Etusivu
 Kilpailut
 Ilmaiset
   Kaikille
   Ylläpitäjille
   Lisää
 Mietelauseet
 Ajantappo
 Mobiili
 Linkit
 Vieraskirja
 Kysely
 Info
 SähköpostiIlmoita ilmaiseksi

 Yhä edelleenkin on tyhmää maksaa turhasta. Ja yhtä tyhmää on myös pitää turhaa tavaraa nurkissa lojumassa tai heittää käypää tavaraa menemään. Tee ekoteko, siivoa varastosi ja kaappisi, pistä ylinmääräinen tavara kiertoon ja ansaitse samalla sievoinen summa rahaa.
 Tavaroidesi myynti-ilmoitteluun sinun ei tarvitse käyttää rahojasi, sillä pääset käsiksi alla lueteltuihin, Suomen tehokkaimpiin ilmoitusmedioihin aivan ilmaiseksi. Ole hyvä ja jatka tutustumista!

Palvelu:Info:
Trendsales

Tee inventaario vaatekaappiin vähintään kahdesti vuodessa. Saatat löytää kaapistasi kerran käytetyn kauluspaidan, juhlamekon tai liian pienet kengät. Ei kannata antaa vaatteiden odottaa uutta kierrosta muodin maailmassa vaan antaa hyvän kiertää. Ilmoita vaatteesi myyntiin Trendsales-verkkopalveluun. Trendsales kerää yhteen kaikki Suomen naiset, joille vaatteet ovat muutakin kuin nappeja, vetoketjuja ja pala kangasta. Trendsalesiin voit laittaa ilmaiseksi myyntiin vaatteitasi ja saada niistä mukavan hinnan!

Trendsales-ostoksista voit myös saada rahaa takaisin, tekemällä ostoksesi Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Kilkkaa itsesi Ostohyvitykseen nyt!
Tori.fi

Koko Suomen ilmoitustaulu, josta löydät vaikka mitä! Ilmoita omista turhista tavaroistasi ja löydät ostajia/ottajia/vuokraajia. Palvelu on ilmainen ja ilmoituksen jättö helppoa. Voit täsmentää ilmoituksesi tietylle aluelle, jolloin tavaroiden siirtely käy helpommin.

Ilmoita oma ilmoituksesi ja unohda kauppojen seinien pikkuläpyskät.

KierrätäKännykkä - myy kännykkäsi

Laita vanha kännykkä myyntiin, ja saat varman ostajan. Tsekkaa vanhan puhelimesi arvo, joka määräytyy kännykkäsi mallin mukaan ja lähetä se Kierratakannykka.fiin. Saat tilattua sivustolta ilmaisen paketin, jolla kännykkä kulkee murjoutumatta perille ja saat rahat tilillesi 24 tunnin kuluessa.

Kännykän kierrättäminen on hankalaa, joten anna muiden huolehtia kierrätysasiasta ja tienaa itse rahaa luuristasi. Säästät aikaa ja hermoja, sillä puhelimesi ostaja odottaa jo kännykkäsi saapumista. Tarkista siis kuinka paljon saat puhelimestasi rahaa, tilaa pussi, lähetä puhelin ja homma on hoidettu.

Kierrätä kännykkä ja saat rahaa takaisin myös Ostohyvityksenä, kun teet sen Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Tutustu ja rekisteröidy mukaan heti!
Nettihuuto.com  Nettihuuto.com on uusi haastaja Suomen nettihuutokauppojen saralla.
 Palvelu tarjoaa huomattavasti markkinajohtaja huuto.nettiä paremmat toiminnallisuudet. Myyjän kannalta oleellisimpia ominaisuuksia ovat esimerkiksi tuotteiden helppouudelleen kauppaus sekä mahdollisuus asettaa vakiotoimitusehdot ja vastausmailit. Lisäksi palvelussa on monia muita aikaa ja vaivaa säästäviä ominaisuuksia.
 Väheksyä ei saa myöskään sitä, että Nettihuuto.comin sivut toimivat nopeasti ja varmasti. Laita ilmoituksesi myyntiin tänne niin saadaan enemmän porukkaa käyttämään parempaa huutokauppapalvalua.

Osoitetarrat lähettämiisi paketteihin

Vanhojen tavaroiden myyminen on hauskaa ja tuottavaa puuhaa, mutta niiden postittamisessa menee aina aikaa. Nopeuta hommaa Teettämällä valmiiksi osoitetarroja, joita voit liimata tuotteisiin.

Helpot tarrat tyylikkäällä ja yksinkertaisella pohjalla saat tehtyä toimivat osoitetarrat firmallesi tai ihan omaan käyttöön. Kirjaa tiedot annettuihin kenttiin ja tee tilaus. Pian omistat 140 hienoa tarraa, joiden koko on 6,8 cm kertaa 2,1 cm. Nyt tilaamaan!

© 1998-2011 Lasse Järvinen. Päivitetty viimeksi 18.10.2011


Takaisin alkuun


Jos et löytänyt etsimääsi, jatka hakua Googlella:
Google
 
Web www.ilmaiset.fi