Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset käyntikortit

 Vaikka maailma digitalisoituu ja verkottuu hurjaa vauhtia tapaavat silti ihmiset toisiaan naamakkainkin. Ja missä kaksi ihmistä tapaa, erityisesti liikeasioissa, siellä käyntikortti vaihtaa omistajaa. Käyntikorteilla on aivan oma sijansa ihmisten kanssakäymisessä ja monesti tapaamiset alkavatkin juuri käyntikorttien vaihdolla.
 Perinteisesti käyntikortit on hankittu kaupunkien kivijaloissa olevista pienistä painoista usein varsin korkeaankin hintaan. Löytyypä vielä monien tavaratalojen ja julkisten tilojen auloista käyntikorttiautomaatteja, jotka syytävät monasti varsin korkeaan hintaan melko huonolaatuisia käyntikortteja. Netti on kuitenkin mullistanut tätäkin sarkaa ja markkinatilaa vallatakseen jotkut netissä toimivat painotalot tarjoavat käyntikortteja jopa ilmaiseksi!

Ohjelma:Info:
Vistaprint - 250 käyntikorttia ja kotelo

Kokonaiset 250 ilmaista käyntikorttia haluamallasi tekstillä ja valitsemallasi layoutilla. Lisäksi saat tyylikkään käyntikorttikotelon, jossa korttisi pysyvät siistissä järjestyksessä. Koko setti maksutta!

Teetä kätevät käyntikortit, joilla pidät yhteystietosi valmiina aina uusia tuttavuuksia tavatessasi. Vistaprint tarjoaa 42 erilaista mallia käyntikortillesi. Näistä vaihtoehdoista löytyy tyylejä eri firmoille, yksityishenkilöille ja vaikkapa urheiluseuroille.

Teetä käyntikortit näin:

  1. Klikkaa Vistaprintin sivulle.
  2. Täydennä tiedot käyntikorttiin.
  3. Valitse suosikkimallisi.
  4. Tilaa kortit ja kotelo ilmaiseksi.
  5. Laita kortit jakoon!

Nopea tilaus ja toimitus!

Vistaprint ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!

Puinen käyntikortti ei hajoa hevillä

Erotu geneerisistä käyntikorteista puisella. Puinen käyntikortti on hyvännököinen, eikä se hajoa lompakossa tai taskunpohjalla tunnistamattomaksi paperisilpuksi. Teetä omat korttisi alkaen 1,20 euroa kipale!

Ammattilaisen suunnittelemat käyntikortit

Käytä apuna ammattilaista, kun suunnittelet firmallesi tai itsellesi käyntikortteja. Itse kyhätyt lappuset saattavat jäädä yhteistyökumppanille antamatta. Onneksi voit saada käyntikortit tyylikkäästi, helposti ja tietenkin netistä edullisesti! Anna ammattisuunnittelijan tehdä sinulle omannäköisesi käyntikortti. Saat 250 käyntikorttia, suunnittelun ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen klikkaamalla tästä.

Osoitetarroja

Osoitetarrat ovat helppo keino liimata kirjeisiin, lähetyksiin ja paketteihin. Myös omaisuuden merkinnässä liimattavat osoitetarrat toimivat erinomaisesti. Teetä omalla osoitteella tarroja helposti ja nopeasti. Tyylikäs perusmalli on helppo ja varma valitan.

Laser24 ja Merkintäkeskus -ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 20.7.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi