Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmainen luottokortti

 Pankeille on kehittynyt erinomainen taito vetää välistä joka paikassa. Tavallisten palvelu- ja itsepalvelumaksujen lisäksi myös lompakossa pullottavasta korttipinosta pyydetään sievoisia summia. Visa maksaa vähintään muutaman kympin, Mastercard useimmiten 40-50 euroa vuodessa. Ja mikä ihmeellisintä, kyseessä eivät ole kertamaksut vaan summat katoavat tililtä taivaantuuliin joka vuosi!
 Onneksi näillekin on vaihtoehtoja. Ohessa on esitelty ilmaisia luottokortteja tarjoavia yrityksiä. Näihin kannattaa tutustua, sillä uuden kortin tilaaminen ei vie montaa tovia - näin tempulla pääsee varmasti tuntipalkoille. Samalla pääset kiinni myös kaikkeen muuhuun Jet-Set-elämään; ilmaisiin palkintoihin, lentonkenttien lounge-tiloihin ja joustoa maksuihin. Lue lisää ohesta.

Palvelu:Info:
Etua.fi

Etua etsii sinulle edullisimman luottokortin tarjoajan helposti. Luottokortti on siitä kätevä muoviläpyskä, että sen avulla saa tehtyä isompiakin hankintoja hieman pidemmällä maksuajalla. Lisäksi luottokortti on ulkomailla ehdoton apuväline. Sillä saa varattua niin lennot, hotellit kuin autovuokraamojen autotkin.

Hae itsellesi edullisin luottokorttidiili tästä.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 27.1.2011


Takaisin alkuun