Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaisia keskustelujärjestelmiä

 Harvat asiat lisäävä kotisivusi kävijäkertoja yhtä paljon kuin hyvin toimiva ja aktiivinen keskusteluyhteisö. Älä jää osattomaksi tästä houkuttimesta vaan hanki heti omasi. Ja jos ensimmäinen kokeiltu systeemi ei miellytä voit aina tulla uudestaan, ja etsiä paremman vaihtoehdon !

Palvelu:Infoa:
Axis Internet Kirjauduttasi palvelun systeemiin sisään saat hyvän keskustelusysteemin, joka ei kylläkään ole kovinkaan hyvin muokattavissa.
Beseen.com Beseen.comin BoardRoom palvelu on oikein näppärä systeemi, joka on täysin muokattavissa omia tarpeitasi varten. Voit lisätä keskusteluhuoneeseesi vaikkapa omia kuvia ja tekstejäsi.
BoardHost Pelkästää keskustelufoorumeihin erikoistunut lajinsa paras palvelu. Säilyttää yli 500 viestiä kerrallaan, ja voit lisätä sivun alkuun ja loppuun omat HTML koodisi.
Bravenet.com Muiden tavoin välittömästi toimiva vieraskirja, joka muunmuassa säilyttää 100 viesiä kerrallaan.
CGI For Me Keskustelusysteemit ovat yksi CGI For Men monista palveluista. Tässä systeemissä voit esimerkiksi estää häiriköitä kirjoittamasta viestejä.

CustomForum Voit valita joko Small Group forum:in tai Public Forum:in. Erona on se että Public Forum säittää 2000 viestiä, mutta Small Group Forum vain 500 viestiä. Molemmat ovat ilmaisia.
DaschBoard Software Ilmaisesta keskustelusysteemistä tämä porukka tahtoo vastalahjaksi vain sinun linkkaavaan heidän sivuilleen.
InsideTheWeb.com Tee muutamassa minuutissa itsellesi oma keskustelusysteemi.© 1998-2004 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 1.4.2006


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi