Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen matkavakuutus

 Matkavakuutus on välttämätön olla olemassa matkustettaessa ulkomailla. Matkavakuutuksen tärkeimpiä ominaisuuksia on, että se kattaa sairastumisesta tai tapaturmasta johtuneen hoidon kustannukset. Kaikissa maissa ei ole samantasoista julkista sairaanhoitoa kuin Suomessa ja hoito yksityisesssä ulkomaisessa sairaalassa voi tulla todella kalliiksi - puhumattakaan kuljetuksesta kotimaahan!
 Matkavakuutuksiin saa nykyisin myös ominaisuuksia, jotka korvaavat vähän vähemmänkin vakavia haittoja. Tällaisesta otetusta vakuutuksesta voi hakea korvauksia esimerkiksi matkataroiden rikkoontuessa tai kadotessa kuin myös esimerkiksi lentokoneen myöhästyessä tunteja. Tietenkin kaikki lisäturva maksaa aina lisää, mutta onneksi joskus asia on myös toisin...

Ohjelma:Info:
American Express Gold Card

American Express on erittäinen monipuolinen maksuaikakortti, jonka matkavakuutuksen kannalta tekee kiinnostavaksi, että siinä on hyvin monipuolinen matkavakuutus mukana. Amexin erinomaisen tarjouksen myötä saat kortin nyt vielä vuodeksi ilman vuosimaksua.

American Express Gold Card -haltija saa kortin mukana itselleen ja lapsilleen vakuutuksen, joka kattaa matkasairauden, -tapaturman tai -kuoleman, matkatavaroiden myöhästymisen, katoamisen tai vahingoittamisen. Korvattavien listalla ovat myös lentojen myöhästymiset ja peruuntumiset, oikeudenkäyntikulut sekä matkan peruuntuminen tai keskeytyminen.

Matkavakuutuksen ohessa on myös vastuuvakutuus sekä Gold Assist -palvelu, joka neuvoo ja auttaa hätätilanteissa ulkomailla.

Kyseisen matkavakuutuksen ehdot ovat simppelit: Matkavakuutus astuu voimaan kun olet maksanut matkasi Gold Card -kortilla.

Vakuutuksen kerta- tai kulukorvausten enimmäisrajat ovat kattavat. Esimerkiksi lennon myöhästymisen tai peruuntumisen tapauksessa yläraja on 200 euroa ja matkatavaroiden myöhästyessä 300 euroa. Lääkinnällisen hätätilan sairaanhoitokulut taas korvataan ilman ylärajaa. Saat täydellisen listan rajoista ja ehdoista korttisi mukana.

Kuten siis todettua, tämä matkavakuutus on mahdollinen kun sinulla on Amexin kultainen kortti. Kortin hakeminen vaatii vähintään 32.000 euron vuositulot ja se onnistuu seuraavasti:

  1. Klikkaa itsesi Amexin sivuille
  2. Klikkaa nuolta Hae American Express Gold Card -korttia -tekstin alapuolella
  3. Täytä tietosi kohtiin 1.-4. sekä paina Jatka -nappia
  4. Tarkista antamasi tiedot kohdasta 5. ja seuraa järjestelmän ohjeita
  5. Ja jää odottelemaan päätöstä luottokortin myöntämisestä sekä upouutta korttiasi :-)

Huomaathan, että American Expressin tarjouksessa ensimmäinen vuosimaksu on ilmainen. Ensimmäisen vuoden jälkeen kortista tulee tavallinen vuosimaksu.

Eli nyt kun matkavakuutusasiat ovat kunnossa, ei muuta kuin kortti taskuun ja reissuun!
© 1998-2008 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 29.8.2008


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi