Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmainen Maksu-tv

 Televisio siirtyy koko ajan enemmän maksulliselle puolelle. Ja tässä maksullisuudella ei tarkoiteta televisiolupaa. Formulat saat näkyviin vain maksulliselta MTV3 Max -kanavalta, jääkiekon sm-liiga näkyy Canal Digital -kanavalta. Viasat on muiden mukana kalastelemassa suomalaisten sydämiä. Muita alan yrittäjiä, jotka ovat siirtyneet maksulliseen tarjontaan ovat esimerkiksi Subtv juniori, MTV3 Leffa ja Fakta.
 Niin absurdilta kuin oheinen 'ilmainen maksu-tv'-otsikko kuulostaakin, on alla esitelty keino, miten pääset käsiksi ilmaiseksi Maksu-Tv:n mainioihin ohjelmiin.

SubTv Juniori

Tiedot SubTv Juniorista löydät PlusTvn sivuilta. Samasta osoitteesta löydät myös SubTv Juniorin ohjelmatiedot. Tutustu samantien PlusTvn palveluihin.

Luo oma kanavapakettisi Maxivisionilta

Maxivision on televisiokanavien suurlähettiläs ja se on apunasi siellä missä itsekin liikut. Maxivisionia voi näet operoida netistä. Maxivisionin kanavapaketti on tällä hetkellä maan kattavin ja sen erinomaisuus piilee vapaavalintaisuudessa. Sinun ei siis tarvitse ottaa televisioosi kaikkia mahdollisia maksukanavia, vaan voit valita juuri sopivat kanavan omaan makuusi. Kanavapaketin voit siis valita kuin a la carte -listalta. Kanavia löytyy niin urheiluhulluille, leffafriikeille kuin lasten ohjelmien suurkuluttajille. Ja voit valita juuri ne, jota eniten katsot.

Maxivision tarjoaa lähemmäs sata eri kanavaa, joilla lisätä vaihtoehtoja kaukosäätimeesi. Kanavista löytyy erinomaisia tarjouksia, joista tässä on mainittu vain muutama. Lue loput tarjoukset tästä. Tällä hetkellä Maxivisionilla on tarjolla erinomaiset kampanjaedut mm. seuraavista kanavista:

 • Canal+ total - laadukkaat leffat, dokumentit ja parhaat sarjat.
 • Discovery - dokumentit.
 • Disney-paketti - lasten ohjelmia aamusta iltaan.
 • MTV3-kanavapaketti - mm. Formulat ja maikkarin parhaat sarjat.
 • Perhepaketti - sopivasti jotain jokaiselle.
 • Sverige-paketti - titta tv på svenska!
 • Urheiluhullu-paketti - kaikki urheilusta.
 • KAIKKI paketit ilmaiseksi viikon ajalle.

Lisää kampanjoita ja kanavia, joita voit valita omaan kanavapakettiisi löydät tästä.

Kun luot omaa kanavapakettiasi maksat ainoastaan niistä kanavista, jotka olet pakettiisi valinnut. Koska aina ei ehdi istua television ääressä voit tilata kanavia katseluun myös lyhyemmäksi ajaksi. Olet siis vapaa 24 kuukauden määräaikaisista sopimuksista ja saat vapauden luoda oman televisiosi.

Lyhyestä virsi kaunis, joten tässä vielä tiivistetysti Maxivisionin ominaisuudet:

 • Vapaasti valittavat kanavat omaan kanavapakettiisi
 • Hinnat vaihtelevat valitsemiesi kanavien mukaan, joten et maksa turhista kanavista
 • Ei kuukausien sitoutumista isoon pakettiin
 • Mukana luonnollisesti erinomainen digiboksi, joka lyö tavalliset tallennettavat digiboksit laudalta
 • Kattava nettipalvelu apunasi

Lue lisää ja luo oma pakettisi. Et maksa turhista kanavista.

Maxvision-tilauksesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä tilauksen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Palvelu:Info:
PlusTv

PlusTv on Suomessa aloittanut uusi antennikodeissa näkyvä suomalainen maksutelevisiokanava.

Tällä hetkellä PlusTv antaa kaikille sitä haluaville ensimmäisen kuukauden katselun ilmaiseksi kaikkiin kanaviinsa

PlusTV:n Kortilla voit katsella ilmaiseksi kaikkia PlusTV:n kanavia: MTV MAX, MTV Fakta, Sub Leffa, Sub Juniori, Urheilukanava+, MTV AVA, SF Anytime, PlusTV, SVT Europa, Nickledeon, Music Television, Eurosport, Discovery Channel ja Digiviihde.

PlusTV:n kortin saat tilattua näppärästi suoraan PlusTV:n sivulta. Huomaa kuitenkin, että kuukauden maksuttoman jakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi maksullisena, ellet peruuta sitä erikseen.

Plustv-tilauksesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä tilauksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Klikkaa itsesi Ostohyvitykseen ja liity mukaan!

Ilmainen Digiboksi!

Analogiset lähetykset loppuivat 31.8.2007, joten nyt on oiva hetki tarkatella oma televisiotilanne. Viasat tarjoaa kanavapakettinsa tilanneille ilmaisen digiboksin, lautasantennin ja antennin perusasennuksen. Lisäksi kanavapaketti on tarjolla puoleen hintaan, alle kahdellakymmenellä eurolla per kuukausi! Tutustu siis tarjoukseen saman tien!
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 12.10.2010


Takaisin alkuun