Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmaiset ilmoitukset

 Enää ei tarvitse lehteä ulos viimaan ja sateeseen hankkimaan kioskilta ilmoituslehteä jonka jokamiehen markkinoilta saatat hyvällä onnella löytää sen kaipaamasi hilavitkuttimen. Nykyään tarvitsee vain nojata rentoutuneesti taaksepäin ja klikata pari kertaa hiiren nappulaa.
 Vaivan lisäksi säästät tietenkin myös lehden hinnan verran euroja ja senttejä. Niille löytyy varmasti myös paljon mukavempiakin tarkoituksia.

Palvelu:Info:
Trendsales

Trendsales-verkkopalveluun pääsee kuka tahansa selaamaan ympäri maata tarjolla olevia muotivaatteita. Täältä voit löytää kadonneen muotiluomuksen, vintagea ja edellisen vuoden malliston kuumimmat asukokonaisuudet. Erinomainen asia tässä palvelussa on sen ilmaisuus sekä käyttäjien asuistaan pyytämät edulliset hinnat. Trendsales onkin kuin netistä löytyvä kirppari - tosin tarjolla on muotia ja uusia vaatteita ilman kirpputorin tunkkaista tuoksua. Tutustu ja nappaa esimerkiksi kevään 2011 mallistoista uutuudet huippuedullisesti!

Trendsales-ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Kilkkaa itsesi Ostohyvitykseen nyt!
Sunnycent

Senttuhuutokauppakentän uudehko haastaja on Sunnycent. Näillä aurinkoisilla senteillä voi korottaa haluamansa tuotteen hintaa yhdellä sentillä, kunnes ajastimen aika kuluu loppuun. Tuotteen saa lunastaa itselleen korkeimman huudon tehnyt yleensä uskomattoman edulliseen hintaan. Sunnycentissä huudot maksavat ja niitä voi ostaa kätevissä paketeissa. HUOM! Ensimmäisessä huutopaketissasi saat tuplamäärän huutoja. Onnelliset huutajat ovat lunastaneet itselleen mm seuraavia tuotteita: iPad hintaan 1,67 euroa, parranajokone 1,36 euroa ja Blu-ray soitin 2,51 euroa.

Vaikka tuotteita voi huutaa itselleen naurettavan halvalla antaa Sunnycent jokaiselle rekisteröityneelle 5 ilmaista huutoa heti kättelyssä. Kokeile siis huutokauppaa ilmaisilla huudoillasi nyt!

Sunnycentiin rekisteröitymisestä ja ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä sen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Kilkkaa Ostohyvitykseen ja rekisteröidy!
Kaikki mahdollinen - Nettihuuto.com  Nettihuuto.com on uusi haastaja Suomen nettihuutokauppojen saralla.
 Palvelu tarjoaa monia markkinajohtaja Huuto.nettiä parempia ominaisuuksia. Saat esimerkiksi palvelun varoittamaan aina kun saavut ei-toivotun kauppiaan sivulle. Pysyt myös helposti perillä siitä, paljonko rahaa olet kuluttamassa. Myös palautteiden hallinnasta on tehty erittäine helppoa ja miellyttävää.
 Väheksyä ei saa myöskään sitä, että Nettihuuto.comin sivut toimivat nopeasti ja varmasti. Ryhdy etsimään ostettavaa täältä, niin saadaan enemmän porukkaa käyttämään parempaa huutokauppapalvalua!

Mototalli Vaihtomoottoripyörät ja niiden tarvikkeet löydät Mototallista, johon voit lisätä ilmoituksesi ilmaiseksi. Myös ilmoitusten lukeminen onnistuu maksutta. Motopalsta -tyylisesti löydät sivuilta myös moottoripyörien ja mopojen osat sekä muut tarvikkeet.
Hintabingo - Netin uusi senttihuutokauppa

Hintabingo on netin uusi senttihuutokauppa, joka avattiin syksyllä 2011. Nimensä mukaisesti jokainen huuto nostaa huudettavan kohteen hintaa yhden sentin verran. Asettamalla huutorobotin, yksikään tuote ei mene ohi suun. Hintabingon huudettavia tuotteita ovat aina lahjakorteista elektroniikkaan.

Rekisteröitymällä Hintabingoon ilmaiseksi saat 20 ilmaista huutoa, joilla pääset huutamaan eri kohteita. Kokeile heti!
© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 20.12.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi