Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia pikavippejä ja lainoja

 Yllättävä rahantarve vaatii nopeita toimia. Onneksi tarjolla on nykyään lukematon määrä firmoja, jotka tarjoavat pikavipit, lainat ja kulutusluotot lähes jokaiselle. Pikavippi myönnetään tavallisimmin täysi-ikäiselle suomalaiselle, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Ikävänä puolena pikalainoissa on niiden korkeat hinnat ja etenkin päätähuimaava vuosikorko. Vaikka lainaa saakin helposti ja nopeasti tilille, kannattaa tarkistaa millainen kustannus parin sadan pikavipin myöntämisestä todellisuudessa muodostuu. Pikavippifirmat ilmoittavat sivuillaan yleensä todellisen kustannuksen. Tämä hinta on siedettävä, jos muistaa maksaa lainan takaisin ajoissa. Onneksi on myös tarjolla pikalaina, joka ei vaadi takaisinmaksun yhteydessä kuin lainatun summan takaisin. Ilmaista lainaa kansalle!

Laina:Info:
Vivus

Ilmainen pikavippi löytyy Vivukselta. Kuulostaa kummalliselta, mutta Vivus tarjoaa ensimmäisen vipin ilmaiseksi. Valitset siis nostettavaksi lainasummaksi sinulle sopivan 1-300 euron väliltä ja maksat takaisin vain nostamasi summan. Laina-aika on 7, 14 tai 30 päivää, jonka aikana lainan voi maksaa takaisin ilman mitään sivukuluja. Lainan takaisinmaksu tapahtuu helpon sähköpostiin saapuvan laskun kautta.

Jottet maksaisi lainastasi pöyristyttävää korkoa, muista maksaa laina takaisin valitsemassasi laina-ajassa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat rahat tilillesi 15 minuutissa. Valitse lainasummasi Vivuksen kätevällä laskurilla ja iloitse ilmaisesta helpotuksesta rahahuoliin.

Hae lainaa Ostohyvityksellä

Muista katsoa Ostohyvityksen laina-osio, josta löydät useat eri lainantarjoajat. Tee lainahakemus ja saat rahaa myös takaisin! Rekisteröidy Ostohyvitykseen, mikäli et vielä ole liittynyt mukaan.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 26.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi