/Users/jennipulkkinen/Dropbox/Kotisivut/lassej/ilmaiset/verkkokauppaohjelma.htm

 Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen verkkokauppaohjelmisto

 Verkkokauppaohjelma, nettikauppaohjelma, ostoskori -järjestelmä - miksi sitä ikinä kutsutkin - on oleellinen asia kun mielessä on verkkokaupan perustaminen. Nettikaupan perustaminen on myös ainakin otsalla ajatellen varsin mielekästä puuhaa. Ihmiset viettävät aikaa verkossa yhä enemmän ja netti jakelukanavana mahdollistaa näppärästi kuluttajien ainaisesti vaatimat edullisemmat hinnat.
 Nettikauppaohjelmisto markkinoilla on tällä hetkellä monia pelureita. Clover Shop, Smilehouse Worspace, oscommerce ja NetShop Pro lienevät yleisimmät vaihtoehdot. Kehnoina puolina näissä on, että kunnollisen kokeilun esteenä saattaa olla hyvinkin korkea kertamaksu. Ohessa on esitelty nettikauppaohjelma, jolla pääset kätevästi ja ilmaiseksi alkuun. Kokeile vaikka kaikkia saadaksesi parhaan kuvan mahdollisuuksista!

Palvelu:Info:
MyCashFlow-ohjelma

MyCashFlow on simppeli verkkokauppaohjelma, jonka käyttöönoton voi toteuttaa jopa 10 minuutissa. MyCashFlow tarjoaa siis täyden palvelun verkkokaupan, jonka voit kustomoida juuri oman firmasi tuotteille. Ohjelma sisältää mm. verkkomaksut kaikilla yleisimmillä maksutavoilla verkkopankeista luottokortteihin, varastonhallintajärjestelmän ja erittäin helppokäyttöisen hallintatyökalun. Teet verkkokaupasta hetkessä hakukoneystävällisen ja pääset keskittymään tekniikan sijasta itse kaupan käyntiin.

Jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä MyCashflow tarjoaa erinomaisen demokaupan sekä täysin ilmaisen version pienelle kaupalle. Ilmaisversiossa pienen rajoituksen tekee kymmenen tuotteen maksimi. Toisaalta kymmenellä tuotteella pääsee jo mukavasti alkuun kokeilemaan verkkokaupan toimivuutta.

MyCashflowhun voit suunnitella itse tyylikkään ulkomuodon tai käyttää valmiita pohjia, jotta saat kaupasta juuri omannäköisen. Lisäksi voit helposti seurata kauppasi liikennettä tunnetuimpien ja käytetyimpien seurantavälineiden Google Analyticsin ja Snoobin kautta.

Jos kauppaat useita tuotteita, kannattaa harkita Small-, Medium- tai Max-version käyttöönottoa. Tarkista heti hinnasto ja tarkka kuvaus verkkokaupan ominaisuuksista. Lyhyesti erot eri versioiden välillä ovat seuraavat:

  • Free: kymmenen tuotetta ja 10 Mt levytilaa
  • Small: 100 tuotetta ja 200 Mt levytilaa
  • Medium: 1000 tuotetta ja 2 Gt levytilaa
  • Max: 10 000 tuotetta ja 10 Gt levytilaa

Small-versiolla pääsee siis jo myymään reippaasti tuotteita asiakkaille. Kokeile MyCashflowta viikko ilmaiseksi tai hanki suoraan ilmainen Free-versio ja ryhdy kauppiaaksi.

Kotisivukone

Kotisivukone on palvelu, jonka avulla luot itse omat kotisivusi helposti kymmenessä minuutissa. Saat kokeiltua Kotisivukoneen käyttöä ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Verkkokaupan perustamista suunnittelevan kannalta Kotisivukone on mielenkiintoinen siksi, että siihen on saatavilla verkkokauppa ja tuoteluettelo -ominaisuudet lisäoptioina.

Kahden viikon ilmainen jakso on mainio esimerkiksi kampanjaluontoisten sivujen tekemiseen tai verkkokauppakonseptin käytännön testaamiseen. Kahden viikon jakson jälkeen palvelu jatkuu maksullisena, mutta voit luonnollisesti lopettaa sopimuksen ellei palvelu miellyttänytkään. Kotisivukone on tutustumisen arvoinen vaihtoehto.

Kotisivukoneen kuukausimaksuista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Rekisteröidy Ostohyvitykseen nyt!
osCommerce

osCommerce on johtava vapaan lähdekoodin alainen verkkokauppaohjelma ja siten hyvinkin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Maailmalla on yheensä yli 14000 avointa osCommercen päällä toimivaa verkkokauppaa, joten käyttäjäkunta ohjelmalla on laaja.

Ohjelmaan on tehty myös toimivat rajapinnat suomalaisiin verkkomaksuihin.

Verkkokauppiaan työkalupakki

Lisää myyntiä verkkokaupallesi

Tulospohjainen mainonta (kutsutaan myös kumppanuusmarkkinoinniksi, englanninkieliseltä termiltään affiliate marketing) sopii erinomaisesti verkkokauppiaille.

Tämä mainonnan muoto toimii niin, että verkkokauppias maksaa mainnonnasta ainoastaan silloin kun saa myyntiä. Ja kaikenlisäksi vielä myynnistä maksetaan komissiota sen verran kuin verkkokauppias itse haluaa. Tätä mainonta kanavaa pitkin verkkokauppa saa omat mainoksensa läpi laajan julkaisijajoukon sivustojen - ja mikä parasta, koska julkaisijat saavat palkkionsa vain kun verkkokauppias saa myyntiä, on heidän motivaationsa kohdallaan.

Tässä et voi kuin voittaa, sillä laskutkin maksat vasta kun olet jo tienannut rahat myynnistä. Helpoimmin asian alkuun pääset jättämällä yhteydenottopyynnön.

Webhotelli kotisivuillesi

Kotisivusi voit siirtää hyvään huomaan webhotelliin. Ylläpito helpottuu, saat käyttöösi vähintään 2 000 Mt kotisivutilaa ja pistämällä peliin muutaman euron enemmän irtoaa myös sähköpostitilaa. Aja kotisivusi Capnovan webhotelliin.

Ajantasainen sähköpostirekisteri

Hanki lisää ulottuvuutta firmasi mainosviestille käyttämällä sähköpostimainontaa. Meilitse viestiminen on halpaa, nopeaa ja se saavuttaa suuren joukon ihmisiä tehokkaasti. Jokainen meistä käyttää sähköpostia, joten mikset ottaisi siitä irti kaikkea hyötyä. Ota avuksi Bisnessrekisteri, josta saat tuhansien kontaktien listan suomalaisista yrityksistä ja yhdistyksistä. Aloita sähköpostilla rahan tienaaminen oitis!

Apua maksujen perintään ja firman taloushallintoon

Siirrä muistutuslaskujen lähettely muille ja keskity itse hoitamaan firmassasi juuri sitä, missä itse olet hyvä. Faktora hoitaa puolestasi kaikki taloushallinnon tehtävät perinnästä lakiasioihin ja jopa kirjanpitoon. Älä tuhlaa siis omia resurssejasi vaan anna muiden hoitaa tehtävät puolestasi ja jatka itse tienaamista. Lähetä yhteydenottopyyntö!

Ota ilmaiset vinkit taloudenhoitoon

Ota ilmaiset vinkit firman talouden pitoon ja säästä turhat eurot talteen. Saat 84 vinkkiä Suomen taloushallinnon rautaisimmilta ammattilaisilta täysin ilmaiseksi. Samalla voit ulkoistaa kirjanpidon ja saada konsultointia oman firmasi talouden pyörittämisen ongelmiin. Nappaa vinkit talteen.

Tyylikkäät käyntikortit

Käyntikortit antavat sinusta moitteettoman kuvan ja tietenkin viestii yhteistyökumppanillesi yhteystietosi. Tilaa 250 ammattilaisen suunnittelemaa käyntikorttia. Pakettiin kuuluu suunnittelu, käyntikorttien paino ja postitus. Älä uhraa hermojasi kuvankäsittelyohjelman kanssa venkoilemiseen vaan anna ammattilaisen hoitaa homma!

Ota käyttöösi yrityssähköpostirekisteri

Aloita suoramarkkinointi asiakkaillesi. Yritysposti.fi on nimensä mukaisesti B2B-kampanja. Tee tulosta Yrityspostia.fi avulla, josta saat 300 000 potentiaalisen asiakkaan yhteyden sähköpostirekisterin avulla. Ala käyttämään Yrityspostia.fi

Toimitiloja

Vaikka verkkokaupan pyörittäminen onnistuu kotisohvalta, kannattaa oman toimitilan hankkimista harkita. Viimeistään kun omat säilytystilat loppuvat ullakolta ja kellarista, voi bisneksen siirtää kotioven ulkopuolelle. Nordmark Real Estate välittää toimitiloja, varastotilaa ja liiketiloja kaikenkokoisien firmojen tarpeisiin. Jättämällä yhteydenottopyynnön Nordmark Real Estatelle saat seulottua itsellesi sopivan kokoiset tilat ja keskittyä täysillä verkkokaupan pyörittämiseen.

Osoitetarrat omalle firmallesi

Merkintäkeskuksen osoitetarroilla merkitset lähettämäsi tuotteet ja kirjeet mahdollisimman yksinkertaisesti ja tyylikkäästi. Tilaa 140 kätevää ja sopivan kokoista tarraa nopeasti ja varmasti merkintäkeskukselta.

Tarrojen koko on 6,8x2,1 senttimetriä. Valkoinen pohja ja musta fontin väri toimivat jokaisessa paketissa.

Ilmainen domain-osoite

Kun on tullut aika miettiä osoitetta uudelle verkkosivulleen, kannattaa tarkistaa mitä vaihtoehtoja on tarjolla ilmaisiksi domaineiksi.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 28.02.2012


Takaisin alkuun