Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmainen kuvankäsittelyohjelma

 Digikamerat ovat vallanneet lähtemättömän paikan ihmisten sydämistä. Pienellä laitteella tuleekin helposti näppäiltyä kuvia kasakaupalla. Harmaita hiuksia alkaa kuitenkin ilmaantumaan kun kuvat pitäisi saada arkisto on. Käyttämällä tavallista windowsin resurssien hallintaa menee ilman spartalaista kuria kuvia helposti hukkaan, eri versiot sekaisin jne. Samaten itse kuvien muokkaamiseen tarvitaan vielä erillinen kuvankäsittelyohjelmat.
 Kaupalliset kuvankäsittelyohjelmat ovat verrattain arvokkaita. Adobe Photoshop Elements tai Adobe Photoshop Album maksavat esimerkiksi 60-70 euroa. Mac-tietokoneiden mukana tulee oiva iPhoto-ohjelma, mutta PC:lle ei vastaavia ole ollut. Nyt varteenotettavia ilmaisia versioita on tullut markkinoille ja ne on esittelty alla. Tässä on siis sinun tuleva valokuva-albumi.

Yhdellä eurolla uusi digikamera

Digikameran hinta pyörii marketissa sadan euron puolin ja toisin. Koska tekniikka kehittyy nopeasti, halpenee myös kameroiden hinta muutamassa vuodessa. Nyt ei ole kuitenkaan kyse kehityksen kelkasta tipahtaneesta kamerasta, sillä tämän camera obscuran hinta on vain yksi euro!

Paketissa sinulle lähetetään viiden megapikselin digikamera, jonka sopii ottaa mukaan vaaralliselle viidakkosafarille, turistien ja taskuvarkaiden täyttämille uimarannoille ja vaikka jäätikkövaellukselle. Yhtä vaativat toimintaolosuhteet aiheuttaa myös lauantai-illan nakkikioskijono. Älä siis hajota sadan euron kameraasi vaan ota käyttöön edullisempi euron kamera.

Saat kameran tästä!

Ohjelma:Info:
Picasa

Google osti jonkin aikaa sitten Picasa-kuvankäsittelyohjelman, itselleen. Ennen tätä kauppaa samaa ohjelmaa myytiin 29 dollarilla, mutta nyt kuvankäsittelyohjelma on kaikkien vapaasti ladattavissa.

Kuten Googlen muutkin tuotteet on Picasakin kevyt, helppokäyttöinen ja tehokas. Olen itse käyttänyt Picasaa noin kaksi vuotta ja olen ollut erittäin tyytyväinen ohjelman toimintaan.

Parasta ohjelmassa on, että se peittoaa tavallisille ihmisille suunnatuissa ominaisuuksissa muut kuvankäsittelyohjelmat ja kuva-arkisto-ohjelmat. Kuvien muokkaukset, punasilmäisyyden poisto, kuvien kääntäminen jne. onnistuvat käden käänteessä. Samaten ohjelma järjestää itsellään kaikki kuvat automaattisesti aikajärjestyseen (tai muuhun haluaamaasi järjestykseen).

Kuvankäsittelyohjelma Picasa

Ohjelma ottaa myös hyvin huomioon käyttäjän turvallisuuden. Kuviin tehtävät muokkaukset saa helposti peruttua ja alkuperäinen kuva pysyy muuttumattomana. Myös valokuvien varmuuskopiointi onnistuu käden käänteessä. Erinomaisen mukavaa ohjelmassa on vielä, että se on suomenkielinen. Ohjelman asennus ja poisto on myös helppoa, eikä ohjelmaan mukana tule spyware-ohjelmia tai muutakaan roskaa.

Kuvien jakaminenkin on tehty helpoksi. Saat liitettyä ne suoraan blogiisi, lähetettyä sähköpostilla, tehtyä web-gallerian tai poltettua ne levylle.
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 28.1.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi