Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset DVD-sarjat

 Itselleni on seuraava ongelma tuttu: Tekisi mieli katsoa telkkaria, mutta sieltä ei tule mitään katsomisen arvoista Olen ratkaissut ongelman siten, että hyllystä löytyy aina suosikkisarjojani DVD:ltä - näin voin katsoa suosikkiohjelmiani juuri silloin kun itse haluan.
 Yksi huono puoli tässäkin on. DVD-boxit ovat nimittäin melkoisen kalliita. Yksi Simpons boxi saattaa maksaa vajaat 40 euroa, ja yksi sarja sisältää näitä bokseja kappalekaupalla. Oheen on listattu sarjoja, joita saat joko ilmaiseksi tai pelkkien toimitusmaksujen hinnalla.  Itse sarjojen DVD-levyt ovat maksuttomia, joskin tilauksen hintaan lisätään toimituskulut 3,9-4,9 eur (tästä huolimatta alle vitonen on melkoisen halpa hinta laatu-DVD:stä). Tilauksen jälkeen saat seuraavat sarjojen jaksot automaattisesti kotiisi erilliseen hintaan.

Sarja:Info:
Muumit

Tästä tarjouksesta saat DVD-levyn lisäksi myös tietokonepelin! Liittyessäsi Muumi DVD-kerhoon saat Muumi Aikakone -DVD:n pelkkien postikulujen hinnalla. Vielä mukavampaa kuitekin on, että tämän lisäksi saat samoilla postikuluilla myös Muumi ja salaperäiset huudot -pc-pelin.

Tarjous on oiva, pelin ja DVD:n hinta tavallisesti olisi yhteensä 44,90 euroa, jonka siis säästät heti. Tarkemmat tiedot tarjouksesta ja tarjolla olevasta pelistä ja elokuvasta saat HomeEnter.comin Muumi -sivulta.

Astrid Lindgren -elokuvia

Yhden sarjan muodostavat Astrid Lidngrenin mainiot elokuvat, joista saat Vaahteranmäen Eemelin hintaan nolla euroa ja Peppi Etelämerellä -elokuvan veloituksetta kaupan päälle.

Vaahtaranmäen Eemeli maksaa kaupassa noin 22,95 eur ja Peppi Etelänmerellä 19,95 eur. Säästät siis 42,90 eur tilaamalla DVD:t heti.

Danielle Steel

Maailman luetuimman kirjailijan ja rakkausromaanien kuningattaren Danielle Steelen romaaneista on tehty DVD-sarja.

Tällä tarjouksella saat itsellesi Danielle Steel DVD-elokuvat Vaihtuvat päivät ja Täydellinen maailma pelkillä postikuluilla. Elokuvien mukana pääset matkalle romantiikan maailmaan, sydäntä lämmittäviin filmatisointeihin, sydentä raapaiseviin kohtaloihin ja myös onnen hetkiin. Oivallisin tapa aloittaa on tutustua, miten saat kaksi dvd:tä hintaan nolla euroa. Nautinnollisia elokuvahetkiä!

Lähes ilmaiset elokuva- ja tv-sarjat

Sarja:Info:
Blondi tuli taloon

Vihdoinkin saatavilla vuosikymmenen kadoksissa ollut sarja Blondi tuli taloon. Kun videonauhureista siirryttiin DVD-soittimiin jäivät kaikki Blondi tuli taloon nauhotukset käyttökelvottomiksi. Nyt homma korjaantuu kertaheitolla. Blondi tuli taloon -sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta neljällä DVD:llä pelastaa jokaisen ysärifanin päivän. DVD:t kustantavat vain yhden euron ja postikulut, jolloin pääset takaisin 1990-luvun aitoihin tunnelmiin alle viidellä eurolla.

Jos koko sarja on jäänyt unholaan virkistä muistiasi ja sivistä nuorempia tilaamalla DVD-boksi välittömästi.

Frendit

Frendit-sarjan ensimmäinen (ja paras) tuotantokausi alkaa olla jo nostalginen 90-luvun asuineen ja vitseineen. Muistiinpalauttamista varten tarvitset toimivan näppäimistön DVD-boksin tilaamista varten. Ensimmäisen tuotantokauden voi saada 1,90 eurolla. Laatu-DVD:t pelastavat sinut sadepäiviltä ja kun ensimmäinen boksi on katsottu läpi, saat seuraavan tuotantokauden postin mukana. Maksat ekasta boksista alle kaksi euroa ja postikulut, joten älä missaa tätä.

24

Maikkarilla pyörineen amerikkalaisen jännityssarjan 24 ensimmäinen tuotantokausi löi ällikällä tullessaan ulos Suomen telkkarista. Ensimmäinen tuotantokausi sisältää 24 tunnin mittaista jaksoa täynnä Jack Bauerin koettelemuksia terrorisminvastaisessa yksikössä. HomeEnteriltä saa ensimmäisen tuotantokauden 5,95 eurolla + postikulut 3,90 euroa. Samoilla postikuluilla saat mukaan 24:Redemption -elokuvan. Tätä sarjaa ei voi katsoa kuin alusta jakso kerrallaan viimeiseen saakka, siksi DVD-boksi sopii katsomaan kuin hansikas.

James Bond -elokuvia

Tarjouksena sinulle Home Entertainment antaa kaksi James Bond elokuvaa, Dr. No ja From Russia With Love, kun liityt heidän kerhoonsa. Helpoiten hoidat levyt itsellesi täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän lomakkeen.

Mukavaa tässä Bond-tarjouksessa on, että elokuvat eivät ole halpisversioita, vaan parannellulla kuvanlaadulla ja DTS 5.1. Surround -äänellä varustettuja huippuluokan tupla-dvd julkaisuja. Mukana levyillä on myös aikaisemmin esittämätöntä materiaalia. Sekä Dr. No että From Russia with Love maksavat kaupassa parikymppiä, joten säästät samantien noin 40 euroa.

Antoisia seikkailuhetkiä!

Beck

Pääset seuraamaan Komisario Beckin edesottamuksia kahden DVD-levyn verran hintaan nolla euroa ja postikulut, kun liityt Home Entertainmentin Beck-kerhoon.

Tarjouksessa saat Beck-sarjan kaksi ensimmäistä elokuvaa "Beck" ja "Ikonien salaisuus", joissa pääset mukaan Martin Beckin ja Gunvald Larssonin seuraan ratkomaan visaisia rikostapauksia. Maksat DVDeistä vain postikulut, joten tarjous on oivallinen!

Simpsonit 3,9 eur

Suosikkisarja Simpsonien ensimmäinen tuotantokausi on edellisten tavoin tarjouksessa. Ylläluetelluista tämän erotta vain, että joudut maksamaan boksista 3,9 euroa, mikä sinänsä on kohtuullinen hinta, koska vastaavat boksit maksavat kaupassa kuitenkin parhaimmillaan 40 euroa.

Ensimmäisestä tuotantokaudesta on hienoa aloittaa, sillä tällöin voit katsoa kaikki sarjan jaksot kronologisessa järjestyksessä, ilman että sinulta jää yksikään sarja näkemättä. Näin pääset näppärimmin mukaan useiden jaksojen mittaisten juonikuvioiden kehittelyyn sekä pääset jyvälle sisäpiirivitseistä, joita ei yksittäisiä tv-jaksoja silloin tällöin katselemalla huomaa.

Uuno ilmiö 1

Spede- ja erityisesti Speden Uuno-elokuvat ovat klassisimpiin kuuluvaa osaa suomalaisesta elokuvahistoriasta.

Home enterin Spede-aiheisessa tarjouksessa on saatavilla Uuno ilmiö 1 -DVD boksi, joka sisältää seuraavat elokuvat

  • Uuno Turhapuro
  • Professori Uuno D.G. Turhapuro
  • Lottovoittaja UKK Turhapuro

Näitä elokuvia ymmärtää vain katsomalla ne, joten lähde mukaan uunoilemaan! Hintaa on 1,9 euroa postikuluilla höystettyinä!

Puuttuuko listalta jokin sarja?

Ei hätää! Lisää telkkarissa muinoin pyörineitä tv-sarjoja saat täältä. Boostepillä on aikamoinen valikoima tv-sarjoja ja ohjelmia DVD:llä. Eriomaista viihdettä luppoajalle ja sadepäiville! Seuraavat sarjat saat tilattua heti:
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 28.1.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi