Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia lehtiä

 Luettavaa tekisi mieli muttei millään viitisisi maksaa kuutta-seitsemää euroa lehtipisteen tädille? Ratkaisu löytyy täältä. Valitse allaolevasta (ei-niin-kauhean-suuresta) listasta mieleisesi painotuote ja tilaa se. Posti kiikuttaa lehtesi kotiin ja hetkisen kuluttua pääset selailemaan lehteäsi. Voit myös katsoa toiselta sivulta parhaat lehtitilaukset.
 Ja nyt ei sitten muutakuin tilailemaan!

Seiskan supertarjous ja lahjaksi kuumemittari

Nyt ei haittaa jos kesäflunssa iskee! Parasta toipumis-/rentoutumislukemista löydät Seiskasta. Nyt Seiska-lehden saa kotiin lähes ilmaiseksi. Viiden lehden normaalipakettiin, jonka hinta on 19,90 euroa lisätään vielä neljä lehteä ilmaiseksi. Näin yhden lehden hinnaksi jää noin 2,20 euroa (eli naurettavan vähän). Seiska lähettää myös jokaiselle lukijalleen hienon korvakuumemittarin, jolla mittaa ruumiinlämmön parissa sekunnissa helposti korvasta.

Ilmaiset lehdet:
Lehti:Info:Kansi:
NetPosti

Lue lehtiä sähköisenä ilmaiseksi!

NetPosti on paikka, joka muuttaa kaiken paperipostin sähköiseksi. Ja kuten olettaa saattaa, palvelu tekee lehtien lukemisesta myös halpaa jopa ilmaista. NetPostiin rekisteröitymällä saat käyttöösi sähköisen postilaatikon ja valtaisan määrän ilmaisia lehtiä. Palvelun lehtivalikoimaa voit selata netissä maksutta ja pääset selaamaan jokaisen lehden näköisversiota. Rekisteröityminen ei tuota päänvaivaa, sillä palveluun voi kirjautua käyttämällä omia pankkitunnuksia. Erittäin kätevää kun haluaa lukea esim. iltapäivälehdet lounastauolla tai naistenlehtiä pilkkahintaan. Lehdet kulkevat siis mukanasi omalla tietokoneellasi.

NetPostin Lehdet-palvelussa on yksi erinomainen puoli: sinun ei tarvitse muistaa katkaista kestotilausta parin ilmaisen lehden jälkeen eikä kotiin tule ylimääräistä paperiroskaa. Voit lukea lehtien mielenkiintoiset numerot, ei koko vuosikertaa kerralla. Sähköiset lehdet eivät kasaudu huoneiden nurkkiin eivätkä paina paperijätteessä. Paperittoman eteisen lattian puolesta!

Alppimatkaesite STS Alppimatkat on Pohjoismaiden suurin Alpeille suuntautuvien matkojen järjestäjä. Koska matkan suunnittelua varten on välillä mukava leputtaa hiirikättä ja myös tietokonetuolia, kannattaa tilata STS Alppimatkojen ilmainen esite. Esite sisältää matkakohteet, hotellit ja tietenkin upeita maisemia. Laskettelureissun kohteita ovat Itävalta, Ranska, Sveitsi ja Italia. Ilmaisen esitteen saat postilaatikollesi ja pääset matkustajaksi sohvamatkalle Alpeille!  

Erinomaisia lehtiä ja kylkiäisiä:
Lehti:Info:Kansi:
Glorian Koti

Viisi kuukautta ihastuttavaa Glorian Koti -lehteä omaan kotiisi. Inspiroidu upeista sisustusvinkeistä, kauniista kodeista ja parhaista tuunausideoista. Glorian Koti -lehti on tunnettu ns. luksuslehtenä, jonka lukijakunta siemailee kuohuvaa Chippendale-tuoleiltaan. Onneksi jokaisen ei tarvitse luopua arvokkaista euroistaan Glorian Kotia -lukeakseen, vaan lehteen voi uppoutua vaivaisella 19,90 eurolla. Tällä hinnalla saa viisi mainiota lehteä suoraan kotiin kannettuna. Mukava lisä tilaukselle on IVANAhelsingin Picnic-kassi, jonka jokainen saa lahjaksi. Ihan ilmaiseksi!

Glorian Koti -lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Meidän Talo

Oman talon tai asunnon kunnostus ja ylläpito saattaa olla yllättävän työlästä. Kerää parhaimmat vinkit alan laadukkaasta lehdestä. Meidän Talo kuuluu jokaisen talonomistajan lukemistoon. Kätevintä Meidän Talo -lehdessä on sen mainio tarjous. Hinta putosi kertaheitolla melkein puoleen ja matkaan postitetaan vielä hyödyllinen sääasema. Sääaseman voi sijoittaa esimerkiksi keittiön pöydälle, josta se kätevästi kertoo sekä ulko- että sisälämpötilan ja kellonajan. Oma lehtesi ja lahjasi tästä!

Meidän Talo -lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Hyvä Terveys

Hyvä Terveys on Suomen suurin terveyslehti. Itsehoidon ohjeita ja paljon vinkkejä parempaan hyvinvointiin. Joskus jokainen tarvitsee inspiraatiota piristämään elämään myös keittiössä ja lenkkipolulla. Hyvä Terveys -lehdestä saat tietoosi paljon hyödyllisiä vinkkejä kuntoiluun, ihonhoitoon, hiusten hyvinvointiin, ravintoon sekä kuinka henkinen terveytesi vaikuttaa fyysiseen hyvään oloon. Askel pirteämpään elämään avautuu myös lähtemällä piknikille terveellisin eväin. Kun otat Hyvä Terveys -lehden -40 prosentin alella saat näppärän kylmälaukun piknikreissuille.

Hyvä Terveys -lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
ELLE

Jos Vogue ja Elle tappelee, kumpi voittaa? Suomessa se olisi varmasti Elle! Tämä piinkova muotilehti tipahtaa kerran kuussa postiluukusta ja se sisältää äärimmäisen tuhdin paketin kauneusasiaa. Sivumäärä kipuaa reilusti toiselle sadalle ja lukemista ja näkemistä riittää. Maailman huippumuotilehdet, kuten ELLE, ovat tunnettuja yhtä hinnoistaan, jotka ovat yhtä huimat kuin huippumallien korot. Vedä jalkaan omat korkkarisi ja lue ELLEä kuuden numeron settinä alle 20 eurolla. Yhden lehden hinnaksi jää noin 3,30 euroa.

Ei kannata myöskään unohtaa makeaa tilaajaetua, josta saat Makeup Storen meikkisetin. Arvo tällä maskeerausvälineistöllä on 19 euroa.

ELLE-lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Demi

Demi tarjoaa sivutolkulla lukemista nuorille naisille. Tämä lehti ei ole lapsille eikä sitä ole vielä kyllästetty keski-ikäisten julkkisten haastatteluilla, vaan siitä löytyy asiaa nuorille. Jokaisesta lehdestä löytyy kauneus-, terveys-, muoti-, suhteet- ja tietenkin megamokat-osio. Demiä löytyy myös marketeista, mutta hinta saatta kolahtaa reilusti seitsemään euroon. Huimaa summaa voi hilata alle neljään euroon tsekkaamalla tämän tarjouksen, jonka mukana saapuu paketillinen Lumenen Natural Code -meikkejä.

Demi-lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Kauneus&Terveys

Erinomaista lukemista Kauneus&Terveys -lehdestä. Tätä lehteä saa selailla parturikampaajan ja hammaslääkärin vastaanotolla, mutta kotiin ei arvokasta lehteä tule niin vain tilattua. Onneksi voi tätäkin lehteä selailla hyvillä mielin kun sen on napannut talteen näinkin erinomaisella tarjouksella. Viisi Kauneus&Terveys -lehteä saat 19 eurolla. Hintaa yhdelle numerolle jää 3,8 euroa. Jotta tutustumisjaksosta jäisi muutakin käteen tulee jokaiselle kokeilijalle postissa Ristomatti Ratian sydänkorvakorut, joiden arvo on 69 euroa.

Kauneus&Terveys-lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Evita

Evita-lehteen tutustujalle on tarjolla monenmoisia lahjoja. Tilaajalahjoissa vaihtelee design-meikkipussit, korut, laukut ja pukupussit. Alta löydät kätevän listan Evitan tämän hetkisistä tarjouksista, joista voit myös napata pelkän lehden ilman tilaajalahjaa. Lehtitarjouksissa vaihtelee myös lehtien lukumäärä. Valitse siis kuinka monta Evitaa haluat saada luettavaksesi ja nappaa mieluisa kylkiäinen ikiomaksi.

Evita-lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Olivia

Muotilehti Olivia tuo luettavaksesi vaatteiden ja asusteiden harmoniaa. Muutaman vuoden Suomen markkinointa myllännyt Olivia-lehti on lunastanut paikkansa muotilehtien hyllyssä ja nyt voit hyvillä mielin kokeilla lehteä muutaman euron edullisemmin kuin heräteostona marketista. Kun hyödynnät tarjouksen nyt kolahtaa pian postiluukusta uusin Olivia-lehti, josta saat tietoon trendit, uusimmat villitykset ja tietenkin suomalaisen designerin suunnitteleman lahjatuotteen. Valitse alta suosikkisettisi:

Olivia-lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Divaani

Sisustamisen erikoislehti Divaani laittaa ajatuksesi intoilemaan kodin uusista ideoista. Kokeile ideoita kolmen lehden verran ja sinulle lähetetään myös kaunis tilaajalahja.

Divaani-lehden tilaamisesta voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Historia

Ota Historia-lehden 20 euron alennuskuponki tästä. Saat lukemista maailmaa järistyttävistä tapahtumista, syväluotaavia reportaaseja maailmansodista sekä tietenkin mielenkiintoiset henkilökuvaukset maailman suurmiehistä ja -naisista. Muista hyödyntää 20 euron etu!.

Tieteen kuvalehti

Tieteen kuvalehti on jokaisen tieteen ystävän lempi lehti. Lehti täynnä tieteen ihmeitä ja saloja sekä upeita valokuvia. Jokainen numero käsittelee luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria viihdyttävällä ja ymmärrettävällä tavalla. Laadukasta ja korkeatasoista lukemista saat siis kannesta kanteen. Nyt saat 2 numeroa alle 6 euron ja lahjaksi ZeniQ-sääaseman, jonka arvo on 67 euroa. Tilaa tästä ja Tieteen kuvalehti kolahtaa pian postilaatikkoosi.

Kunto Plus

Kunto Plus auttaa karistamaan kilot ja antaa vinkkejä niin kuntoiluun kuin terveyteen. Lehdestä löydät myös kehon hyvinvointiin liittyviä artikkeleita ja lehden raikas ulkonäkökin piristää arjen keskellä. Nyt saat kaksi Kunto Plus-lehteä vain 6,90 euroa ja Zumba-cd ja dvd:n lahjaksi. Pääset siis Zumbaamaan huippuedullisesti ja saat huippulehdet. Tilaa nyt!

Lehti:Info:Kansi:
Helsingin sanomat Helsingin sanomien sivuilta voit tilata itsellesi viikon mittaisen ilmaisen Hesarin näytejakson. Yksi jakso sisältää siis arvatenkin seitsemän kappaletta sanomalehtiä. Suuren kysynnän vuoksi Helsingin sanomat pystyy kuitenkin toimittamaan näytejakson vasta 1-2 viikon kuluttua tilauksesta.
 Näytetilaus on mahdollinen vain sellaisiin kotimaan osoitteisiin, joihin ei tilattuna muuten tule Helsingin Sanomia. Näytetilaus on rajattu yhteen näyteviikkoon kolmen kuukauden aikana taloutta kohden.

Kaivatessasi hieman edullisempia lehtiä tai harvinaisempia numeroita suosittelen kääntymään perinteisen Nettihuuto.comin puoleen. Sen kirjat- ja lehdet luokasta löytyi monia ilmoituksia. Samaten sinun kannattaa kokeilla myös

Sinun kannattaa kokeilla ylläolevia palveluja heti; varsinkin huutokaupasta voit tehdä todellisia löytöjä! Samaten sinun kannattaa laittaa vanhat lehtesi (vaikkapa jo luetut näytenumerot) myyntiin Nettihuuto.comin edellä mainittuihin osiohin.

Eikö mieleinen lehti löytynyt listalta?

Muista katsoa Ostohyvityksen monipuolinen lehti-osio. Saat lukemista ja rahaa myös takaisin! Klikkaa itsesi Ostohyvitykseen ja rekisteröidy - ilmaiseksi tietenkin!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 24.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi