Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmainen varainhankinta

 Yhdistystoiminnan pyörittäminen vaatii usein vähintään yhtä aktiivista sponsorin metsästäjää, rikasta Roope-Setää tai erinomaisia suhteita kulttuurirahastoihin. Varainhankinta onkin valitettavasti yhdistystoiminnan paha äitipuoli, jonka kanssa on pakko oppia elämään. Rahankeruu järjestetään helpoiten myymällä ovelta ovelle sukkia, toffeeta, keksejä, pesuaineita ja jopa vessapaperia. Tälle sivulle on kerätty muutamia mainioita vinkkejä, kuinka yhdistys, urheiluseura, 4H-kerho tai mikä tahansa järjestö voi kartuttaa kassaansa rahaa. Varainhankinta seuroille voidaan toteuttaa myös muuten kuin juoksuttamalla äitejä ja isiä kerjäämässä sponsori-sopimuksia.

Varainhankintaa:Info:
Sponsoroi.fi

Yhdistyksien varainhankintaa voi toteuttaa nyt myös ilman talkoiden järjestämistä. Paras keino taata yhdistyksen perusmenojen kattaminen on tasaisesti saapuva rahallinen tuki. Sponsoroi.fi on nettisivusto, jolla yhdistykset voivat kerätä rahaa rekisteröitymällä Sponsoroi.fin tuettavien seurojen rinkiin. Sponsoroi.fi lahjoittaa sivuston kautta tehdyistä ostoksista aina sovitun summan suoraan yhdistykselle. Toisin sanoen, yhdistyksen ei tarvitse kuin rekisteröityä mukaan ja auttaa jäseniään ja tukijoitaan tekemään nettiostokset Sponsoroi.fi-sivun kautta.

Sponsoroi.fin toimintaperiaate on antaa tukea yhdistyksille netissä tehtävien ostoksien kautta. Koska yhä suuri osa esimerkiksi lennoista, ulkomaanmatkoista, kirjoista, levyistä ja teknologiasta ostetaan netistä, voi seura helposti kerryttää tiliään näiden ostoksien tekemisellä Sponoroi.fin kautta. Jos haluat tukea yhdistystäsi, rekisteröi yhdistys palveluun ilmaiseksi. Tämän jälkeen klikkaa tuettavaksi yhdistykseksi oma yhdistyksesi ja varaa esimerkiksi lomamatkan lennot Sponsoroi.fin kautta.

    Homma toimii näin:
  • Olet lähdössä lomalle Roomaan. Tarvitset lennot, hotellin ja matkavakuutuksen ennen lähtöä.
  • Klikkaat Sponsoroi.fi-sivulle
  • Valitset tuettavaksi seuraksi oman seurasi
  • Valitse vasemman puolen valikosta Matkustus
  • Avautuvalta sivulta voit valita esimerkiksi lentoyhtiön, jolta haluat lentosi ostaa ja tuet samalla esimerkiksi viidellä eurolla per varaus
  • Samalta sivulta voit löytää hotellisi ja Sponsoroi.fi antaa jälleen esimerkiksi 7 euroa per hotellivaraus seuralle.
  • Matkavakuutusta varten klikkaa oikeasta laidasta Pankit ja vakuutukset ja valitse vakuutusyhtiö, josta haluat ottaa vakuutuksen. Sponsoroi.fin kautta otettuna seurasi saa esimerkiksi 5 % vakuutuksesi hinnasta.
  • Tehtyäsi ostokset Sponsoroi.fi tilittää rahat seuran tilille. Sponsoroit yhdistyksen toimintaa juuri yli 12 eurolla vain tekemällä ostokset Sponsoroi.fin kautta.

Tue seuratoimintaa nyt ihan ilmaiseksi!

Varainhankinta


Luokkis.com

Myös koululuokat kaipaavat varoja luokkaretkien toteuttamiseen. Luokkis.comiin on kerätty paljon hyödyllisiä linkkejä, kuinka saada oppilaiden unohtumaton kevätreissu rahoitettua. Koska kaikilla perheillä ei ole varaa laittaa lapsen luokkaretkeen lomamatkan verran extrarahaa, kannattaa varoja kerätä hyvissä ajoin ennen matkaa. Tältä sivulta löytyy paljon ideoita kuinka kerryttää nimenomaan luokan matkakassaa.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 14.6.2011


Takaisin alkuun