Res alil Järvisen inttikuvat

Tältä sivulta löytyvät Upskok Järvisen lyhyen, mutta sitäkin nousujohteisemman inttiuransa aikana ottamat valokuvat. Kuvat on ensisijaisesti tarkoitetty tupa- joukkue- tms.kavereiden ihas- teltavaksi, mutta sopii muidenkin niitä katsella jos vain mieli tekee.

Kuvat on otettu tavallisella APS-pokkarikameralla ja skannattu Canon FB 620P-skannerilla, joten mitään häikäisevää kuvanlaatua on turha odottaa.

Seuraavassa on lista kuvia sisältävistä sivuista (tarkoitettu erityisesti niille joiden selain ei tue sivuilla olevaa javascript-navigointihärdelliä.)

Sivuilla on ohjeet siitä miten saat kuvista kunnon paperikopiot. Tämä on tarkoitettu vain edelläluetelluille inttikavereille, jotka saavat kuvansa omakustannushintaan. Muutkin toki voivat yrittää tilata kuvia, mutta silloin hinta määritellään aina uudestaan.

Jos tiedät muiden tupa kymmenen tai tupa Ihantalan asukkien sähköpostiosoiteita, lähetä myös ne minulle. Muista myös mainostaa tätä sivua heille. Osoite on http://iki.fi/lassej/inttikuvat/

Kannattaa katsoa myös linkki-sivu, josta löytyy linkkejä muiden varusmiespalvelusajasta kertoville sivuille.


Inttiaiheiset soittoäänet

SoittoääniTilausnimi 
Armi Aavikko - Iltaloma
Fintelligens - Pää pystyyn
Hector - Palkkasoturi
ILTALOMA
PÄÄPYS
PALKKA
Kuuntele
Kuuntele
Kuuntele
Jean Sibelius - Finlandia
Kari Tapio - Olen suomalainen
Rauli Badding Somerjoki - Paratiisi
FINLANDIA
SUOMALAI
PARATIISI
Kuuntele
Kuuntele
Kuuntele
Teema - Kwaijoen silta
Europe - Final Countdown
- Konekiväärin tulitusta
KWAI
TULTA
FINAL
Kuuntele
Kuuntele
Kuuntele
Tilausohjeet:
Lähetä tilauskoodi (esim. ANNAMUSA TULTA) tekstiviestillä numeroon 173899 (0,84 euroa / viesti). Lähetä soittoääni kaverillesi lisäämällä tekstiviestin loppuun puhelinnumero (esim. ANNAMUSA TULTA 0501234567). Palvelut toimivat Soneran, Telian, DNA:n ja Radiolinjan liittymissä. Maksu veloitetaan matkapuhelinlaskussasi. Palveluntarjoaja: Mobile G Host Oy

Lisää soittoääniä löydät Kotipaikan kännykkäpalveluista.

Inttiaiheiset Logot

Logot  
 
Tilausohjeet:
Lähetä tilauskoodi (esim. ANNALOGO OHION) tekstiviestillä numeroon 173899 (0,84 euroa / viesti). Lähetä logo kaverillesi lisäämällä tekstiviestin loppuun puhelinnumero (esim. ANNALOGO OHION 0501234567). Palvelut toimivat Soneran, Telian, DNA:n ja Radiolinjan liittymissä. Maksu veloitetaan matkapuhelinlaskussasi. Palveluntarjoaja: Mobile G Host Oy

Lisää logoja löydät Kotipaikan kännykkäpalveluista.T:Lasse, lasse.jarvinen@iki.fi Päivitetty viimeksi 5.8.2004. Kävijää 4.11.2001 jälkeen.