Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaista sivujen uudelleenohjausta

 Kyrsiikö kotisivusi mahdoton osoite tyyliin http://ww3.voikohan.tata.fi/kukaan/~muistaa/. Ei hätää. Hanki itsellesi ilmainen lyhyempi tai hauskempi osoite. Vaihtoehtoja on alla varmaan aivan tarpeeksi. Osoite sarake kertoo millaisen osoitteen tulet kyseisestä palvelusta saamaan. Mainos sarake taas kertoo, että joudutko vastapalvelukseksi laittamaan palvelun mainoksen sivullesi, ja jos niin millaisen. Ohessa on esitelty lyhyt osoite -vaihtoehtoja, jotka eivät ole maksullisia kuten tavallinen domain tai verkkotunnus.
 Halutessasi aivan oikean ja kunnollisen www.minunsivuni.net osoitteen suosittelen vaihtoehdoiksi Domainkeskus.comia tai ActiveIsptä Tutustu noihin vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Tällöin lysti ei tosin enää ole ilmaista.

Palvelu:Osoite:Mainos:
One.com Mikä vain Ei mainoksia
Infoa: One.com on täysiverinen webhotellipalvelun tarjoaja, jonka palvelujen osana saat myös valitsemasi domainin. Palvelu on maksullinen, mutta se on erittäin halpa. Täysiverisen webhotellin saat alle 1,5 eurolla kuukaudessa. Oivaa One.comissa on, että saat liittyessäsi 50 euron arvoisen AdWords -kupongin. Eli jos siis aiot hankkia kävijöitä sivuillesi (ja ellet, niin miksi laittaa kotisivut) on kuponki sen arvoinen, että käytännössä saat itsellesi ilmaisen domainin yli kolmeksi vuodeksi!
Vauhti.net tunnus.vauhti.net Pop-up, mainoskehys sivun ylä- tai alareunaan tai 5 s. viive
Infoa: Vaikuttaa muuten hyvältä, mutta uudelleenohjaus hidastelee aina välillä hieman enemmän kuin olisi tarvis. Halutessasi saat myös piilotettua sivusi varsinaisen osoitteen, mutta se on (IMHO) erittäin epäsuositeltavaa kun otetaan käytettävyysseikat huomioon. Esimerkin Pop-up mainoksella varustetusta ohjauksesta löydät osoitteesta kilpailut.vauhti.net, 5 sekunnin viiveen osoiteesta osoitteessa mietelauseet.vauhti.net. Esimerkki mainoskehyksestä löytyy taasen osoitteesta ilmaiset.vauhti.net.

Aito Domain ilmaiseksi

Verkkotunnus on mahdollista saada kaupanpäällisiksi monilta webhotelli palveluntarjoajilta kun teet heidän kanssaan sopimuksen kotisivutilan tarjoamisesta. Ohessa on esitelty palvelut, joista saat ilmaisen .net, .com tai .fi verkkotunnukset sopimuksen tekemisen yhteydessä.

Domainkeskus.com

Saat Domainkeskukselta ilmaisen .com, .net, .org, .info tai .biz -domainin jos tilaat heidän minkä tahansa heidän webhotelli palvelun 12 tai 36 kuukauden laskutusjaksolla. Domainkeskuksen edullisimman paketin hinta on 6,33 euroa per kuukausi, joten tarjous on tutustumisen arvoinen!

Kotisivukone

Tehdessäsi kotisivukoneen kanssa sopimuksen kahdentoista kuukauden laskutusjaksolla saat kaupanpäälle .com tai .net domainin veloituksetta. Kotisivukoneella saat myös tehtyä näyttävät sivut kymmenessä minuutissa. Voit lukea lisää Kotisivukoneen tarjouksesta tai siirtyä suoraan Kotisivukoneen omille sivuille. Kotisivukoneen palvelu maksaa yksityisille vain viisi euroa kuukaudessa.

Mmd.net

Tilatessasi Mmd:ltä esimerkiksi Mini-paketin saat itsellesi .com, .net, .org, .info tai .biz -domainin ilmaiseksi. Mini-paketin kuukausihinta on kuusi euroa. Vaihtoehtoisesti voit tilata itsellesi myös rinnakkaisdomainin kahdella eurolla kuukaudessa tai domainsäilytyksen hintaan nolla euroa per kuukausi.

Ulkomaiset:
Palvelu:Osoite:Mainos:
BigFoot www.bigfoot.com/~tunnus Ei
Bounce.to bounce.to/tunnus  
Cjb.net tunnus.cjb.net Ei
Infoa: Ehkäpä suosituin palvelu. Toimii hyvin joskin on välillä aika hidas.
Come.to come.to/tunnus Linkki palvelun sivulle
Infoa: come.to:n lisäksi tarjolla on myös muita vaihtoehtoja, kuten: surf.to tai travel.to. Sinun täytyy laittaa palvelun linkki sivullesi.
CyberName tunnus.web-page.net Teksti
Infoa: Sinun täytyy laittaa sivullesi teksti mikä kertoo, että sivusi uusi osoite on tunnus.web-page.net
Easy.to easy.to/tunnus Ei
Infoa: Tarjolla kuusi erilaista vaihtoehtoa, esim. hello.to. Ilmaisessa palvelussa on yhden sekunnin viive.
EU.org tunnus.eu.org
Gonow.to http://gonow.to/tunnus Frame sivun ylälaitaan.
Homepage.Nu tunnus.homepage.nu Frame sivun alalaitaan.
Internet Jump jump.to/tunnus Linkki palvelun sivulle
Kickme.to
/tunnus
Ei
Infoa: Kickme.to tarjoaa ilmaista uudelleenohjausta. Osoitteita on valittavana melkoinen määrä; lista on yllä. Mainoksia ei ohjauksen yhteydessä näytetä, mutta kirjautuessasi sinun täytyy tilata vähintään kaksi uutislehtistä sähköpostiisi. Voit kokeilla systeemin toimintaa klikkaamalla osoitteeseen kickme.to/ilmaiset.
Monolith Internet Services tunnus.home.ml.org Ei
Infoa: Suosionsa takia joskus varsin hidas. Myös tunnus.base.org osoite saatavilla. Base.org osoitteissa on viiden sekunnin viive jonka saat pois maksua vastaan.
NetForward Monia  
Infoa: Tarjolla on monia viihteellisiä osoitteita tyyliin www.thepentagon.com/tunnus ja www.bruce-lee.com/tunnus. Myös sähköpostin ohjaus on tarjolla ilmaiseksi.
Over.to over.to/tunnus 3 eri tyyppiä
Infoa: Sinulla on kolme mahdollisuutta mainoksen laittamiseen: 1. vaihtoehto: Ennen ohjausta sinun sivulle näytetään toista sivua. 2.: Laitat sivullesi palvelun linkin ja toista sivua näytetään vain puolet normaalista ajasta. 3.: Sivusi latautuessa näyttöön ilmestyy geocities tyylinen Pop-Up banneri.
Shorturl.com/ tunnus. Ei. Ainoastaan 88 x 31 -kokoneinen painike sijoitettava sivulle.
Infoa: Perus uudelleenohjauspalvelun lisäksi Shorturl.com tarjoaa rekisteröityneilleen myös seuraavat ominaisuudet: Liikenne tilastot suosittelijoineen, kehyksen poistajan, meta-tagit sekä tuen useille peilipalvelimille.
Window.to window.to/tunnus Kokonaisen sivun sisältävä frame alalaitaanIsoveli Domain - oma domain
(.com/net/org/info/biz) helposti
ja edullisesti - 22,50 €/vuosi

© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 24.8.2010


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi