Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
 Mietelauseet
   Lisää omasi
   Aiheittain
   Kännykkään
   Win 95 vinkki
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Win 95 vinkki

 Windows 95:n asennuksen jälkeen järjestelmä näyttää jokaisella käynnistys kerralla pienen käyttöön liittyvän vinkin. Jos windowsin omat vinkit eivät miellytä, tai osaat jo kaiken, vinkkejä ei kannata kytkeä pois, vaan tehdä niistä päivän mietelause.
 Se tapahtuu kirjoittamalla ne mietelauseet jotka haluat näkymään vinkkilaatikossa rekisteritiedostoon, jonka sisältö: on seuraavan lainen.

Kotipaikka.com

Mietelauseet muuttavat!

Pitkän historian omaavat ja suositut mietelausesivuni muuttavat 15.1.2002 alkaen uuteen osoitteeseen kotipaikka.com/mietelauseet. (klikkaa linkkiä ja siirry sinne!)

Kotipaikka.comissa voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, jollaisia ei ole aikaisemmin nähty millään muulla mietelausesivulla. Esimerkkeinä uusista palveluista mainittakoon muunmuassa:

  • Voit listata vain mietelauseet, jotka on lisätty edellisen käyntisi jälkeen.
  • Voit etsiä mietelauseita hakukoneellamme.
  • Mietelauseet on jaoteltu eri kategoriohin aiheen perusteella.
  • Voit valita minkä kielisiä mietelauseita haluat lukea.
  • Voit lähettää mietelauseet sivuilta suoraan ystävillesi.
  • Satunnaisen mietelauseet arpominen.
  • Ja monia muita...

Kuulisimme myös mielellämme myös mitä juuri sinä haluat parhaalta mietelausesivulta. Ideasi voit lähettää meille allaolevalla lomakkeella.
Nimi:
Sähköposti osoite:
Ideasi ja toiveesi:
Haluan liittyä postilistalle:

Joten pidemmittä puheitta: Käy peremmälle!. Tällä hetkellä (15.1.2003) Kotipaikan mietteistä löytyy yhteensä 480 eri mietelausetta, joten selailtavaa löytyy varmasti pidemmäksikin ajaksi!

Kotipaikka.com

Ohessa on vielä toistaiseksi yllämainittu Win-95 vinkki:

REGEDIT 4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\Tips]
''0''=''Ensimmäinen fiksu mietelause''
''1''=''Toinen legendaarinen letkautus''
''2''=''Kolmas kuolematon lausahdus''
jne.

 Ennen kuin teet tämän, kannattaa kaiken varalta tallettaa vanhat vinkit talteen. Se käy rekisterieditorilla, kun valitset siitä edellä kuvatun haaran ja sitten Rekisteri-valikosta komennon "Vie rekisteritiedosto..." Anna tiedostonimeksi vaikkapa Vinkit, ja varmista että alareunan vientialue-kohdassa on "Valittu haara". Tuloksena on rekisteritiedosto Vinkit.reg
 Jos olet jo ehtinyt kytkeä vinkit pois päältä helpoin tapa saada ne takaisin on käynnistää ohjelma \Windows\Welcome.exe ja laittaa ruksi kohtaan "Näytä tämä tervetulotoivotus...".


© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 2.4.2006


Takaisin alkuun