Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset luontaistuotteet

 Luontaistuotteet ovat valmisteita, jotka voivat sisältää lievästi vaikuttavia kuituja, lääkekasveja rasvahappoja tai kivennäisaineita tai vitamiineja. Yleisesti luontaistuotteet luokitellaan elintarvikkeiksi ja sen vuoksi niitä myydäänkin usein tavalisissa kaupoissa tai SinunKaupat ja Ikivireä -ketjujen kaltaisissa erikoisliikkeissä. Luontaistuotteiden tehoa ei tarvitse osoittaa, mutta ne eivät kuitenkaan saa aiheuttaa terveydellistä haittaa tai vaaraa.
 Monet luontaistuotteet ovat kuitenkin vähintäänkin arvokkaita. Pieni pilleripurkki saattaa maksaa monta kymmentä euroa. Ja koska valmisteiden teho on aina mielenkiintoinen asia, on tämän kokoinen investointi varsin tuntuva pelkän tuotteen kokeilemiseen. Alle on listattu monia luontaistuotteita, joita voit kokeilla täysin ilmaiseksi! Kaikki allaolevat tilaukset jatkuvat ilmaisen kokeilujakson jälkeen kestotilauksena, mutta jos tuotteet eivät miellyttäneetkään, voit koska tahansa peruuttaa tilauksen ilman mitään kuluja tai sitoumuksia.

Tuote:Info: 
RedEnergy Väsymystä ehkäisevä ja piristävä laastari RedOmega on B-vitamiineja, tauriinia, kofeiinia ja vihreää teetä. Se virkistää ja auttaa sinua pysymään energisenä. Kokeile laastaria yksi kuukausi ilmaiseksi ja saat tietää kuinka pääset eroon väsyneestä tunteesta.  
AcaiPatch Superruoka-foodistit hehkuttavat Acai-marjan tehoja. Marjaa kutsutaan supermarjaksi tai superhedelmäksi, sillä se sisältää huiman määrän antioksidantteja, joita tarvitaan vireystilan säilyttämisessä, silmän, ihon, sisäelinten hyvinvoinnissa ja myös antamaan ravintoa. Kaukaa Amazonin sademetsästä tuodut marjat kustantavat marketissa kohtuullisen summan, joten edullisemmat superfood-vaihtoehdot tulevat tarpeeseen. Acaipatch on laastari, joka sisältää acaimarjauutetta. Laastari kiinnitetään iholle ja sen kautta marjan terveysvaikutteiset uutteet imeytyvät. Kokeile Acaipatchia kuukauden ajan, saat sen pelkillä postikuluilla.  
Chilli-capsicum Laihdu chilin avulla. Uusi kapseli, jonka vaikuttava aine on chili. Nauti Chilli Capsicumia päivittäin ja voit hoikentua ja saavuttaa unelmiesi mitat. Kokeile maksutta ensimmäinen kuukausi. Jatkotilauksen voit helposti perua, sähköpostilla tai soittamalla.  
Omega 3 85 % Markkinoinden eniten Omega 3 -rasvahappoja sisältävä kapseli tästä. Vitalasin Omega 3 tulee oikeaan osoitteeseen sinulle, jos et ehdi syödä rasvaista kalaa 2-3 kertaa viikossa. Varmista, että kehosi toimii ja saat tarpeeksi omegaa. Omega 3 -kapselit kuukaudeksi tästä.  
VitalSlim VitalSlim on laihdutusvalmiste, joka sitoo rasvoja, hillitsee ruokahaluasi ja auttaa vähentämään veren kolesterolitasoa. Kuukauden pakkaus VitalSlimiä 2,90 eurolla + postikulut. Lähes ilmainen hinta paremmasta olosta ja kevyemmästä voinnista. Ota oma pakkaus hoikistumiseen.  
Redufim Redufim-laihdutustuotteella voit laihduttaa yhtä tehokkaasti, kuin reseptivalmisteilla. Voit pudottaa painoa jopa 10 kiloa 8 viikossa. Redufimillä ei ole tutkittuja sivuvaikutuksia, joten laihdut ja saat lisää energiaa elämääsi. Kun tilaat nyt - saat 4. toimituksen täysin ilmaiseksi. Ota siis tästä Redufim ja laihdu sujuvasti ja kontrolloidusti.
Daily D3 Daily D3 on D-vitamiinin lähde niille, jotka eivät syö usein rasvaista kalaa, maksaa, maitotuotteita tai joilla ei ole varaa saati ylimääräistä lomaa viettää päiviänsä etelän auringossa lokoillen. D-vitamiinikapseleita nautitaan kaksi kappaletta päivässä. Saat kokeilla näitä tehoaineita kuukauden kokeilupakkauksella hintaan 0,20 euroa + toimituskulut.  
Nivean kosteusvoidetta Auringon paahteisen kesän jälkeen ihoa kannattaa kosteuttaa. Koko kropalle sekä jokaiselle ihotyypille sopii peruskosteusvoide Nivealta. Ota tästä ilmaiseksi purtilo hyväntuoksuista vuodetta. Lisäksi saat nauttia ihanan ruskettuneesta ihosta hetken pidempään mukana tulevilla itseruskettajapyyhkeillä. Tilaa oitis ja ihosi kiittää!  
Kondomeja Tilaa kymmenen kondomia edullisesti pelkillä postikuluilla. Saat kymmenen tuikitärkeää kondomia huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi. Nämä kondomit ovat ilmaisia, maksat postikulut 5 euroa tilauksen yhteydessä. Helppo tilaus ja varma turva petipuuhiin!  
Feromonipyyhkeitä Seitsemän mielihaluja kasvattavaa feromonipyyhettä tästä tarjouksesta. Feromoneja pidetään vastakkaisen sukupuolen mielenkiintoa kasvattavana aineena. Pyyhkimällä ihoasi feromonipyyhkeellä voit saada kumppanisi innostuman aivan uudella tavalla. Kokeile pyyhkeitä.  
Itseruskettava Tilaa kolme ilmaista itseruskettajapyyhettä. Näillä pyyhkeillä saat kauniin päivetyksen ilman auringossa kylpemistä ja solariumia. Rannalle mentäessä suomalaisten vitivalkoiset sääret saavat hieman helpotusta ja kaunistusta hieromalla itseruskettajapyyhkeellä säärien ihoa. Testaa kolmea pyyhettä ilmaiseksi, maksat pelkät postikulut.  
EasyShape Vartalon puhdistuskuurilla pääsee hyvään alkuun uuden terveellisemmän ja hoikemman elämän tavoittelussa. EasyShapen valmisteella pääsee kokeilemaan viikoksi puhdistuskuuria ilmaiseksi. Viikon aikana saattaa paino lähteä jo laskuun, joten kokeilun arvoinen pakkaus kannattaa tilata ennen kuin tarjous päättyy. Tilaa valmistetta seitsemäksi päiväksi ja käytä puhdistuskuuri loppuun. Tämän jälkeen saat jatkopakkauksen, jolla voit edetä laihdutuskampanjassasi pidemmälle. Valmistetta tilaat helposti nettilomakkeella.
Kaktus -krapulapilleri Kaktus-pillereiden luvataan vähentävän krapulan oireita. Valmistajan mukaan Nopal-kaktuksesta saatava uute puolittaa krapulan oireet. Tanskassa suosittuja pillereitä otetaan kolme kappaletta muutamaa tuntia ennen juhlintaa. Testaa itse, saat koetilauksen 20 sentillä, eli käytännössä ilmaiseksi!
Choco Super Trim Choco Trim -tabletit sisältävät rasvatonta kaakaopulveria, mikä puolestaan sisältää theobromia ja vesiliukoista inuliinikuitua. Valmistajan mukaan nämä säätävät verensokeria siten, että tunnut itsesi kylläiseksi kauemmin syömisen jälkeen. Lisäksi makea suklainen maku auttaa makeannäklkään. Parhaimman kuvan tuotteesta saat testaamalla itse lähes ilmaista, vain kaksikymmentä senttiä maksavaa koetilausta!
Hoodia SuperSlim Hoodia SuperSlim toimitetaan laastareina. Valmistajan mukaan vaikuttava aine Hoodia vähentää näläntunnetta ja näin mahdollistaa nopean ja vaivattoman laihduttamasin. Valmistajan mukaan samaa menetelmää käyttävät myös Hollywoodin filmitähdet!
VitalCarb VitalCarbin avulla laihdutat tehokkaasti ylimääräiset kilot pois. Se nimittäin estää 66% hiilihydraateista imeytymästä, vähentää ruokahalua ja laskee veressokeria. Nyt voit kokeilla VitalCarb tuotetta 2 viikon ajan ja maksat vain 1,90 euroa! Tilaa oma tutustumispakettisi tästä heti!
RosenRot Rosenrotin avulla saat lisää energiaa, keskittymiskykysi paranee ja se auttaa lisäämään seksuaalista halukkuutta. Kokeile kahden viikon ajan ruusujuurivalmistetta vain 1,90 eurolla ja koe kuinka energiatasosi nousee. Tilaa tästä siis omasi ja kokeilun jälkeen voit jatkaa tilausta tai lopettaa.
WellNutrition Kaikki vitamiinit ja hivenaineet,rasvahapot, kalsium ja rauta samasta kapselista ilman tuhatta eri purkkia kylpyhuoneessa tai lääkekaapissa. Ota WellNutritionin paketti postikuluilla ja testaa kuinka kroppasi saa tärkeät vitamiinit ja kehonrakennusaineet tästä pelkillä postikuluilla.
WellNutrition-tilauksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä tilauksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Liity nyt mukaan!
OmegaRed Krilliöljy OmegaRed tehdään krilliöljystä, joka on tunnetusti hyvä Omega3-öljyjen lähde. Ota OmegaRed päivittäin ja hyödy mahtavasta tarjouksesta. Saat kuukauden öljykapselit puoleen hintaan ja kaupan päälle 10 euron lahjakortin Suomen suurimpaan luontaistuotekauppaan.  
BlueOmega BlueOmega valmisteessa on sekä mustikkaa, että Omega3 -rasvahappoja. Mustikoissa on runsaasit antioksidantteja, jotka valmistajan mukaan vahvistavat Omega3:sen tehoa. BlueOmegan eduista on kerrottu lisää valmisteen sivuilla, joten klikkaa sivulle ja lue lisää!
Vitafin MultiEchina Vitafin MultiEchina sisältää kehon vastustuskyvylle tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Tuotteen sisältämä Echina-uute, c-vitamiini ja sinkki auttavat kehoa ylläpitämään hyvän vastustuskyvyn. Korkealaatuisilla maitohappobakteereilla ylläpidät vatsan toimintaa ja takaat hyvälaatuisen bakteerikannan. Saat 30 päivän kokeilupakkauksen ilmaiseksi, ainoastaan maksat postikulut. Ota tästä kunnon annos vastustuskykyä!
Vitafin-tilauksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä tilauksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja liity nyt!
SmileAway Haluatko valkoisen ja lumoavan hymyn? Nyt voit tehdä sen turvallisesti kotona menetelmällä, joka on hammaslääkärien suosima. Saat nyt aloituspakkauksen 3,50 eurolla, jolloin sitoudut tilaamaan kolme tilausta hintaan 49euroa per tilaus. Mutta kolmen kuukauden kuluttua omistat täydellisen valkoisen hymyn. Ota tästä valkoisen hymyn ainekset!
WinnerSmoke Tupakan haitalliset terveysriskit kuten keuhkosyöpä ovat karu totuus. Nyt voit polttaa tupakkaa missä tahansa ja ilman sen terveyshaittoja, kiitos sähkötupakan. Täysin ulkoisesti tupakalta näyttävä, mutta ilman savua, tervaa ja muita haitallisia aineita. Voit myös sähkötupakan avulla lopettaa kokonaan polttamisen kun vähennät nikotiiniannosta. Saat nyt aloituspakkauksen 15 eurolla, jolloin sitoudut tilaamaan 3kuukautta WinnerSmoke-paketteja hintaan 99 euroa. Tilaa nyt WinnerSmoke-sähkötupakat!  

Kolme uutta huulirasvaa alle eurolla

Suojaa suupielet huulirasvalla. Kolme raikkaasti tuoksuvaa huulirasvatuubia takaa huulillesi pehmeyttä ja kosteutta. Tällä määrällä huulirasvaa sopii pussailla monta kuukautta! Huulirasvasetti sekä näppärä meikkilaukku irtoaa vajaalla eurolla eli 99 sentillä. Lähes ilmaista huulirasvaa sinulle!

Apteekin reseptittömät tuotteet netistä

Apteekista saa paljon muutakin kuin päänsärkylääkkeitä ja laastareita. Lisäksi myytti siitä, että apteekissa pitäisi aina käydä fyysisesti sisällä on hölypölyä! Apteekissa myytäviä ilman reseptiä ostettavia tuotteita voi tilata myös netistä. Sidetarpeet, lisävitamiinit, terveyssiteet, voiteet ja luontaistuotteet pääset selaamaan kuin apteekin hyllyltä omalta kotikoneeltasi. Mars apteekkiin!

Apteekkituotteiden ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja liity ilmaiseksi!

Superruokaa superhyvään hintaan!

Ota superruoka-aineet osaksi omaa ruokavaliotasi. Nämä ruoka-aineet ovat täynnä luontaista energiaa, jolloin voit lisävitamiinipillereiden sijasta napsia esimerkiksi marjoja. Goji-marjat ovat yksi superruokaeksperttien suosikki ja nyt voit saada näitä herkkuja netistä. Kokeile Goji-marjoja ja muuta superruokaa Wellnext-vekkokaupasta!.

Wellnext-ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy!

Lisää luontaistuotteita!

Ylläolevaa listaa laajemman valikoiman luontaistuotteita löydät esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta. Sieltä löydät alan suosituimpia tuotteita, kuten laihduttamiseen tarkoitetut Nutrilett -patukat, Tri Tolosen laihdustusopas -kirjan ja Möllerin erinomaiset ravintoainelisät.

Hyvinvoinnin tavaratalon ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tule ja liity!

Itsestään kannattaa pitää huolta myös liikkumalla - KuntoPlus -lehdestä löydät vinkit kuntoiluun, liikkumiseen ja oikeaan ruokavalioon. Lisäksi tilaamalla lehden hintaan 5,9 eur saat ilmaiseksi laadukkaan Newline juoksutakin, joten tähän tarjoukseen sinun kannattaa todella tutustua!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 31.3.2012


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi