Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen digiboksi

 Syksyllä 2007 suljettiin analoginen televisioverkko, jonka jälkeen digiboksi on ollut jokaisen television pakollinen varuste, mikäli on mielinyt televisio-ohjelmia katsoa. Lisää tarvetta digibokseille on aiheuttanut maksullisten televisiokanavien esiinmarssi, joka vaatii digibokseilta Conax -kortinlukijan.
 Digibokseja on vielä sen seitsemää sorttia. Tallentava digiboksi on yhä useamman valinta ja hdmi sekä dvd alkavat löytyä myös jo digibokseistakin. Suosituimpia merkkejä puolestaan ovat Handan, Humax, Philips ja Topfield. Seuraavassa on esitelty kuitenkin kasa digibokseja jotka ovat siinä mielessä mukavia, että ehtojen täyttyessa saat ne kaupanpäällisiksi - ja usein vielä niin että hankkimasi tuotteen tarvitset joka tapauksessa tai tuotteen arvo on pienempi kuin kaupanpäällisen. Jatka siis ja tsekkaa seuraavat digiboksit:

Tallentava digiboksi - netin kautta suoraan televisioosi!

Hankkimalla Maxivisionin saat heti tallentavan digiboksin, joka toimii missäpä muuallakaan kuin netissä. Nyt on aika unohtaa karmea säätäminen televisio-ohjelmien tallentamisessa ja tehdä se äärimmäisen kätevästi netissä.

Maxivision tv-palvelusssa tallenteet tallentuvat verkkokovalevylle, jolla on rajattomasti tallennusaikaa. Voit tilata tallennustilaa 100 tunnin paketeissa tarpeesi mukaan. Tallenteet voit ajastaa joko netissä, internet-selaimella varustetulla matkapuhelimella tai digiboxin kaukosäätimellä tv:n ääressä. Voit tallentaa vaikka kaikkia tilaamiasi kanavia yhtäaikaisesti ja katsoa silti haluamaasi kanavaa televisiosta. Kätevät ohjelmien hakutoiminnot ja esim. tv-sarjojen tallentamista helpottavat tallennussäännöt tekevät tv-ohjelmien ajastamisesta helpompaa kuin heinänteosta.

Mitä eroa Maxivision-digiboksilla ja tavallisella tallentavalla diginboksilla oikein?

  • Maxisvisionilla voit tallentaa yhtäaikaisesti tv-ohjelmia rajoittamattomasti. Tavallisella digiboksilla yhtäaikainen tallennus ei aina onnistu tai se on rajoitettu laitekohtaisesti muutamaan kanavaan.
  • Maxivisionilla saat rajoittamattomasti tallennustilaa, jota voit ostaa lisää 100 tunnin paketeissa.
  • Ajasta tallennettavat ohjelmat netissä, kännykälläsi tai tavalliseen tapaan telkkarin ääressä.
  • Maxivisionista löytyy HD-valmius
  • Voit päivittää järjestelmää milloin vain ja missä vain internetin äärellä
  • Unohda tavallisten digiboksien ohjelmakortit, et tarvitse sitä enää.
  • Asiakaspalvelu netissä 24/7
  • Saat palvelut käyttöösi heti.
  • Tilaa valitsemaasi kanavaa minimitilauksella yhdeksi kuukaudeksi. älä sitoudu pitkiin yli vuoden tilauksiin.

Ryhdy paremman televisiopaketin asiakkaaksi ja tee tilaus nyt netissä. Palvelu on heti valmiina käyttöösi. Etkä menetä tähän leikkiin edes koko omaisuuttasi. Maxisatin erinomaiset tarjoukset keventävät painolastia ja saat heti katsoa 7 päivää kanavia täysin ilmaiseksi.

Maxivision-tilauksesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä tilauksen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Ohjelma:Info:
Viasat
-Satelliitti

Muiden toimijoiden operoidessa antenniverkossa Viasat toimii oman satelliittinsa kautta. Nyt voimassa olevassa Viasatin tarjouksessa asiakas saa Viasatin kanavapaketin puoleen hintaan tavalliseen verrattuna.

Varsinainen juju on kuitenkin siinä, että tilatessasi Viasatin kanavapaketin saat lautasantennin, digiboksin ja lautasantennin perusasennuksen kaupan päälle. Koko paketti on siis valmiiksi mietitty ja käyttökunnossa!

Tarjouksessa huokuttimena olevan Digiboksi ei olekaan mikään ihan tavallinen karvalakkimalli vaan huippuvarusteltu ja erinomaisen kuvan tarjoava HD -digiboksi.

Itse kanavapaketissa on 60 erilaista kanavaa, joten valinnanvara katsomisen suhteen ei pitäisi loppua kesken aivan heti.

Klikkaa siis Viasatin sivulle ja tutustu tarjolla olevaan digiboksiin ja tee tilaus
© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 8.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi