Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaiset piilolinssit

 Piilarit ovat olleet pelastus monelle. Piilolinssit ovat vapauttaneet monet käyttämästä silmälaseja, esimerkiksi urheillessa. Piilolinssit ovat kuitenkin valitettavasti melko arvokkaitta, piilolinssi pakkaukset kun maksavat kymmeniä euroja. Uutta mukavuutta käyttöön ovat tuoneet kuukausilinssit, mutta nekin rokottavat kukkaroa yhtälailla.
 Netti on kuitenkin mullistanut myös piilolinssien kauppaa. Katse hinnoissa -yrityksen piilolinssimyynti.comin kaltaiset pienet ja vikkelät nettisivut ovat laskeneet piilolinssien hintoja. Näin ollen saatatkin saada piilolinssit verkosta huomattavasti tavallista kauppaa edullisemmin. Tällä sivulla pääosassa eivät kuitenkaan ole edulliset piilolinssit tai halvat piilolinssit vaan kokonaan ilmaiset piilarit.

Värilliset piilolinssit

Silmiä voi nykyään myös stailata itselle sopivaksi. Tee silmiisi taikahohdetta värillisillä piilolinsseillä. Voit valita maagiset syvän siniset tai vihreät tai korostaa katsettasi ruskeilla piilareilla. Uutuutena on saatavana myös luonnollisempia sävyjä, joissa Se juttu on utuiset silmät.

Hintaa näille piilolinsseille tulee muutaman kympin, mutta kiitos linssien kehityksen ne kestävät nykyöän jopa vuoden. Kahdenkympin panostus ei siis tee suurtakaan lovea lompakkoon pitkällä aikavälillä. Selaa värillisten piilareiden sävyt, valitse lempparisi ja tilaa.

Palvelu:Info:

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole yhtään ilmaisia piilolinssejä tarjoavaa kampanjaa käynnissä. Lensway tosin tarjoaa ilmaisen kuljetuksen, kun ostat vähintään neljä pakkausta piilolinssejä.

Lenswayn ostoksista voit myös saada rahaa takaisin tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Voit liittyä alla olevalla lomakkella postilistallemme. Näin kuulet ensimmäisenä, mikäli uusi piilareita tarjoavia kampanjoita lähtee käyntiin.

Lisää piilolinssimerkkejä

Mikäli suosit muita piilolinssimerkkejä, kuin edellä olevassa ilmaisten listassa on lueteltu (esimerkiksi Bausch and Lomb, Occasions Multifocal tai SeeQuence) tai haluat vaikka värilliset piilolinssit et valitettavasti saa piilolinssejä ilmaiseksi tästä tarjouksesta.

Kannattaa kuitenkin tarkastaa, mikäli löytäisit mieleisesi merkit edullisesti tai muuten halvat piilolinssit näistä verkkokaupoista - tulevat tietenkin netistä tilaamalla näppärästi kotiisi:

Piilolinssit - kysymyksiä ja vastauksia:

Miten saan ilmaisia piilolinssejä?
Aina silloin tällöin eri piilolinssikauppiaat tekevät kausiluontoisia kampanjoita, joissa on saatavilla piilolinssien näytepakkauksia ilmaiseksi. Nämä kampanjatarjoukset listataan aina tällä sivulla.

Miten piilolinssipaketit toimitetaan?
Piilolinssit toimitetaan käytännössä aina postitse kotiisi. Piilolinssipakkaukset ovat kooltaan usein varsin pieniä, joten ne toimitetaan yleensä näppärästi suoraan kotiisi.

Entä jos tilaan väärät piilolinssit
Kun ostat piilarisi netistä, niitä koskevat samat palautusoikeudet kuin muitakin netistä ostettuja tuotteita. Voit siis palauttaa ostoksesi 14 vuorokauden kuluessa.

Millaisia piilolinssejä on olemassa?
Piilolinssien valikoima on nykyisin laaja, valikoimasta löytyy kaksiteholinssit, kertakäyttölinssit, kovat linssit, kuukausilinssit, moniteholinssit, pehmeät linssit, tooriset linssit, värilliset linssit sekä yötäpäivää -linssit. Hyvän kuvauksen erilaisista linsseistä saat Lensonin sivuilta© 1998-2010 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 4.10.2011


Takaisin alkuun