Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti


Ilmaisia lasten elokuvia

 Yleisradio uhkaa ajaa lasten ohjelmien televisiotuotantoa alas ja kaupallisten kanavien lauantaipiirrettyjenkin laatu tuntuu menevän koko ajan laskevan. DVD-levyt ovat suosittuja pienoisten parissa ja vanhempienkin kannalta käteviä - yksi levy kestää tenavalla monta katselukertaa.
 Kuitenkin kaikella lapsiin liittyvällä osataan rahastaa iloisesti. Niimpä elokuvatkaan eivät aina välttämättä ole edukkaimmasta päästä. Ohessa on palvelu, josta saat kaksi laadukasta lasten elokuvaa hintaan nolla euroa (plus toimituskulut). Voit erota palvelusta koska tahansa, joten huolta vilungista ei ole.

Opi laulamaan tai soittamaan

Laadukasta soiton- tai laulunopetusta saat pääkaupunkiseudulta muualtakin kuin Sibelius Akatemiasta. Yksityiset soitonopettajat antavat laadukasta opetusta kaikenikäisille. Opettajat tulevat myös tarvittaessa antamaan opetusta kotiin, jolloin soittimen kanssa ei tarvitse matkustaa ympäri kylien raitteja. Valitse siis soittimesi ja aloita uusien taitojen kartutus. Erinomainen joululahjaidea lapselle tai vähän isommallekin musikantille!


Palvelu:Info:
YLE Areena YLE Areenasta löydät laadukkaita lastenohjelmia täysin ilmaiseksi. Valikoimasta löytyy muun muassa huippusuositut Muumit, joita mielellään katsoo niin lapset kuin aikuisetkin. Lisäksi iso kasa muita Ylen lastenohjelmia Pikkukakkosesta Franklinin seikkailuihin joita jaksaa katsoa perheen pienimmätkin. Siirry katsomaan YLEN lastenohjelmia.
MTV3 Katsomo MTV3 Katsomo tarjoaa ilmaiseksi monipuolisia lastenohjelmia. Valikoimasta löytyy kaikkien tuntema Pokémon, Chuggington ja monet muut ihanat lastenohjelmat. Ohjelmatarjonnasta löytyy kaiken ikäisille katsottavaa ja myös aikuisetkin viihtyvät varmasti. Klikkaa Maikkarin Katsomoon nauttimaan viihdyttävistä lastenohjelmista.

Boostepiltä lempparileffasi

Ei hätää! Lisää elokuvateattereissa ja telkkarissakin pyörineitä piirrettyjä ja lasten elokuvia saat täältä. Boostepillä on aikamoinen valikoima tv-sarjoja ja ohjelmia DVD:llä. Eriomaista viihdettä luppoajalle ja sadepäiville! Seuraavat sarjat saat tilattua heti:

Boostepin ostoksista voit saada myös rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Rekisteröidy nyt ja tule ostoksille!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 24.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi