Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset puhelut

 Puhelut ovat vielä nykyäänkin melkoinen rahareikä. Kännykästä puhuminen maksaa maltaita, lankapuhelimeen pöliseminen on edullisempaa mutta siitä joutuu maksamaan kovat kuukausimaksut.
 Mikä tylsintä, puhelinlinjat ovat perinteisesti olleet suurien teleoperaattoreiden hallinnassa. Paikalliset puhelinyhtiöt ovat voineet veloittaa lankapuheluista mitä haluavat ja matkapuhelinoperaattorit vielä vähän senkin päälle.
 Enää sinun ei tyytyä kohtaloosi, vaan voit laittaa hanttiin. Nettipuhelut ovat uusi ja kätevä, sekä mikä parasta, täysin ilmainen tapa puheluiden hoitamiseen!

Palvelu:Info:
 
DNA Onni ja Into

DNA:lla on käynnissä loistava puheaikatarjous, jossa uuden liittymän ottaja saa 600 minuuttia ilmaista puheaikaa. Kyseessä on siis kymmenen tuntia pelkkää puhetta, eli oikein mukava määrä.

DNA Onni on edullinen perusliittymä, jossa on kaikki tarvittava, muttei ylinmääräistä. Puhelut kaikkiin liittymiin maksavat 0,069 euroa/minuutti ja tekstiviestit saman verran per kappale. Kuukausimaksukin on oivallisen edullinen 66 senttiä, eli reilusti alle euron.

DNA Onni -liittymän saat hankittua helpommin DNA kaupasta, ja se onnistuu seuraavasti:

  1. Jos haluat pelkän liittymän, valitse 'Osta pelkkä liittymä'
  2. Valitse esille tulevien liittymien joukosta DNA Onni ja klikkaa Osta
  3. Liittymä lisättiin ostoskoriisi, paina nyt Siirry kassalle
  4. Täytä seuraavaksi tilaajatiedot ja seuraa järjestelmän ohjeita.

Jollet halua uuttaa liittymää, vaan myös uuden puhelimen, voit tilata ne kimpassa. Valitse tällöin vain liittymätyypiksi DNA Into, jolloin saat samat 600 minuuttia puheaikaa. Kimppaliittymät löydät niinikään DNA kaupasta. Soittelemisiin!
© 1998-2008 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 4.8.2008


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi