Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen soittoääni ja ilmaiset aidot soittäänet

 Soittoäänet on yksi lystikkäimmistä ja suosituimmista kännykkäpalveluista. Nämä luritukset ovat paitsi hauskoja, myös hyödyllisiä. Voit esimerkiki asettaa puhelimeesi erilaisen soittoäänen riippuen siitä, tuleeko soitto työpaikaltasi, kaveriltasi vai tyttöystävältäsi. Tällöin tiedät heti hälytysäänestä ilman puhelimen etsiskelyä, kuka on linjan toisessa päässä.
 Soittoäänet ovat vielä aikaa myöden kehittyneet entistä pätevämmiksi. Entisten yksiäänisten luritusten sijaan kuulet moniääniset soittoäänet, jotka pauhaavat kuin sinfoniaorkesteri. Soittoäänien laadun parantumisen myötä niiden hintakin tosin on noussut - mutta eipä tuon väliä kun alla on lueteltu ilmaisia soittoääniä tarjoavia paikkoja :-)

Ilmaiset soittoäänet

Palvelu:Info:
Mobile9

Mobile9 on yhteisösaitti, jolla on hurja määrä erilaisia käyttäjien luomia kännykkäsisältöjä. Joukkoon kuuluu myös MP3-soittoääneet, jotka laittavat aidot soittarit soimaan kännykässäsi täysillä aidoilla äänillä.

Kuunneltavat soittoäänet eivät heti lopu kesken sillä mukana on yli puolimiljoonaa ilmaista mobiilisisältöä. Saat ladattua soittoäänet omalla koneellesi, josta voit siirtää ne näppärästi omaan kännykkääsi.


Ilmaiset.fi > Internetin Ilmaiset > Ilmaiset soittoäänet

© 1998-2009 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 30.5.2010


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi