Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 Sähköposti

Ilmaisia kirjoja

 Kirjat ovat mukavia, vaikkakin verrattain arvokkaita. Kirjastosta niitä saa toki lainaksi, mutta huonona puolena on, että ne täytyy usein palauttaa sinne :-) Internet on onneksi tullut mukaan kuvioihin ja tarjoaa näppäriä reittejä kirjojen jakeluun.
 Ohessa on esitelty näppäriä tapoja saada luettavaa kotiovelle ihan oikeiden kirjojen muodossa. Lisäksi mukana on linkkejä, joiden takaa löytyy hurja määrä tietokoneellesi ladattavia kirjoja.

Kirjat edullisesti osoitteesta Booky.fi

Edulliset lukiokirjat tarjoaa booky.fi. Pääset nauttimaan kirjoista nopealla toimituksella ja ilman toimituskuluja. Booky.fi tarjoaa myös ryhmätilaus mahdollisuuden, jolloin jo edulliset hinnat tippuvat entisestään. Toimi nyt ja tilaa syksylle kirjat opiskeluun sekä vapaa-ajalle.


Bookyn ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

(Lähes) ilmaiset kirjat:
Kirja:Info:
Satusiivet

Perheen pienimmillekin kelpaa lukemiseksi kirjoja. Lastenkirjoja 0-2 vuotiaille lapsille lähettävä Satusiivet tarjoaa nyt ensimmäiseen pakettiin kaksi kirjaa ja ihanan lahjan ilmaiseksi. Maksettavaksi jäävät postikulut 4,90 euroa. Kirjoista löytyy mm. Muumi-kirjoja, Babar, Tomppa ja Kumppa, Myyrä, Eläinvauvoja ja opettavaisia kirjoja, joissa harjoitellaan kirjaimia ja eläimiä. Vaihtoehdoista löytyy myös ihana vauvakirja, jota vanhemmat voivat täyttää omalle lapselleen.

Lahjavaihtoehdoista löytyy lasten lautanen ja pehmeä lusikka herkkuhetkiin tai koottavat palikkakirjat, joita voi sekä lukea että rakentaa. Ota kaksi kirjaa valikoimasta, valitse lahjasi ja odota kunnes postista pian putoaa ihanan kova paketti!

Satusiivet-kirjakerhosta voit myös saada rahaa takaisin, liittymällä Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Liity mukaan heti!
Lasten Parhaat Kirjat

Lasten kirjat ovat ajattomia ja äärimmäisen tärkeitä pikkuväelle. Lasten Parhaat Kirjat -kerho on tuttu monelle lapsuudesta ja kerho lähettää edelleenkin edullisia ja laadukkaita lasten kuvakirjoja. Kerhoon voi liittyä helposti ja sen kautta saa tilata lastenkirjoja isosta valikoimasta. Kerhossa ei ole ostopakkoa, joten voit tilata ne kirjat, jotka itse haluat. Parasta kirjakerhossa on se, että sieltä löytyy kirjat lapsille kaikissa ikävaiheissa.

Nyt Lasten Parhaat Kirjat -kerhosta saa tuhdin avajaispaketin, jonka hinta on pyöreät nolla euroa sekä postikulut 5,90 euroa. Tämä lukupaketti sisältää myös muutakin kuin kirjoja, nimittäin elokuvan, äänikirjan ja puuhakirjan. Valitse alla olevasta listasta kaksi kirjaa, jotka haluat ehdottomasti pakettiisi. Tämän jälkeen täytä yhteystietosi ja saat kotiin valitsemasi kuvakirjat ja tilaajalahjan.

Tilaajalahjaan kuuluu Muumi ja punainen pyrstötähti -DVD, Viiru ja Pesonen telttaretkellä -äänikirja, Pikkutreeni -puuhakirja perheen pienimmille ja yllätyksenä yksi Tammen lasten kuvakirja. Yhteensä saat siis viisi kirjaa ja yhden elokuvan pelkkillä postikuluilla. Koko setti omaksi tästä. Erinomaista!

Lasten omasta kirjakerhosta voit myös saada rahaa takaisin, liittymällä Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy ilmaiseksi heti!
Pollux-hevoskerho

Hevoshullulle paljon heppatavaraa ja -kirjoja. Yhden euron tutustumispaketilla saa hevoskirjoja, hevoskuvalla varustetun koristetyynyn, hevoslehti, lelun, herätyskellon ja DVD-paketin! Huhhuh mikä määrä hevostavaraa. Tututustuminen maksaa euron ja postikulut, joten saat paljon hevosaiheista luettavaa vain 4,90 eurolla.

Vaukirja - lukemista vauvoille

Pienten lasten leluihin kannattaa satsata. Eihän aikuistkaan suostu tekemään työtä huonoilla välineillä. Pienokaisille saat nyt paketin kuvakirjoja ja mukaan tulee myös pehmoisia leluja.

Vaukirjat ovat suunniteltu juuri pienimmille lukijoille. Kirjoissa on iloisia vauvojen kasvoja, ulokkeita ja kirkkaita värejä. Lisäksi voit valita mukaan joko pehmoiset rakennuspalikat tai nallen.

Kirjat ja lelut saat postikuluilla 3,95 euroa ja jatkossa posti tuo lisää kirjoja, kunnes haluat lopettaa tilauksen. Tee yllätys pikkuiselle tai pienokaista odottavalle ja löydä kirjat tästä.

Vaukirja-kerhoon liittymällä voit myös saada rahaa takaisin, kun liityt Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Liity mukaan nyt!
Harlequin

Harlequin on yksi Euroopan suurimmista kustantamoista, joka julkaisee kirjoja, romaaneja ja lehtiä naisille.

Harlequinilta on tullut uusi sarja Silk, joka sisältää koskettavia kertomuksia.

Sarjalla on nyt tarjous, jossa saat kaksi romaania ja laukkukoukun yhteensä 0 euroa + postikulut 3,90 euroa. Tarjouksen kirjat ovat Nora Robertsin Noidan lumoissa ja Debbie Macomberin Satamakatu.

Kun liityt Harlequiniin saat jatkossa joka kuukausi kaksi uutta kirjaa vain 7,55/kirja + postituskulut 1,80. Voit irtisanoa kestotilauksen milloin itse haluat.

Kirjat kilahtavat helposti kotiisi, laitat vain tilauksen menemään ja jäät odottamaan lukupakettia kotiisi.

Vauvakirja

Aloita kirjoittamaan vauvakirjaa omalle lapsellesi. Vauvakirjaan merkitään tärkeitä muistiinpanoja, kuvia, tarinoita ja vaikkapa ensimmäinen hiuskiehkurakin. Kirja voi kertoa vaikkapa lapsen ensimmäisestä vuodesta ja sen voi myöehmmin antaa lahjaksi itse kirjan päähenkilölle.

Hyvään alkuun vauvakirjan kirjoittamisessa pääsee Kirja Sinusta -kirjapaketilla. Kauniin kirjasen lisäksi saat tuliaisena Prinssi ja Prinsessa -kirjan, sekä vinkkejä yhteisille lukuhetkille. Aloita vauvakirjan kirjoittaminen nyt.

Sisters Club -tyttöjen kirjakerho

Sisters Club on osa esimerkiksi Aku Ankkaa julkaisevasta Sanoma Magazinesta. Sisters Clubilla on tällä hetkellä oiva tarjous, jossa kerhoon liittyvä saa kolme kirjaa eurolla per kappale - eli käytännössä ilmaiseksi!

Kirjoja on kerhossa tarjolla hyvä valikoima sisältäen:

 • Hannah Montana Supertähden salaisuus
 • Rakas nuija päiväkirjani, sammakoillakin on tunteet
 • Tuunaa Lizzien tyyliin
 • Lizzie McGuire ratkaisee, Suuri koirajahti
 • Lumottu
 • Kikattele kippurassa - Tyttöjen oma vitsikirja
 • High School Musical
 • W.I.T.C.H. maagisimmat testit
 • Staraksi seitsemässä päivässä
 • Mitä kummaa minussa tapahtuu
 • High School Musical 2 -dvd

Eikä tarjouksen edut lopu vielä tähän - jokainen kerhoon liittyjä saa itselleen myös 20 euron arvoisen käsilaukun, joka sisältää yllätyksen.

Kerhoon littyminen on helppoa: Ruksaa haluamasi kirjat, täytä tiedot, hyväksy tilausehdot ja jää odottaamaan pakettia kotiisi! Huomaa kuitenkin, että tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täytttänyt.

Kerhoon liittyminen on turvallista, sillä siinä ei ole ostovelveoitetta. Klikkaa itsesi siis Sistersin sivuille ja liity mukaan!

Klassikkokirjat halvemmalla

Klassikot.info tarjoaa klassikkokirjat huippuedullisesti ja ekologisesti ekirjana. Valittavana löytyy mm. Aleksis Kiven Seitsemän veljestä, Elias Lönnrotin Kalevala ja Runebergin Vänrikki Stoolin tarinat.

Tilaat ekirjan kätevästi puhelimella, jolloin se veloitetaan puhelinlaskussa. Voit lukea ekirjan tietokoneella, puhelimella tai vaikka iPADilla. Tämä tarkoittaa että oletpa sitten bussipysäkillä tai mökillä, voit lukea klassikkokirjaa. Tarvitset vain Internetyhteyden ja pdf-tiedostojen avaamiseen tarkoitetun ohjelman, esimerkiksi Adode Reader.

Nyt on siis korkea aika lukea klassikkokirjat, jos et ole niitä vielä lukenut. Vaihtoehtoisesti voit myös muistella näitä upeita teoksia nykyaikaisesti ekirjana. Tilaa siis nyt ja uppoudu näiden klassikoiden ihmeelliseen maailmaan.

Ilmainen treeniohjelma

Tuliko nautittua kesästä grilliherkkujen muodossa ja terassillakin tuli viihdyttyä. Syksyn hiipiessä hiipivät myös muutama ylimääräinen kilokin.

Hätä ei ole tämän näköinen, sillä nyt pääset näistä inhottavista kiloista eroon Kerttu-Liisa Kilpijoen treeniohjelman avulla. Ohjelma on lihaskuntopainotteinen ja sen avulla kuntoilu on helppoa, tehokasta ja mikä parasta -se on täysin ilmainen! Saat sähköpostiisi selvät ohjeet, joita noudattamalla hankkiudut helposti kesäkiloista eroon. Nappaa tästä ilmainen treeniohjelma

Kirja:Info:
Project Gutenberg

Project Gutenberg siirtää verkkoon kirjoja, joiden tekijänoikeudet ovat ajan kulumisen vuoksi rauenneet. Projektin sivuilta löytyy muun ohella myös suuri määrä kirjallisuutta suomeksi.

Kotimaisista nimistä sivulta löytyy kirjoja muun muassa kirjailijoilta Juhani Aho, Santeri Alkio, Aaro Hellaakoski, V.A. Koskenniemi. Löytyypähän joukosta myös Seitsemän veljestä ja Vänrikki Stoolin tarinat

Käännettynä palvelusta löytyy Shakespearin näytelmät, Molieren tuotantoa kuin Jules Vernenkin tarinoitakin.

Kirjat löytyvät sivuilta monessa eri muodossa, osasta on mukana jopa äänikirjatkin!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 14.12.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi