisen voi aloittaa pienellä summalla. Talletushakemuksen täyttö netissä onnistuu vaikka heti.

Rahaa 50-100 euroa muutamassa minuutissa

Akuuttiin rahapulaan auttaa pieni vekseli. Usein pikavipeista kummittelee tarinoita, joissa ottajat maksavat huimia korkoja. Näin käy jos maksu viivästyy, eikä vippiä ehdi maksamaan takaisin ajoissa. Helppolaina tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada nopeaa lisärahoitusta, ja nopea takaisinmaksukin näkyy vipin ottajan kannalta hyvänä säästönä. Voit hakea palvelusta parissa minuutissa lainaa jopa 200 euron vippiä, jonka korko on huomattavasti matalampi kun maksat sen takaisin 14 päivän kuluessa. Klikkaa tästä tutustumaan lisää.

Tienaa lisää uudessa duunissa!

Hae uutta työtä, jossa saat laittaa omat taitosi poikimaan euroja. Tarjolla on kilpailukykyisesti palkattua työtä, joten tarkistathan heti halutaanko juuri sinun paikkakunnallasi tekijöitä. Vaikka kyseessä on myyntityö, ei kannata kääntyä kannoilla vaan hankkia erinomaista työkokemusta ja tuikitärkeitä myyntitaitoja. Varaa itsellesi haastatteluaika tästä heti.

Rahaa arjen muuttuviin tilanteisiin

Ferratumilta 50-1000 euron lainaa arjen muuttuviin tarpeisiin. Uusille asiakkaille Ferratum myöntää max. on 400 euroa. Laina-ajaksi voit valita 15-90 päivän väliltä ja korko määräytyy myös tämän mukaisesti. Voit tehdä lainahakemuksen netissä verkkopankkitunnuksilla tai tekstiviestillä, mutta ensimmäinen hakemus tehtävä aina netissä. Täytä lainahakemus oitis!
Kotisivujen ylläpitäjille

 Tässä se nyt on mitä kaikki ovat odottaneet. Paitsi että internetin ilmaisista löytyy tapoja säästää rahaa, niin nyt myös on tarjolla mahdollisuuksia ansaita sitä (ja vieläpä melkoisesti varmemmin kuin pelkästään kilpailuihin osallistumalla). Tietenkään raha ei ole täysin ilmaista, vaan vastineeksi sinun tulee antaa sivuiltasi mainostilaa. Mutta jos sinulla kerran on jo valmis kotisivu niin raha on "ilmaista", koska mainosten lisääminen ei maksa sinulle käytännössä mitään.
 Mainoksista maksetaan pääsääntöisesti kolmella eri tavalla. Ensinnäkin mainosten klikkaamisesta maksetaan. Toiseksi klikkauksen jälkeen klikkaajan sivulla tekemät toimenpiteet, kuten esimerkiksi rekisteröinti on rahanarvoista sinulle. Näitä kutsutaan leadeiksi. Kolmanneksi saatat saada vielä esim. tietyn prosenttimäärän rahasummasta, minkä vierailijasi on tuhlannut mainostajan sivuilla.

Palvelu:Info:
TradeTracker

TradeTracker on tällä hetkellä uusin Suomessa toimiva palvelu, joka yhdistää kotisivunpitäjiä (eli "kumppaneita" tai "julkaisijoita") sekä mainostajia. Palvelu kuuluu Euroopan johtaviin toimialallaan. TradeTracker hoitaa puolestasi toteutuksen, organisoinnin, maksut ja laskutuksen, tukipalvelun, ylläpidon ja raportoinnin, joten sinulle jää ainoastaan mainosten lisääminen sivullesi ja rahan kerääminen.

 TradeTracker tarjoaa monia eri mainostajia, joista voit valita sivuillesi parhaiten sopivat. Mainostajat tarkastavat sivusi ennenkuin hyväksyvät sinut kumppanikseen. Tarkastukset eivät kuitenkaan ole mikään kummoinen este, sillä käytännössä kaikki sivut hyväksytään mukaan. Vastauksen hyväksymisestä saat pian liittymisestä, mutta tänäkin aikana klikkaukset yms. kasvattavat saldoasi.

 Kertyneet rahat TradeTracker maksaa kuukausittain suoraan pankkitilillesi. Tämä systeemi myös todistettavasti toimii, sillä olen itse saanut jo useammankin maksun tililleni.

 Älä siis enää mietiskele, vaan rekisteröidy julkaisijaksi ja laita kotisivusi poikimaan!

Tienaa sähköpostimarkkinoinnilla

Jokaisella meistä on sähköposti, jota luemme päivittäin. Viestien lähes ilmainen lähettäminen ja nopeat tulokset ovatkin kaksi mahtavaa syytä sähköpostimarkkinoinnin aloittamiselle. Jotta pääset helposti käsiksi tienaamiseen maililistan käyttämisessä tarvitset ajantasaisen ja toimivat tietokannan. Bisnessrekisteristä saat 480 000 kontaktin listan, jonka avulla mainostaa tuotetta Suomessa toimiville yrityksille ja yhdistyksille. Lista on päivitetty ja sen kautta voit avata raha-hanat sähköpostimarkkinoinnille.

Sähköpostimarkkinointi on nopeaa, tehokasta ja edullista. Sillä saat kontaktin nopeasti tuhansiin ihmisiin muutamassa minuutissa. Parasta sähköpostimarkkinoinnissa on se, ettet tarvitse valtavia resursseja kampanjan käynnistämiseen. Aloita rahan tekeminen tästä.
© 1998-2012 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 25.8.2012


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi