Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaisia palkintoja

 Eikö olisi hienoa, jos samaan aikaan voisi vaikuttaa tuleviin tuotteisiin, palveluihin ja ilmiöihin sekä kerätä tästä palkintoja? Mielipidetutkimusfirmat järjestävät erilaisia kyselyitä jatkuvasti, usein kuitenkin näistä kyselyistä jää pelkkä luu vastaajan käteen. Tyypillisesti palkinnot pitkäänkin kyselyyn vastaamisesta ovat kuulakärkikynän luokkaa.
 Markkinatutkimukset ja muutkin kyselyt ovat pikkuhiljaa siirtymässä nettiin. Tämä mahdollistaa sen, että yhden ihmisen useampia kyselyitä voidaan ketjuttaa ja hän voi näin ansaita parempia palkintoja. Oheen on listattu palveluita, joihin vastaamalla saat itsellesi ihan oikeita ja hienoja palkintoja. Nämä eivät siis ole arvontoja vaan näistä voitat aina! Ellei kyselyihin osallistuminen ole juttusi, kannattaa katsoa myös miten saat palkintoja ostoksistasi.

Palvelu:Info:
GlobalTestMarket

GlobalTestMarket tekee kuluttajatutkimuksia, joissa vastaajia palkitaan rahapalkinnoin.

Liity GlobalTestMarketin panelistiksi. Panelistina saat kutsuja sähköpostilla vastaamaan kuluttajatutkimuksiin. Tämän paneelin kautta yritykset voivat tehdä markkinatutkimuksia, joten vastauksillasi on merkitystä siihen millaisia tuotteita tulevaisuudessa lanseerataan. Vastaaminen hyödyttää myös sinua. Jokaisesta täytetystä tutkimuksesta saat palkinnon. Lisäksi saat palkintopisteitä, jotka voit lunastaa rahana itsellesi.

Panelissa sinulla on mahdollista tienata helposti rahaa ja palkintoja vain kertomalla oman mielepiteesi. Uskomattoman helppoa siis! Palkintopisteet kertyvät vastauksiesi mukaan. Jokaista tuhatta palkintopistettä vastaan saat 50 dollarin suuruisen rahapalkinnon. Euroiksi käännettynä tuolla rahalla syö mukavasti ravintolassa, katsoo monta elokuvaa leffateatterissa tai ostaa pari uutta laatukirjaa kaupasta.

Aloita panelistin hommat heti!

Nielsen kuluttajapaneeli

Nielsen on maailman johtavia kuluttajatutkimusyrityksiä. Ja Nielsenillä on nyt tarjolla huippumielenkiintoinen ohjelma:

Tee hakemus Nielsenin kuluttajapaneeliin. Mikäli sinut hyväksytään mukaan saat kotiisi skannerin, jolla skannaat viivakoodit ostamistasi tuotteista. Homman juju on siinä, että vastapalkkiona skannaamisesta saat lunastaa lahjoja Nielsenin suuresta lahjavalikoimasta. Voit näin hankkia itsellesi vaikkapa videokameran.

Koko kuluttajapaneeliin osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, niin skanneri kuin skannerin suorittama tietojen lähetyskin. Mitä pidempään olet mukana, sitä enemmän ja parempia lahjoja ansaitset.

Paneelissa mukanaolevat ovat olleet tyytyväisiä järjestelyyn, monet ovat olleet mukana jopa vuosia. Siirry siis Nielsenin sivuille, klikkaa Kirjaudu nyt ja jätä hakemuksesi!

TNS Gallup

Tunnettu markkinatutkimuksien ammattitaitaja TNS Gallup hakee vastaajia kuluttajatutkimuksiin. Vastaajien tulee olla 15-19-vuotiaita nuoria. Vastaamalla Gallupin tutkimuksiin pääsee oikeasti vaikuttamaan siihen, mitä markettien hyllyillä notkuu. Gallup tekee tutkimuksia isoille vähittäiskaupoille ja valmistajille, jotka kaipaavat vastauksia juuri nuorilta kuluttajilta. Ryhdy vastaamaan tutkimuksiin ja sinua palkitaan anteliailla kilpailuilla ja hienoilla palkinnoilla.

Homma toimii siten, että liittymällä vastaajaksi saa sähköpostiin kutsuja tutkimuksiin. Voit valita itseäsi miellyttävät tutkimukset ja vastata niihin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ei siis ikäviä sitoumuksia ja kaikenlisäksi täysin ilmaista. Vastaajat osallistuvat kilpailuihin, joten aktiivisella vastauksien ruksimisella on apua voittojen napsimisessa.

Liity nyt heti jäseneksi ja vastaa ensimmäiseen tutkimukseen! Palkintona ensialkuun arvokkaita lahjakortteja.

Mielipidemaailma

Mielipidemaailmalla on lähes 2,5 miljoonaa jäsentä, joiden mielipiteitä kysytään mitä moninaisimmissa tutkimuksisa. Kun kerrot mielipiteesti Mielipidemaailman kyselyissä vaikutat maailmaan ja siellä tehtäviin päätöksiin.

Vaikutusmahdollisuuden lisäksi saat tehtyä hyvää maailmalle. Jokaisesta tutkimuksesta, johon vastaat lahjoitetaan summa valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle, joka puolestaan välittää varat apua tarvitseville.

Mielipidemaailma tarjoaa jotain myös sinulle itsellesikin. Kuhunkin tutkimukseen vastaamisen jälkeen saat Instant win -mahdollisuuden ja lisäksi kuukausittain arvotaan myös suurempia palkintoja.

Mukaan lähteminen on yksinkertaista, klikkaa Mielipidemaailman sivulle, täytä siellä oleva yksinkertainen lomake ja toimi tämän jälkeen sähköpostiisi saamasi ohjeiden mukaan. Huom! sähköpostiisi saamien ohjeiden noudattaminen on tärkeää, sillä rekisteröityminen ei mene muuten perille!

Hauskoja hetkiä kyselyiden parissa!

Research International

Research International Finland Oy etsii vastaajia omaan netissä tapahtuvaan kyselypaneeliinsa.

Yrityksen tutkimukset koskevat useimmiten suomalaisia aiheita ja vastaavasti palkinnot tulevat suomalaisilta yrityksiltä. Näin pääset vastaamaan sinua kiinnostaviin aiheisiin ja saat myös itseäsi miellyttäviä palkintoja.

Paneeliin hakeminen on helppoa. Siirry vain lomakkeen alkusivulle, täytä sähköpostiosoitteesi ja jatka läpi muiden sivujen liittymislomakkeen loppuun saakka.

Toluna

Tolunaa rekisteröityneet saavat kutsuja tutkimuksiin. Tutkimuksiin vastaamalla saat puolestaan lahjakortteja ja tavarapalkintoja. Eli pienestä vaivasta mukava palkkio! Lisäksi järjestelmässä mukana olevat osallistuvat joka kuukausi 1000 euron lahjakortin arvontaan.

Palkintoja saat pisteillä, joita saat järjestelmään rekisteröitymisestä (500), kyselyihin vastaamisesta (2000-20000) ja pika-äänestyksiin osallistumisesta (15 pistettä). Näillä pisteillä voit myös osallistua palkintojen arvontaan.

Lisäksi saatat saada heti tuotteita itsellesi testattavaksi. Tolunalla on käynnissä jatkuvasti erilaisia lyhytaikaisia tuotetestejä, joihin voit ilmoittautua mukaan ja näin saada tuotteen itsellesi. Tällaisia testejä on ollut esimerkiksi seuraavista tuotteista: mp3-soittimet, koirankeksit, kukkasiemenet, pyyhekynä, huuhteluaine, vauvan suihkugeeli, teepussit, partavaahto, värikynä, Kellogg's viljapatukka, Nivea deodorantti, silmälasien puhdistusliinat, hammasharja ja vauvan ruoka.

Näihin kaikkiin pääset siis käsiksi rekisteröitymällä, joten ei muuta kuin mukaan!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 10.5.2011


Takaisin alkuun