Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia vieraskirjoja

 Kun joka mökilläkin on oma vieraskirjansa, niin miksei myös sinunkin kotisivulla. Alla on varmasti tarpeeksi vaihtoehtoja.

Suomalaiset:
Vieraskirja:Infoa:
Freebok Omasta mielestäni paras vaihtoehto. Todella paljon muokattavia ominaisuuksia. Mahdollisuus myös viesteihin vastaamiseen, ja "mustan listan" pitoon. Esimerkin vieraskirjasta voit katsoa omasta vieraskirjastani
Oma vieraskirja Vesa Palmun ylläpitämä vieraskirja on toimiva perusvieraskirja, ilman mitään kummempia krumeluureja. Tämän palvelun etuna on, että se on täysin mainos-vapaa.

Ulkomaiset:
Vieraskirja:Infoa:
1-2-3 Guestbooks Kohtalaisesti muokattavissa oleva perusvieraskirja Norjasta.
Bravenet Bravenetin muiden palveluiden joukossa on myös vieraskirja, jossa on perusominaisuuksien lisäksi mm. seuraavat ominaisuudet: Ilmoitus sähköpostilla uusista viesteistä ja kiroilu suodatin. Palvelu on varsin hyvin muokattavissa.
DreamBook Aivan tavallinen vieraskirja. Kokeilin joskus tätä palvelua, enkä oikein pitänyt siitä, mm. sen epävarmuuden ja käytön hankaluuden takia.
Guestbooks.net Glacierin ylläpitämän vieraskirjan erottaa muista mahdollisuus tehdä oma kiitosviesti, mikä lähetetään kaikille vieraskirjaan kirjoittaneille.
Guestpage Asialliselta vaikuttava palvelu. Tavallisten ominaisuuksien lisäksi palvelussa on myös seuraavat ominaisuudet: Järjestelmä tunnistaa kaikki epäsovinnaiset sanat, eikä lisää niitä sisältäviä viestejä vieraskirjaan Listoja kelpaamattomista sanoista voi myös itse muokata. Tämä on myös ainoa palvelu missä vierailija voi valita, että antaako hän viestinsä kaikkien kävijöiden, vai pelkästään ylläpidon nähtäväksi. Palvelu myös ilmoittaa sähköpostilla uusista viesteistä. Eikä tässä vielä kaikki... vieraskirjan ulkonäön voi valita yli 20 vaihtoehdosta.

Spin Tuskin on olemassa muita Commodore 64 tyylisiä vieraskirjoja. (tietenkin palvelussa on myös perinteisempiäkin vaihtoehtoja...) Lisäksi tämän vieraskirjan saa halutessaan myös saksan kielisenä.
© 1998-2006 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 1.4.2006


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi